zakman35
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 4.008
Όπως?καλα και αλλα εκθειαζουν και αποδεικνυονται σκουπιδια.
Όπως?καλα και αλλα εκθειαζουν και αποδεικνυονται σκουπιδια.
δειτε και ενα ωραιο tascam.
Με ποιο τροφοδοτικό θα τον φτιάξεις ... να κάναμε κανένα συγκριτικό ?Έχω παραλάβει κι εγώ,παιδιά,2 πλακέτες FO και ,αν γίνεται,θα ήθελα να πάρω μέρος στη συζήτηση.
Theodosis ,δεν σε έπεισε το κουτί του Γάτου;(πέραν του οικονομικού).Έπειτα, σχετικά με την προστασία των ηχείων,είχε δηλώσει ότι, για όσους έχουν Connex, θα σχεδιάσει κάτι που θα χρησιμοποιεί την θύρα ανίχνευσης DC που υπάρχει στο τροφοδοτικό.Δεν είναι αρκετά αξιόπιστο;
Σκέφτομαι για το Hypex,αλλά δεν το έχω παραγγείλει ακόμη.Πάντως ο LC είναι της υπομονής...Χτες δημοσίευσε νέο διάγραμμα γείωσης και μας έχει στο περίμενε για το κύκλωμα προστασιας που θα συνεργάζεται με το Hypex.To δικό του κουτί πάλι αργεί κι αυτό.Θα τελειώσω όμως το VSSA, μόλις τρυπήσω την ψύκτρα.Με ποιο τροφοδοτικό θα τον φτιάξεις ... να κάναμε κανένα συγκριτικό ?
πρεπη να σε φτανη ισα ισα.Με ποιο τροφοδοτικό θα τον φτιάξεις ... να κάναμε κανένα συγκριτικό ?
Δεν θέλω να μπω σε βαθειά (οικονομικά εννοώ) νερά.Πριν από 6 χρόνια αγόρασα (μεταχειρισμένα φυσικά) τα Beolab 5 για ξορκίσω την "αρρώστια",όμως το μικρόβιο του diy με ξαναχτύπησε μετά από λήθαργο πολλών χρόνων.Με τις υπάρχουσες συνθήκες αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία κατασκευή,από 'δω κι εμπρός μόνο μικροβελτιώσεις.πρεπη να σε φτανη ισα ισα.
Η εμπειρία μου με τον ήχο του Τechnics TX 50 είναι παρόμοια...το όλο πρότζεκτ είναι άκρως ενδιαφέρον.
Ο ήχος των mosfet πάντα με γοήτευε...
http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-tc-fan-120mm-p-PER.650181Δεν θέλω να μπω σε βαθειά (οικονομικά εννοώ) νερά.Πριν από 6 χρόνια αγόρασα (μεταχειρισμένα φυσικά) τα Beolab 5 για ξορκίσω την "αρρώστια",όμως το μικρόβιο του diy με ξαναχτύπησε μετά από λήθαργο πολλών χρόνων.Με τις υπάρχουσες συνθήκες αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία κατασκευή,από 'δω κι εμπρός μόνο μικροβελτιώσεις.
φυσικα ο θορυβος ειναι μηδενικος.
Δηλαδή;Η εμπειρία μου με τον ήχο του Τechnics TX 50 είναι παρόμοια...
οκ εγω δεν ακουω να αλλαξε κατι τωρα αν καποιος δεν μπορη να κοιμηθη το βραδυ βαζη δυο μεγαλυτερες ψυκτρες και τελειωνη το θεμα.όχι όμως και ο κραδασμοί.
Εννοώ ότι ο ήχος έχει αυτήν την χαρακτηριστική γλυκύτητα των μόσφετ.Δηλαδή;
Καλή ή κακή;
Γούστα είναι αυτά........και σε άμεση εξάρτηση με τα ηχεία.Εννοώ ότι ο ήχος έχει αυτήν την χαρακτηριστική γλυκύτητα των μόσφετ.
Εγώ θα έβαζα τον μετσ/τή στην πρόσοψη του κουτιού και τους πυκνωτές προς την πλάτη για να απομακρινω το μαγνητικό πεδίο του μετσ/τή από τις εισόδους.
Μια δεύτερη γέφυρα επίσης θα ήταν καλή ιδέα καθώς και ένα soft start.