Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Στα αλλαγμένα αναφέρομαι, τα original πολύ δύσκολο να είναι βιδωτά.Κάποιοι όμως αλλάζουν μεγάφωνα οπότε τίθεται το θέμα της σύνδεσης.
vlasis "Και να σκεφτείς οτι και εγώ.....με 802 παίζω και είχε και μένα κλιπσακια.....έλα όμως που παίζουν εξαιρετικά!!!!!!"
θέλουμε μετρήσεις με και χωρίς κλιπσάκια για να σε πιστέψουμε.![]()
vlasis "Και να σκεφτείς οτι και εγώ.....με 802 παίζω και είχε και μένα κλιπσακια.....έλα όμως που παίζουν εξαιρετικά!!!!!!"
θέλουμε μετρήσεις με και χωρίς κλιπσάκια για να σε πιστέψουμε.![]()
Τους αποφοίτους Ανωτάτης...Χαϊενδικής δεν θα τους ικανοποιήσουν ούτε...γεωτρήσεις.Αυτά ...λες να τα έχουν κολλημένα;![]()
Είσαι αυτό που λένε...κολλημένος γερά.η αληθεια ειναι οτι ολες μου τις μοναδες τις εχω κολλησει.......αλλα εχω καλο κολλητηρι βρε.......και ξερω να κολλαω![]()
Οξυγονοκόλληση...Οκ με πείσατε. Θα τα κολλήσω κι εγώ τα μεγάφωνα. Αλλά δεν ξέρω τί μάρκα κόλληση να πάρω. Πχοια κόλληση ματσάρει με τα δικά μου ακούζματα; (latin, κλασική, λαϊκά, soul, αυτά ακούω κυρίως)...
Φίλε Vlasi είσαι κοντά με την επίσημη απάντηση πού πήρα!Φίλε Ιάσωνα ....τα κλιπς που το μεγαλύτερο μέρος των κατασκευαστών χρησιμοποιούν ειναι καθαρά για λόγους επισκεψιμότητας απο τον κάθε ιδιοκτήτη αν υπάρχει βλάβη στις μονάδες του ηχειου.
Σκέψου κάποιον που του κάηκε μια μονάδα στα γουφερ η του κάρφωσε ενα στύλο το πιτσιρίκι του και δεν εχει ασχοληθεί με κολλήσεις και κολλητήρια .....τι εχει να γίνει αν πρεπει να αλλάξει αυτός την μονάδα .......άντε και την ξεκόλλησεε...... και κολλητός του του έδωσε ενα κολλητηρακι 100 watts.....εκεί να δεις αν δεν προσέξεις τι βρασιμο κάνει το σύρματακι που παει στο υλικό της μονάδας ....μεγάλα γλέντια λεμεεεεεεε!!!!!!
Και να σκεφτείς οτι και εγώ.....με 802 παίζω και είχε και μένα κλιπσακια.....έλα όμως που παίζουν εξαιρετικά!!!!!!