Πόσα πρέπει να ξοδέψω για να πάρω ηχεία πού να είναι κολημένα τα καλώδια στά μεγάφωνα ;

nima

Banned
Reaction score
618
vlasis "Και να σκεφτείς οτι και εγώ.....με 802 παίζω και είχε και μένα κλιπσακια.....έλα όμως που παίζουν εξαιρετικά!!!!!!"

θέλουμε μετρήσεις με και χωρίς κλιπσάκια για να σε πιστέψουμε. :geek:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.588
Κάποιοι όμως αλλάζουν μεγάφωνα οπότε τίθεται το θέμα της σύνδεσης.
Στα αλλαγμένα αναφέρομαι, τα original πολύ δύσκολο να είναι βιδωτά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
vlasis "Και να σκεφτείς οτι και εγώ.....με 802 παίζω και είχε και μένα κλιπσακια.....έλα όμως που παίζουν εξαιρετικά!!!!!!"

:D:D:D:D
η αληθεια ειναι οτι ολες μου τις μοναδες τις εχω κολλησει.......αλλα εχω καλο κολλητηρι βρε.......και ξερω να κολλαω :laugh::laugh:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
εδω αλλαξα 6 πυκνωτες στο κροςς του ηχειου.......τα κλιπσακια δεν θα κολλαγαμε?????
:D:D:D:D

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Οκ με πείσατε. Θα τα κολλήσω κι εγώ τα μεγάφωνα. Αλλά δεν ξέρω τί μάρκα κόλληση να πάρω. Πχοια κόλληση ματσάρει με τα δικά μου ακούζματα; (latin, κλασική, λαϊκά, soul, αυτά ακούω κυρίως)...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Αυτά ...λες να τα έχουν κολλημένα; :prankster:
Τους αποφοίτους Ανωτάτης...Χαϊενδικής δεν θα τους ικανοποιήσουν ούτε...γεωτρήσεις.:sneaky:
η αληθεια ειναι οτι ολες μου τις μοναδες τις εχω κολλησει.......αλλα εχω καλο κολλητηρι βρε.......και ξερω να κολλαω :laugh::laugh:
Είσαι αυτό που λένε...κολλημένος γερά.;)
Οκ με πείσατε. Θα τα κολλήσω κι εγώ τα μεγάφωνα. Αλλά δεν ξέρω τί μάρκα κόλληση να πάρω. Πχοια κόλληση ματσάρει με τα δικά μου ακούζματα; (latin, κλασική, λαϊκά, soul, αυτά ακούω κυρίως)...
Οξυγονοκόλληση...;)

I

iason

Guest
Φίλε Ιάσωνα ....τα κλιπς που το μεγαλύτερο μέρος των κατασκευαστών χρησιμοποιούν ειναι καθαρά για λόγους επισκεψιμότητας απο τον κάθε ιδιοκτήτη αν υπάρχει βλάβη στις μονάδες του ηχειου.
Σκέψου κάποιον που του κάηκε μια μονάδα στα γουφερ η του κάρφωσε ενα στύλο το πιτσιρίκι του και δεν εχει ασχοληθεί με κολλήσεις και κολλητήρια .....τι εχει να γίνει αν πρεπει να αλλάξει αυτός την μονάδα .......άντε και την ξεκόλλησεε...... και κολλητός του του έδωσε ενα κολλητηρακι 100 watts.....εκεί να δεις αν δεν προσέξεις τι βρασιμο κάνει το σύρματακι που παει στο υλικό της μονάδας ....μεγάλα γλέντια λεμεεεεεεε!!!!!!

Και να σκεφτείς οτι και εγώ.....με 802 παίζω και είχε και μένα κλιπσακια.....έλα όμως που παίζουν εξαιρετικά!!!!!!
Φίλε Vlasi είσαι κοντά με την επίσημη απάντηση πού πήρα!

I

iason

Guest
Εντελώς ενημερωτικά γιά όλους όσους ασχολήθηκαν με το ποστ θά ήθελα να πώ ότι την ερώτηση (Γιατί δεν κολάνε τα καλώδια στά μεγάφωνα την έκανα και στό επίσημο σαιτ της Bowers Wilkins) Η απάντηση πού πήρα είναι η εξής.
( Thanks for your query.
We have done a lot of tests with soldered and non-soldered clips.
The results were not very different.
Also from a service point of view ( in case of a failure ) it is more easy in use.)
Αυτά για το θέμα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του,
Σας εύχομαι ενα υπέροχο βράδυ,
Με εκτίμηση Ιάσων,:thumbsup:

Reaction score
1.019
Παντος και εγω πιστευω οτι χωρις κολληση ειναι καλυτερα,οχι μονο για την αλλαγη μεγαφωνου αν τυχη αλλα και η κολληση σαν ξενο σωμα λειτουργει οσο και τα κλιπς,αν δεν κανω λαθος.

nima

Banned
Reaction score
618
Η αλλαγή της εσωτερικής καλωδίωσης είναι πιο σημαντική αν το μαμίσιο είναι μάπα.

Reaction score
791
Εγώ τώρα θα ρωτήσω, πόσο δύσκολο είναι τα μεγάφωνα να φοράνε βιδωτούς (αφαιρούμενους) σφυκτήρες αντι για συνδετήρες, ώστε να επιτυγχάνεται καλή σύσφιξη ?

Reaction score
169
Δηλαδή οι κολλήσεις μέσα στα μηχανήματα είναι εντάξει και ξαφνικά η κόλληση των μονάδων είναι καταστροφική?

Τώρα αν σημαίνει κάτι η χρήση των κλίπς... Δεν ξέρω... ποτέ δεν με απασχόλησε να το ψάξω εφ'όσον παίζει καλά το ηχείο...

Άν έφτιαχνα δικό μου, θα ήταν πιθανότατα κολλητό...

Καταλαβαίνω όμως που το πάαει ο Ιάσωνας γιατί ειδικά για B&W έχω ακούσει ιστορίες με μονάδες που άνοιγε ο αντιπρόσωπος για να συνδέσει τα κλίπς. Και να θα μου κακοφαίνονταν αν μόλις τα είχα αγοράσει...

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης