SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
638
Με τα παζαρια ειχα καταφερει να παρω 6 ζευγαρια γυαλια με 20 ευρω το ζευγαρι εαν καποιον τον ενδιαφερουν και τα εξι πολυ ευχαριστως να του τα δωσω απο το να τα επιστρεψω μαζι με την tv

Reaction score
638
Νεοτερα απο το μετωπο αφου επεστρεψα την τηλεοραση πισω στο mediamarket την αντικατεστησα με μια samsung 55h6400 και πληρωσα και ενα 100 ευρω διαφορα για να εχω ενα καμμενο και ενα κολημενο πιξελακι να με χαλανε .
Την καλιπραρισα και μου εδωσε πολυ καλα σχεδιαγραμματα αλλα τα πιξελακια δεν μπορουσα να τα καταπιω με τιποτα .
Καλεσα την Samsung και για καλη μου τυχη το καμμενο πιξελακι καλυπτεται απο την εγγυηση .
Επιστροφη στο καταστημα πιστωτικο και καινουργια Sharp 652 .
Μολις την εστησα εντυπωσεις απο το νεο κομματι αυριο .

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.250
Αναρωτιέμαι αν σου τυχαίνουν όλες οι ζαβές, ή το κάνεις επίτηδες για να κάνεις τεστάκια. :laugh:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.099
Πάντως το θέμα με τα καμμένα/κολλημένα pixels είναι μεγάλος βραχνάς. Ειδικότερα στη Samsung τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχουν τα πιο πολλά παράπονα.

Reaction score
638
Παντως σε δυο sharp κανενα καμμενο pixel και μαλιστα σε 60 ιντσες .
Ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις δυνατοτητα επιστροφης του προιοντος που αγορασες και μαλιστα μετααπο 14 μερες.
Το καταστημα την πρωτη φορα δεν εκανε κιχ εκοψε πιστωτικο απλα και μονο επειδη η θερμοκρασια της τηλεορασης δεν ηταν του γουστου μου .
Την δευτερη φορα εμπλεξα λιγο με την Samsung η οποια ηθελε να μου κανει αλλαγη στο πανελ και να μου ανακατασκευασει καινουργια τηλεοραση αλλα καθαρισε και παλι το καταστημα .
Σε οτι αφορα την νεα Sharp θα πω οτι εχει την ιδια συμπερισφορα με την πρωτη .
Δηλαδη πολυ καλο τηλεοπτικο σημα
πολυ καλο μαυρο για led
καλη στο ποδοσφαιρο χωρις θολουρες κλπ
και 9000 βαθμους κελβιν υπο σκιαν στην καλυτερη περιπτωση .
Απο ρυθμισεις επελεξα
θερμοκρασια εντονο ( δεν εχει σχεση με αλλες τηλεορασεις που δινει την πιο ψυχρη θερμοκρασια )
contrast 7
φωτεινοτητα 11
χρωμα 9
sharpness 1
αναλυση 16/9 pc
οπισθιος φωτισμος 85 μερα 80 σκοταδι
Τα φιλτρα off στα hd

Reaction score
638
Πάντως το θέμα με τα καμμένα/κολλημένα pixels είναι μεγάλος βραχνάς. Ειδικότερα στη Samsung τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχουν τα πιο πολλά παράπονα.
Οταν υπαρχει εστω και ενα που να αναβει στο μαυρο χρωμα καλυπτει η εγγυηση

Reaction score
638
Τι καντεμια ειναι αυτη ρε παιδια? Ενα κολλημενο πιξελακι εκανε εχθες την εμφανιση του στην καινουργια. Οπως με ενημερωσαν απο την astra δεν καλυπτεται απο την εγγυηση αναφερεται λεει στο manual στην δευτερη σελιδα . Την εβαλα στην κουτα και πισω στο καταστημα αυριο παραλαμβανω αλλη .
Εχουν αρχισει να τρεμουν οταν με βλεπουν στο καταστημα ακομα και ο κουμπαρος ντραπηκε να ερθει μεσα .
Εχω αρχισει και γινομαι εξπερ στο πακεταρισμα και στην τοποθετηση .....

Reaction score
638
παρελαβα την τριτη ολα καλα μεχρι στιγμης .
Παντως το τηλεοπτικο της σημα δεν παιζεται .
Νομιζεις οτι βλεπεις σε πλασμα .

Reaction score
1.457
Κάποιες ρυθμίσεις στο αγγλικό φόρουμ:

Contrast: 8
Brightness: 12
Colour intensity: 11
Backlight: 60
Colour temperature: intensive
Sharpness: 2 (middle)
Active backlight: on
DMM: Low (no setting for off)
DNC: Low
Skin tone: 2
Deblocking filter: Off

Απλά για να τις δούμε!;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.250
παρελαβα την τριτη ολα καλα μεχρι στιγμης .
Παντως το τηλεοπτικο της σημα δεν παιζεται .
Νομιζεις οτι βλεπεις σε πλασμα .
Άντε να δούμε τι θα γίνει μ' αυτήν...

Reaction score
1.457
Νομίζω μέσα στην 1η εβδομάδα θα φανεί αν έχει κι αυτή πρόβλημα με καμμένα pixels.

Reaction score
638
Κάποιες ρυθμίσεις στο αγγλικό φόρουμ:

Contrast: 8
Brightness: 12
Colour intensity: 11
Backlight: 60
Colour temperature: intensive
Sharpness: 2 (middle)
Active backlight: on
DMM: Low (no setting for off)
DNC: Low
Skin tone: 2
Deblocking filter: Off

Απλά για να τις δούμε!;)
Δεν ξερω εαν υπαρχουν διαφορες στην συμπεριφορα των 752 με αυτην των 652 αλλα μετα απο τρεις διαφορετικες 652 μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι για τις 652 το χρωμα πρεπει να μεινει αυστηρα στο 9 καθως ετσι δινει μηδενικη διαφορα φωτεινοτητας αναμεσα στο κοκκινο και το πρασινο και ελαφρα πιο φωτεινο το μπλε . Οταν ανεβει στο 10 το κοκκινο βγαινει και αυτο πιο φωτεινο με αποτελεσμα να εχουμε δυο χρωματα εκτος στο 11 ειμαστε τελειως αλλου για αλλου.
Το sharpness στο 1 και στα τρια πανελ που περασαν απο τα χερια μου .
Οπως ειπα μπορει να υπαρχει διαφορα στις 652

Reaction score
638
Νομίζω μέσα στην 1η εβδομάδα θα φανεί αν έχει κι αυτή πρόβλημα με καμμένα pixels.
Βαζω μια ωριτσα καθε μερα χιονακι σε rgb κανω και την προσευχη μου.
Αλλα εαν μου κατσει η στραβη με διαβεβαιωσαν οτι θα μου στειλουν αλλη

Reaction score
638
Το θεμα ειναι ποιος παιρνει αυτες που πανε πισω!
Οπως εμαθα επιστρεφονται στην εταιρεια .
Οσες τηλεορασεις πηρα εγω και αλλες δυο που πηρε ο κουμπαρος μια για το σπιτι και μια για το εξοχικο ολες ηταν σφραγισμενες με 0 ωρες στο service menu

Reaction score
1.457
Δεν ξερω εαν υπαρχουν διαφορες στην συμπεριφορα των 752 με αυτην των 652 αλλα μετα απο τρεις διαφορετικες 652 μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι για τις 652 το χρωμα πρεπει να μεινει αυστηρα στο 9 καθως ετσι δινει μηδενικη διαφορα φωτεινοτητας αναμεσα στο κοκκινο και το πρασινο και ελαφρα πιο φωτεινο το μπλε . Οταν ανεβει στο 10 το κοκκινο βγαινει και αυτο πιο φωτεινο με αποτελεσμα να εχουμε δυο χρωματα εκτος στο 11 ειμαστε τελειως αλλου για αλλου.
Το sharpness στο 1 και στα τρια πανελ που περασαν απο τα χερια μου .
Οπως ειπα μπορει να υπαρχει διαφορα στις 652
Είναι από το νήμα της 651:http://www.avforums.com/threads/sharp-lc60le651k-60-led-owners-review.1837644/page-2#post-20745852

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell