- Reaction score
- 638
Με τα παζαρια ειχα καταφερει να παρω 6 ζευγαρια γυαλια με 20 ευρω το ζευγαρι εαν καποιον τον ενδιαφερουν και τα εξι πολυ ευχαριστως να του τα δωσω απο το να τα επιστρεψω μαζι με την tv
Οταν υπαρχει εστω και ενα που να αναβει στο μαυρο χρωμα καλυπτει η εγγυησηΠάντως το θέμα με τα καμμένα/κολλημένα pixels είναι μεγάλος βραχνάς. Ειδικότερα στη Samsung τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχουν τα πιο πολλά παράπονα.
Άντε να δούμε τι θα γίνει μ' αυτήν...παρελαβα την τριτη ολα καλα μεχρι στιγμης .
Παντως το τηλεοπτικο της σημα δεν παιζεται .
Νομιζεις οτι βλεπεις σε πλασμα .
Δεν ξερω εαν υπαρχουν διαφορες στην συμπεριφορα των 752 με αυτην των 652 αλλα μετα απο τρεις διαφορετικες 652 μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι για τις 652 το χρωμα πρεπει να μεινει αυστηρα στο 9 καθως ετσι δινει μηδενικη διαφορα φωτεινοτητας αναμεσα στο κοκκινο και το πρασινο και ελαφρα πιο φωτεινο το μπλε . Οταν ανεβει στο 10 το κοκκινο βγαινει και αυτο πιο φωτεινο με αποτελεσμα να εχουμε δυο χρωματα εκτος στο 11 ειμαστε τελειως αλλου για αλλου.Κάποιες ρυθμίσεις στο αγγλικό φόρουμ:
Contrast: 8
Brightness: 12
Colour intensity: 11
Backlight: 60
Colour temperature: intensive
Sharpness: 2 (middle)
Active backlight: on
DMM: Low (no setting for off)
DNC: Low
Skin tone: 2
Deblocking filter: Off
Απλά για να τις δούμε!
Βαζω μια ωριτσα καθε μερα χιονακι σε rgb κανω και την προσευχη μου.Νομίζω μέσα στην 1η εβδομάδα θα φανεί αν έχει κι αυτή πρόβλημα με καμμένα pixels.
Έχουν τόσο στοκ;Βαζω μια ωριτσα καθε μερα χιονακι σε rgb κανω και την προσευχη μου.
Αλλα εαν μου κατσει η στραβη με διαβεβαιωσαν οτι θα μου στειλουν αλλη
Οπως εμαθα επιστρεφονται στην εταιρεια .Το θεμα ειναι ποιος παιρνει αυτες που πανε πισω!
Είναι από το νήμα της 651:http://www.avforums.com/threads/sharp-lc60le651k-60-led-owners-review.1837644/page-2#post-20745852Δεν ξερω εαν υπαρχουν διαφορες στην συμπεριφορα των 752 με αυτην των 652 αλλα μετα απο τρεις διαφορετικες 652 μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι για τις 652 το χρωμα πρεπει να μεινει αυστηρα στο 9 καθως ετσι δινει μηδενικη διαφορα φωτεινοτητας αναμεσα στο κοκκινο και το πρασινο και ελαφρα πιο φωτεινο το μπλε . Οταν ανεβει στο 10 το κοκκινο βγαινει και αυτο πιο φωτεινο με αποτελεσμα να εχουμε δυο χρωματα εκτος στο 11 ειμαστε τελειως αλλου για αλλου.
Το sharpness στο 1 και στα τρια πανελ που περασαν απο τα χερια μου .
Οπως ειπα μπορει να υπαρχει διαφορα στις 652