- Reaction score
- 1.996
Καλοάκουστα φιλαράκο μου!
Εκτός του αλύπητου χτυπήματος,υπάρχει και αλύπητο...΄΄χάδι΄΄....
κτυπατε αλυπητα...
...μας άφησες στα κρύα του λουτρού....Αραχτος στη παραλία της Κορώνης σας καλημερίζω....
Ενα βήμα απο τα λουτρά της ωραίας Ελένης!...μας άφησες στα κρύα του λουτρού....
Είσαι αγεωγράφητοςΕνα βήμα απο τα λουτρά της ωραίας Ελένης!
Μα ειναι στην Κορωνη για τσιπουρα το χρυσο μου....τι να κανει???μας το πεταξες και την εκανες .....
καλοακουστα.......
Τιποτις δεν αγοράσαμε εμείς καλε κύριε......το τελευταίο μας απόκτημα ειναι η παλιό Metric που την αγοραςαμε πριν 2 χρονια βρε......είμαστε καλά παιδιά πια!Γλεντάει με την αγορά του.... Εσείς (Βλάση τα ακούς) κορόιδα αγοράζεται χαλιεντιές....
Καλά ρε Άλεξ, βαλτός είσαι.... γιατί του το κάνεις αυτό......., να ξέρεις ότι με 1-2 παγίδες δεν κάνεις δουλειά, θες κι άλλες. Στο λέω για να μην απογοητευτείς και νομίζεις ότι δεν κάνουν τίποτα.
Θελω λιγο βοηθεια στους 47 και 110.......για αρχη λοιπον θα ερθουν οι πρωτες και βλεπουμε για τις δευτερες.....με τροπο βεβαιως βεβαιως γιατι ειναι και μεγαλουτσικες !!!!Βλάσση μπράβο για τη κίνηση αυτή. Δε ξέρω τί θέματα και σε τί βαθμό έχεις με το χαμηλό, αν έχεις ψιλοσοβαρό πρόβλημα πάντως, να ξέρεις ότι με 1-2 παγίδες δεν κάνεις δουλειά, θες κι άλλες. Στο λέω για να μην απογοητευτείς και νομίζεις ότι δεν κάνουν τίποτα.
Με τους 47 θα έχεις θέμα αν είναι έντονο το πρόβλημα...δε ξέρω ποιές μπασοπαγίδες έχεις πάρει, αλλά θέλει ποσότητα και μπασοπαγίδες που να τους πιάνουν ή να φτάνουν κοντά εν πάση περιπτώση...αν μπορείς και είναι εφικτό, παίξε λίγο με τη θέση των ηχείων προς τον τοίχο, να ανεβάσεις λίγο συχνοτικά το πρόβλημα για να είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο. Τώρα τα ηχεία τα χεις στο 1,80 περίπου από τη μονάδα μπροστά μέχρι τον τοίχο πίσω?Θελω λιγο βοηθεια στους 47 και 110.......για αρχη λοιπον θα ερθουν οι πρωτες και βλεπουμε για τις δευτερες.....με τροπο βεβαιως βεβαιως γιατι ειναι και μεγαλουτσικες !!!!