Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Κολλητέ πάρε κατευθείαν 4 . Το πρόβλημα αγόρι ΔΕΝ είναι οι 47 και οι 110 κύκλοι αλλά ..... οι γυναίκες. Μην κάνεις το λάθος να τις πηγαίνεις λίγες, λίγες. Μια κι όξω στην κεφάλα !! Το πολύ πολύ να βγει κοινή συνεναίση !!!Θελω λιγο βοηθεια στους 47 και 110.......για αρχη λοιπον θα ερθουν οι πρωτες και βλεπουμε για τις δευτερες.....με τροπο βεβαιως βεβαιως γιατι ειναι και μεγαλουτσικες !!!!
στους 47 εχω μια βυθιση.....αυριο θα βρω τις μετρησεις και θα τις ανεβασω να το συζητησουμε παλλικαρι μου......Με τους 47 θα έχεις θέμα αν είναι έντονο το πρόβλημα...δε ξέρω ποιές μπασοπαγίδες έχεις πάρει, αλλά θέλει ποσότητα και μπασοπαγίδες που να τους πιάνουν ή να φτάνουν κοντά εν πάση περιπτώση...αν μπορείς και είναι εφικτό, παίξε λίγο με τη θέση των ηχείων προς τον τοίχο, να ανεβάσεις λίγο συχνοτικά το πρόβλημα για να είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο. Τώρα τα ηχεία τα χεις στο 1,80 περίπου από τη μονάδα μπροστά μέχρι τον τοίχο πίσω?
Φυλάξου ορέ, θα περάσεις ιερά εξέταση...εχω ρε κιαρατα.....απλα τα θελω σφυριες ατελειωτες ......αντρικιες μποτιες που λεμε βρε.....
μην κρίνεις για να μην κριθείς....ωραίο εΦυλάξου ορέ, θα περάσεις ιερά εξέταση...
Ποιός το 'πε να δεις αυτό, ποιός το 'πε, ποιός το 'πε...μην κρίνεις για να μην κριθείς....ωραίο ε
Ποιός το 'πε να δεις αυτό, ποιός το 'πε, ποιός το 'πε...
Α ναι, o Bob Marley στο "Judge Not":
Judge not, before you judge yourself. Judge not, if you're not ready for judgement, whoa oh oh!
Σου ειναι μια αυτη........Δεν πιστεύω να ακούς τέτοια παγανιστικά...
αχαχαχαχαχχαχαχ!Σαν ανάποδο Μανχάταν λέει της φαινόταν!! τι ανωμαλία ρε φίλε !!
με πεθανες ρε μπαγασα......αλλα τι τυχη mon amour ειναι αυτη που εχεις με το γυναικακι σου βρε........???Κολλητέ πάρε κατευθείαν 4 . Το πρόβλημα αγόρι ΔΕΝ είναι οι 47 και οι 110 κύκλοι αλλά ..... οι γυναίκες. Μην κάνεις το λάθος να τις πηγαίνεις λίγες, λίγες. Μια κι όξω στην κεφάλα !! Το πολύ πολύ να βγει κοινή συνεναίση !!!
Εμένα πάντως η ρουφιάνα ούτε με 4 τέσσερις μπασοπαγίδες στο σαλόνι στο 1,20 έκαστη, κατάφερε να με χωρίσει !! Τι να κάνω άραγε??? Έβαλα και skyline 1,80x2,40 και της άρεσε ρε πούστη μου !!
Σαν ανάποδο Μανχάταν λέει της φαινόταν!! τι ανωμαλία ρε φίλε !!
Καινούρια γυναίκα ...!!!με πεθανες ρε μπαγασα......αλλα τι τυχη mon amour ειναι αυτη που εχεις με το γυναικακι σου βρε........???
τωρα.....τι εχει μεινει να βαλλεις νεαρε?
Άκου πιστός !!Ρε φίλε δεν παλεύεται κεί χάμου η ζωή με μία γυναίκα...ποιά ζωή δηλαδή, ένα καλοκαίρι να μην λοξοδρομήσεις και ανακηρύσσεσαι αυτομάτως αιώνια πιστός!!!