Ψήφισα ΜπεΟ!

Reaction score
677
Θελω λιγο βοηθεια στους 47 και 110.......για αρχη λοιπον θα ερθουν οι πρωτες και βλεπουμε για τις δευτερες.....με τροπο βεβαιως βεβαιως γιατι ειναι και μεγαλουτσικες !!!!:D:D
Κολλητέ πάρε κατευθείαν 4 . Το πρόβλημα αγόρι ΔΕΝ είναι οι 47 και οι 110 κύκλοι αλλά ..... οι γυναίκες. Μην κάνεις το λάθος να τις πηγαίνεις λίγες, λίγες. Μια κι όξω στην κεφάλα !! Το πολύ πολύ να βγει κοινή συνεναίση !!!:roflmao::roflmao:
Εμένα πάντως η ρουφιάνα ούτε με 4 τέσσερις μπασοπαγίδες στο σαλόνι στο 1,20 έκαστη, κατάφερε να με χωρίσει !! Τι να κάνω άραγε??? Έβαλα και skyline 1,80x2,40 και της άρεσε ρε πούστη μου !!
Σαν ανάποδο Μανχάταν λέει της φαινόταν!! τι ανωμαλία ρε φίλε !!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Με τους 47 θα έχεις θέμα αν είναι έντονο το πρόβλημα...δε ξέρω ποιές μπασοπαγίδες έχεις πάρει, αλλά θέλει ποσότητα και μπασοπαγίδες που να τους πιάνουν ή να φτάνουν κοντά εν πάση περιπτώση...αν μπορείς και είναι εφικτό, παίξε λίγο με τη θέση των ηχείων προς τον τοίχο, να ανεβάσεις λίγο συχνοτικά το πρόβλημα για να είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο. Τώρα τα ηχεία τα χεις στο 1,80 περίπου από τη μονάδα μπροστά μέχρι τον τοίχο πίσω?
στους 47 εχω μια βυθιση.....αυριο θα βρω τις μετρησεις και θα τις ανεβασω να το συζητησουμε παλλικαρι μου......

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Το μπασο στο Βλασοτσαρδο δεν θα ειναι ποτε αρκετο .........

Reaction score
7.315
μην κρίνεις για να μην κριθείς....ωραίο ε :prankster: :gotcha:
Ποιός το 'πε να δεις αυτό, ποιός το 'πε, ποιός το 'πε...
Α ναι, o Bob Marley στο "Judge Not":
Judge not, before you judge yourself. Judge not, if you're not ready for judgement, whoa oh oh!:angel:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Ποιός το 'πε να δεις αυτό, ποιός το 'πε, ποιός το 'πε...
Α ναι, o Bob Marley στο "Judge Not":
Judge not, before you judge yourself. Judge not, if you're not ready for judgement, whoa oh oh!:angel:

Δεν πιστεύω να ακούς τέτοια παγανιστικά... :whistling:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Κολλητέ πάρε κατευθείαν 4 . Το πρόβλημα αγόρι ΔΕΝ είναι οι 47 και οι 110 κύκλοι αλλά ..... οι γυναίκες. Μην κάνεις το λάθος να τις πηγαίνεις λίγες, λίγες. Μια κι όξω στην κεφάλα !! Το πολύ πολύ να βγει κοινή συνεναίση !!!:roflmao::roflmao:
Εμένα πάντως η ρουφιάνα ούτε με 4 τέσσερις μπασοπαγίδες στο σαλόνι στο 1,20 έκαστη, κατάφερε να με χωρίσει !! Τι να κάνω άραγε??? Έβαλα και skyline 1,80x2,40 και της άρεσε ρε πούστη μου !!
Σαν ανάποδο Μανχάταν λέει της φαινόταν!! τι ανωμαλία ρε φίλε !!
με πεθανες ρε μπαγασα......αλλα τι τυχη mon amour ειναι αυτη που εχεις με το γυναικακι σου βρε........???
τωρα.....τι εχει μεινει να βαλλεις νεαρε?

Reaction score
677
με πεθανες ρε μπαγασα......αλλα τι τυχη mon amour ειναι αυτη που εχεις με το γυναικακι σου βρε........???
τωρα.....τι εχει μεινει να βαλλεις νεαρε?
Καινούρια γυναίκα ...!!!:roflmao::roflmao:
Άλλωστε το πρόβλημα στους 47 κύκλους με την υπάρχουσα γυναίκα ...
το ´λυσα !!;)

Reaction score
3.901
Ρε φίλε δεν παλεύεται κεί χάμου η ζωή με μία γυναίκα...ποιά ζωή δηλαδή, ένα καλοκαίρι να μην λοξοδρομήσεις και ανακηρύσσεσαι αυτομάτως αιώνια πιστός!!!:drinks:

Reaction score
677
Ρε φίλε δεν παλεύεται κεί χάμου η ζωή με μία γυναίκα...ποιά ζωή δηλαδή, ένα καλοκαίρι να μην λοξοδρομήσεις και ανακηρύσσεσαι αυτομάτως αιώνια πιστός!!!:drinks:
Άκου πιστός !!
τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς να τους αποφεύγεις...;)
Κι άμα δεις τα σκούρα, βάλε ένα τεράστιο (έχει σημασία το μέγεθος) skyline στη μέση μέση του σαλονιού για να καταλάβει ότι δεν παίζεις !!!
Με το σοκ που θα φάει από ένα τέτοιο skyline δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθεί με απιστίες. θα τις θεωρεί πλημμέλημα.
Άσε που έτσι εκτός από την ελευθερία σου, θα έχεις και μια διασπορά στις μεσουψηλές .......μούρλια !!:roflmao:

Reaction score
3.901
..ναι μπρέ, πιστός με την έννοια skyline, υψηλή ποιότης, πιστότης αναπαραγωγής και τέθοια σοβαρά άητεμς ναμ'..:D

D

deleted user 10898

Guest
Λοιποοον....
Ολα άρχισαν οταν λόγω χωροταξικων αλλαγών αναγκάστηκα να βάλω τα quad απο την μεγαλη στην μικρη διασταση του δωματιου. η αποσταση στα quad απο τους πλαγιους τοιχους εχει μικρη σημασια λογω του τροπου ακτινοβολίας τους.
η αποσταση ομως απο τους εμπρος πισω τοιχους εχει μεγαλη σημασια λογω της διπολης ακτινοβολιας.
Ξαφνικα ενω ειχα πολυ καθαρη και "τρισδιαστατη" εικονα, χαμηλα δεν ακουγα καν μπασογραμμες και γενικα αισθανθηκα εντονα την ελλειψη χαμηλου. Επειδη η αισθηση δεν ειναι υποκειμενικη η μετρηση επιβεβαιωσε αποτομη πτωση απο τα 60hz και κατω. Η αλλαγη τοποθετησης ηταν πλεον αδυνατη, τα διπολα επρεπε να φυγουν.
Ετσι αρχισαν ολα....

D

deleted user 10898

Guest
δεν σας κρυβω οτι παρολο τα ultra high end συνοδα που εχω (αυτο το εγραψα για να πικαρω τον κογια...) η λυση ηταν μονο τριδρομα ενεργα.

η κατηγορια τιμης που μπορουσα ηταν εδω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13