- Reaction score
- 77.238
Όχι, Αν ο προβολέας είναι ακριβώς απέναντι στο κέντρο της οθόνης, δουλεύει και χωρίς αναμορφικό.
Απλά στα άκρα η εικόνα θα βγαίνει λίγο εκτός και το focus θα είναι λίγο off.Όχι, Αν ο προβολέας είναι ακριβώς απέναντι στο κέντρο της οθόνης, δουλεύει και χωρίς αναμορφικό.
Το κατάλαβα γιαυτό και το έγραψα μια και έχω λίγο όρεξη σήμερα.Ανάλογα την απόσταση Μανώλη, βαριόμουν να επεκταθώ.![]()
άμα βαριούνται οι administrators πάει το χαλάσαμε το μαγαζί...θα τα μαρτυρησω στον ιδρυτήΑνάλογα την απόσταση Μανώλη, βαριόμουν να επεκταθώ.![]()
Ευχαριστώ γιατρέ μου...να πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν βαριούνται και λένε μια καλή κουβένταΚαλές θεάσεις Βασίλη, με γειές!!!
Οι καλές κουβέντες πρέπει και να γράφονται!
Ευχαριστώ γιατρέ μου...να πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν βαριούνται και λένε μια καλή κουβέντα
Οπότε οταν καποιος χρειαστεί μεγαλη οθόνη σε 2.35/1 παει σε παραγγελία, στην elite που κυττουσα στον κατάλογο δινει 16/9 ενω στις άλλες έχει μόνο curved.
Δεν εχω δυνατότητα να βάλω τον προβολέα ακριβώς στο κέντρο.
Ευχαριστώ γιατρέ μου...να πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν βαριούνται και λένε μια καλή κουβέντα
Ναι, να με απολύσει να ησυχάσω.άμα βαριούνται οι administrators πάει το χαλάσαμε το μαγαζί...θα τα μαρτυρησω στον ιδρυτή![]()
βρε καλο μου μπλε κουκλάκι, εξετάζω τη λυση να μπει σε αλλο τοίχο από αυτον που προβάλω τώρα όπου μπορεί να μπει οθόνη πλάτους 3 μέτρων περίπου αλλά επειδή θα ξεκινά απο το μέτρο λόγω επίπλου αν παει σε 16/9 δεν χωράει στο ύψος, αν παω σε 2.4 τοτε και χωράει και πιο κομψη θα είναι και το ιδιο μέγεθος κάδρου σε 16/9 με αυτό που εχω τώρα θα εχω και θα μου αρκεί. ο προβολέας δεν θα ειναι ακριβως κέντρο αλλα θα δουλεύει με λιγότερο shift από ότι τώρα.Ναι, να με απολύσει να ησυχάσω.
Βαριέμαι όταν ρωτάμε για να περνάει η ώρα αφου απέναντι αποκλείεται να βάλεις το προβόλι και 2.35 δε χωράει!![]()
εννοείς να ανεβάσω τη στάθμη του sub μόνο... το έκανα, παίζω και λίγο με τη θέση του sub δεξιά αριστερά και κάπως βελτιώνονται τα πράγματα. Βάζω το ρυθμιστικό μέχρι -5 (0 ΤΗΧ Reference) και κάτι γίνεται...δεν τις γλιτώνω μάλλον τις μετρήσειςΑνέβασέ το λίγο. Σε τι ένταση συμβαίνουν αυτά: