Project ''Projectορας''

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.238
Όχι, Αν ο προβολέας είναι ακριβώς απέναντι στο κέντρο της οθόνης, δουλεύει και χωρίς αναμορφικό.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Όχι, Αν ο προβολέας είναι ακριβώς απέναντι στο κέντρο της οθόνης, δουλεύει και χωρίς αναμορφικό.
Απλά στα άκρα η εικόνα θα βγαίνει λίγο εκτός και το focus θα είναι λίγο off.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.238
Ανάλογα την απόσταση Μανώλη, βαριόμουν να επεκταθώ. ;)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Οπότε οταν καποιος χρειαστεί μεγαλη οθόνη σε 2.35/1 παει σε παραγγελία, στην elite που κυττουσα στον κατάλογο δινει 16/9 ενω στις άλλες έχει μόνο curved.
Δεν εχω δυνατότητα να βάλω τον προβολέα ακριβώς στο κέντρο.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Ανάλογα την απόσταση Μανώλη, βαριόμουν να επεκταθώ. ;)
άμα βαριούνται οι administrators πάει το χαλάσαμε το μαγαζί...θα τα μαρτυρησω στον ιδρυτή :p:p:p:p

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
:):):):)
Καλές θεάσεις Βασίλη, με γειές!!!
Ευχαριστώ γιατρέ μου...να πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν βαριούνται και λένε μια καλή κουβέντα

Reaction score
3.912
Ευχαριστώ γιατρέ μου...να πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν βαριούνται και λένε μια καλή κουβέντα
Οι καλές κουβέντες πρέπει και να γράφονται!:drinks:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Οπότε οταν καποιος χρειαστεί μεγαλη οθόνη σε 2.35/1 παει σε παραγγελία, στην elite που κυττουσα στον κατάλογο δινει 16/9 ενω στις άλλες έχει μόνο curved.
Δεν εχω δυνατότητα να βάλω τον προβολέα ακριβώς στο κέντρο.

Εάν είναι έτσι ΄τοτε μεγιές και από εμένα.:D:D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.238
άμα βαριούνται οι administrators πάει το χαλάσαμε το μαγαζί...θα τα μαρτυρησω στον ιδρυτή :p:p:p:p
Ναι, να με απολύσει να ησυχάσω.

Βαριέμαι όταν ρωτάμε για να περνάει η ώρα αφου απέναντι αποκλείεται να βάλεις το προβόλι και 2.35 δε χωράει! :p

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Ναι, να με απολύσει να ησυχάσω.

Βαριέμαι όταν ρωτάμε για να περνάει η ώρα αφου απέναντι αποκλείεται να βάλεις το προβόλι και 2.35 δε χωράει! :p
βρε καλο μου μπλε κουκλάκι, εξετάζω τη λυση να μπει σε αλλο τοίχο από αυτον που προβάλω τώρα όπου μπορεί να μπει οθόνη πλάτους 3 μέτρων περίπου αλλά επειδή θα ξεκινά απο το μέτρο λόγω επίπλου αν παει σε 16/9 δεν χωράει στο ύψος, αν παω σε 2.4 τοτε και χωράει και πιο κομψη θα είναι και το ιδιο μέγεθος κάδρου σε 16/9 με αυτό που εχω τώρα θα εχω και θα μου αρκεί. ο προβολέας δεν θα ειναι ακριβως κέντρο αλλα θα δουλεύει με λιγότερο shift από ότι τώρα.

σιγά μην του πουμε να σε απολύσει....εχω στο μυαλο μου πιο ωραιες τιμωριες... :cool::cool:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Το κλιμάκιο έκανε την αυτοψία, έβγαλε πόρισμα, μπήκαν υπογραφές, σφραγίδες και αρχίζει το ψάξιμο.
Φαση Α' τριάδα ηχείων μπροστά και subwoofer.

Ευχαριστώ τους cal B', master HT, Bill Gates, master Audio και τον γραμματικό μας!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Πρώτες εντυπώσεις, περίμενα κούνημα και δεν έχω, ακουστικά μου φαίνεται πιο γεμάτος ο ήχος, εν τέλει δεν είμαι όμως και σίγουρος πόσο έχει προσθέσει το sub.

Στο auto το ΧΤ32 μετράει τα ηχεία και βάζει τα μπροστινά στα 40Hz, όπως ήταν και πριν δηλαδή, αν πάω και τα αλλάξω με το χέρι και τα βάλω στα 80Hz τότε θα πρέπει να κάνω όλη την ισοστάθμιση χεράτα. Στο αυτόματο περίμενα με το sub να έχω κάποιο κούνημα. Με προβληματίζει ότι στα 75 dB που το θέλει το ρυθμιστικό του στην αρχή του setup και στις μετρήσεις που κάνει με το μικρόφωνο σε διάφορες θέσεις η ένταση που βγαίνει από το sub είναι αισθητά πιο χαμηλή από τα ηχεία. Έτσι πρέπει να είναι; Έχω την αίσθηση ότι του λείπει ένταση αλλά από την άλλη δεν έχω και εμπειρία...το πρώτο μου είναι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.238
Ανέβασέ το λίγο. Σε τι ένταση συμβαίνουν αυτά:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Ανέβασέ το λίγο. Σε τι ένταση συμβαίνουν αυτά:
εννοείς να ανεβάσω τη στάθμη του sub μόνο... το έκανα, παίζω και λίγο με τη θέση του sub δεξιά αριστερά και κάπως βελτιώνονται τα πράγματα. Βάζω το ρυθμιστικό μέχρι -5 (0 ΤΗΧ Reference) και κάτι γίνεται...δεν τις γλιτώνω μάλλον τις μετρήσεις :whistling: για να ξέρουμε που βαδίζουμε κύριοι, στα τυφλά δεν γίνονται δουλειές :rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι άλλο όλους τους φίλους.
Αν ψάξω για κεντρικό να το παντρέψω με τα adagio είναι αρκετό να ψάχνω κάτι που θα έχει τουλάχιστον ίδια διάμετρο γούφερ και αν είναι δυνατόν και δύο γούφερ όπως τα ηχεία; ή δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτούν οπότε να κάνω υπομονή και να περιμένω να φύγουν και να πάρω εξαρχής μια τριάδα ίδιας σειράς; Είχα στο μυαλό μου το HTM61 (1ης γενιάς) που έχει προσφορά ένα κατάστημα εδώ στις αγγελίες, τι λέτε; Άλλη πρόταση;

Reaction score
15.543
καλοριζικο το τερατακι..;)

ανεβασε λιγο την ενταση ...παιξε και με την θεση του sub ....

μονο με μετρησεις ομως κανεις δουλεια...

ηχειο κεντρικο θες σχεδιαση σαν του adagio με cross ιδιο για να εισαι κοντα.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14