Κατασκευη νεου dedicated χωρου HOME CINEMA

Reaction score
1.844
τωρα που ειπες για μοκετα , το ειχα και εγω στο μυαλο μου. πιστευω μια σε κοκκινο χρωμα θα ταιριαζει και θα δεσει ωραια με τον χωρο τι λετε?

πχ για αυτην εδω τι λετε?

http://www.pasxalidis.com/index.php/moketes-duna.html
Κάτι πιο σκούρο, όπως είναι το χαλί στις Κάννες! :p

Reaction score
7.358
...παιζει ρομο οτι ειναι παχος μονο 3mm?
Ναι Πάνο, είναι οι φτηνιάρικες. 3mm είναι σαν επένδυση. Πόσο η βάση, πόσο το πέλος; Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Πάρε την παχύτερη που αντέχεις, θα πατάς ξυπόλητος και θα γουστάρεις. Αυτό ακριβώς λέμε όταν προσπαθούμε να περιγράψουμε κάτι πολυτελές; "Βυθιζόταν το πόδι στη μοκέτα", "το χαβιάρι ήταν άσπρο", "το κρασί παλιό"...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ναι Πάνο, είναι οι φτηνιάρικες. 3mm είναι σαν επένδυση. Πόσο η βάση, πόσο το πέλος; Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Πάρε την παχύτερη που αντέχεις, θα πατάς ξυπόλητος και θα γουστάρεις. Αυτό ακριβώς λέμε όταν προσπαθούμε να περιγράψουμε κάτι πολυτελές; "Βυθιζόταν το πόδι στη μοκέτα", "το χαβιάρι ήταν άσπρο", "το κρασί παλιό"...
σαν το φρεσκο νιμου, δεν υπαρχει τιποτα .....

Reaction score
205
Παραγγειλα τον epson 9200, απο AVART και την τριτη θα τον εχω , μεχρι τωρα μπορω να πω τα καλυτερα για το μαγαζι και τον Νικο.

Επειδη ομως ο κ. Καστρουνης μου πεφτει λιγο μακρια τι λετε να κανω? να τον βαλω στο "αυτοματο" και οπως παιξει?
η κατι τετοιο http://www.blu-rayshop.gr/digital-video-essentials-basics-p-892.html θα με βοηθουσε να κανω ενα υποτυπώδες καλιμπραρισμα μονος μου?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
η κατι τετοιο http://www.blu-rayshop.gr/digital-video-essentials-basics-p-892.html θα με βοηθουσε να κανω ενα υποτυπώδες καλιμπραρισμα μονος μου?
Το έχω σε HDDVD:D
Αν καταφέρεις και το αξιοποιήσεις στο μέγιστο,είναι πολύ καλό-βασικό να γνωρίζεις άπταιστα Αγγλικά στο 'γλωσσάρι' των παραμέτρων ήχου και εικόνας-κυρίως που είναι και πιο δύσκολο....θέλει πολύ υπομονή και διάβασμα....αν και όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα,χωρίς επαγγελματικό καλιμπράρισμα δεν θα πάρεις ποτέ αυτό που μπορεί να σου δώσει ο προβολέας σου-εδώ ο Epson eh-tw9200-.....και ''υποτυπώδες καλιμπραρισμα μονος μου'' για μένα δεν υπάρχει....πάλι λάθος θα βλέπεις.....στο συγκεκριμένο site είναι 'μη διαθέσιμο'(μάλλον την γλίτωσες!!):boast:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.834
Και μην ξεχάσεις να βάψεις τις πρίζες μαύρες.
Είναι δυνατόν να τις έχεις άσπρες;
Χαλάει το κοντράστ, για όνομα δηλαδής.

Reaction score
1.844
Ά πάενε ρε Στάθη, 130 ευρώ η μία (με την έκπτωση)! :headbang:

Λύνει 1-2 βιδούλες (όχι πάνω στον τοίχο σαν τους γυφταίοι) και με ένα πινελάκι ή ρολάκι τις βάφει τζιτζί. Με 130 πρέπει να φτάνει το χρώμα για καμιά πεντακοσαριά πρίζες. :dance2:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Ά πάενε ρε Στάθη, 130 ευρώ η μία (με την έκπτωση)! :headbang:

Λύνει 1-2 βιδούλες (όχι πάνω στον τοίχο σαν τους γυφταίοι) και με ένα πινελάκι ή ρολάκι τις βάφει τζιτζί. Με 130 πρέπει να φτάνει το χρώμα για καμιά πεντακοσαριά πρίζες. :dance2:
Ντάξ ,δεν έχεις κι'άδικο,όπου θέλει τα δίνει ο καθένας..άλλος στα τσίπουρα άλλος στα ηλεκτρονικά καπνά,άλλος στις FURUTECH ..περί ορέξεως..:drinks:

Reaction score
205
Και μην ξεχάσεις να βάψεις τις πρίζες μαύρες.
Είναι δυνατόν να τις έχεις άσπρες;
Χαλάει το κοντράστ, για όνομα δηλαδής.
Εγινε κιωλας!!! :p

τωρα με λιγη προσπαθεια και ζουμ μπορει και να φαινοντε λιγο!

IMG_0667.jpg
IMG_0668.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.354
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent