Κατασκευη νεου dedicated χωρου HOME CINEMA

Reaction score
766
τουμπανο ειναι...

σαξε και μια βαση αργοτερα, οπως σ ειπε και ο Σταθης, για το κεντρικο...

αποψη μου και μενα, ειναι να μην βαλεις τιποτ αλλο μπροστα...μονο τριαδα ηχειων

θα χεις βεβαια αυξημενα μηκη καλωδιων αφου τα ενισχυτικα κλπ θα ναι αλλου, αλλα δεν ειναι θεμα υψιστης σημασιας

Reaction score
205
τουμπανο ειναι...

σαξε και μια βαση αργοτερα, οπως σ ειπε και ο Σταθης, για το κεντρικο...

αποψη μου και μενα, ειναι να μην βαλεις τιποτ αλλο μπροστα...μονο τριαδα ηχειων

θα χεις βεβαια αυξημενα μηκη καλωδιων αφου τα ενισχυτικα κλπ θα ναι αλλου, αλλα δεν ειναι θεμα υψιστης σημασιας
Ναι αυτος ειναι ο σκοπος. Εχω περασει ιδη τα καλωδια απο τα 3 μπροςτα ηχεια τα οποια καταληγουν στην πισω γωνια του δωματιου , πιςω απο την θεςη του θεατη, οπου εκει θα ειναι το rack με ενυσχιτη , bluray player κλπ... Ο λογος που το εκανα αυτο και δεν τα εβαλα παραδωσιακα μπροστα οπως κανουν οι περισσοτεροι ,ειναι γιατι με ενοχλουν και μου αποσπουν την προσοχη τα διαφωρα φωτακια που εχουν πολλες συσκευες και αναβοσβηνουν την ωρα της ταινιας.

Timaras

Reaction score
2.153
Θα γίνει special το δωμάτιο.Μπράβο.Βάψε και το παράθυρο ή άλλαξέ το με σκούρο προφίλ
και μεμβράνη στο παράθυρο μην ξεχάσεις

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Θα γίνει special το δωμάτιο.Μπράβο.Βάψε και το παράθυρο ή άλλαξέ το με σκούρο προφίλ
και μεμβράνη στο παράθυρο μην ξεχάσεις
ή πιο εύκολα μ'ένα ρόλλερ μπλάκ-αουτ.

Reaction score
205
Ειναι σιγουρο οτι θα την ψαξω και αυτην την λυση και θα το κανω αν δω οτι μπορω και θα ειναι ομορφο το αποτελεσμα....

Απο εκει και περα υπενθυμιζω οτι ειμαι σε αναζητηση αγορας καινουριου 3D προβολεα οπου θα αντικαταστησει τον epson TW3600.
Μεχρι τωρα ειχα σχεδον αποφασησει για τον epson 9200 , αλλα διαβασα καποιους που γραφουν οτι Benq 7500 ειναι σε ολα καλυτερος του epson 9200 εκτος απο το μαυρο. Και δεδομενου οτι εχουν την ιδια τιμη θα ηθελα και την δικη σας αποψη....

Μια αμφιβολια εχω μονο οσον αφορα τον 7500 , οτι ποτε μου δεν ειχα DLP και δεν ξερω αν βλεπω rainbow και δυστηχως δεν ειναι ευκολο να δω κανεναν DLP απο κοντα γιατι εδω στην κερκυρα δεν υπαρχει κανενα καταστημα που να εχει προβολεις προς παρουσιαση!

Reaction score
766
πωλειται ενας sony 55αρης εδω στις αγγελιες....

ποσο τον βρισκεις τον epson(α)?:D

Reaction score
7.783
Φίλε Πάνο, θα θέλαμε να μας κάνεις μια εκτίμηση του χρόνου αποπεράτωσης του έργου (μαζί με τις καθυστερήσεις). Κατάλαβέ μας, πρέπει να κανονίσουμε τους χρόνους μας κι εμείς.
Σε ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά διαμονής και διατροφής αλλά μην τρέχουμε τελευταία ώρα να ψάχνουμε εισητήρια για το ferry-boat... Να κάναμε ένα power-buy αδελφέ...

Reaction score
205
πωλειται ενας sony 55αρης εδω στις αγγελιες....

ποσο τον βρισκεις τον epson(α)?:D
Α εδώ στην αρχή είχα θέσει όριο αγοράς 1700 ευρω και είδα ότι ο Epson ειναι στα 2000 και είπα να κανω την υπέρβαση. Αλλά για τον 55 δεν υπάρχουν αλλά χρήματα!

Reaction score
205
Φίλε Πάνο, θα θέλαμε να μας κάνεις μια εκτίμηση του χρόνου αποπεράτωσης του έργου (μαζί με τις καθυστερήσεις). Κατάλαβέ μας, πρέπει να κανονίσουμε τους χρόνους μας κι εμείς.
Σε ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά διαμονής και διατροφής αλλά μην τρέχουμε τελευταία ώρα να ψάχνουμε εισητήρια για το ferry-boat... Να κάναμε ένα power-buy αδελφέ...
Και είμαι και κοντά σε θάλασσα! Οπότε και μπανακια.... Αλλά Οταν αποφασίσει η ΔΕΗ να μου φέρει το ρεύμα στο σπίτι. Υπολογίζω το αργότερο σε κανά μήνα απο τωρα! :(

Reaction score
1.981
Μπράβο αγαπητέ για τον χώρο και την υλοποίηση....Με το καλό να τον ετοιμάσεις και να τον καταευχαριστηθείς!!!!!!!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.784
Ωραία ιδέα η Κέρκυρα για καλοκαίρι. Σε ευχαριστούμε πολύ! :D

Αδερφέ, αν κρίνω από τον 9100 που έχω δει, μην πας αλλού, μείνε στον 9200. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο προβολικό σ' αυτά τα χρήματα.

Άντε, και καλές μας διακοπές! :laugh:

Reaction score
205
Βαζοντας τον 9200 στο σκρουτζ, το πρωτο καταστημα τον εχει 1999 ευρω κατοπιν παραγγελιας και το αμεσως επομενο 2150 ετοιμοπαραδωτο. Παρολα αυτα επειδη ειμαι και απο επαρχια και δεν μπορω να παω να τον παρω και να τον δω απο κοντα και να διαπραγματευτω , ξερετε να μου πειτε εστω και σε πμ, αν μπορω με αγορα μετρητης στα καταστηματα αυτα η σε καποιο αλλο , να πετυχω καλυτερη τιμη? η εστω και ως μελος του φορουμ να εχω καποια εκπτωση κτλπ?

Reaction score
1.981
Ωραια η Κέρκυρα αλλά το να είσαι επαρχία έχει και τις δυσκολίες του....
Αφού έχεις σκοπό να επενδύσεις 2 χιλιάρικα σε προβολέα, και έχεις ήδη επενδύσει χρήμα και χρόνο για να υλοποιήσεις το όνειρο σου, θα σου πρότεινα το εξής:
Όλα τα μαγαζιά που εμφανίζονται στην αναζήτηση του skroutz.gr είναι επώνυμα. Πάρε τηλέφωνο σε όλα, εξήγησε τους την δυσκολία να είσαι εκεί και ζήτα να σου διευκρινήσουν τι σημαίνει το "κατοπιν" παραγγελίας. ..πόσες μέρες δλδ....
αν μπορείς να γλυτώσεις ενα ποσό έστω και αν πρέπει νε περιμένεις πχ 10 ημέρες. ...δεν νομίζω ότι χάλασε ο κόσμος.
Το σωστό βέβαια είναι να πάρεις τηλέφωνο να μαθεις που υπάρχει στημένος και να έρθεις για 2 μέρες Αθήνα να τον δεις να παίζει....εκεί θα μπορέσεις να συζητήσεις σε αλλη βαση απο κοντά. ...

ΥΓ. Αν έρθεις Αθήνα ίσως να μπορέσει να σε φιλοξενήσει κάποιος φίλος από εδώ που τον έχει ηδη.....

Last edited:

Reaction score
205
Ωραια η Κέρκυρα αλλά το να είσαι επαρχία έχει και τις δυσκολίες του....
Αφού έχεις σκοπό να επενδύσεις 2 χιλιάρικα σε προβολέα, και έχεις ήδη επενδύσει χρήμα και χρόνο για να υλοποιήσεις το όνειρο σου, θα σου πρότεινα το εξής:
Όλα τα μαγαζιά που εμφανίζονται στην αναζήτηση του skroutz.gr είναι επώνυμα. Πάρε τηλέφωνο σε όλα, εξήγησε τους την δυσκολία να είσαι εκεί και ζήτα να σου διευκρινήσουν τι σημαίνει το "κατοπιν" παραγγελίας. ..πόσες μέρες δλδ....
αν μπορείς να γλυτώσεις ενα ποσό έστω και αν πρέπει νε περιμένεις πχ 10 ημέρες. ...δεν νομίζω ότι χάλασε ο κόσμος.
Το σωστό βέβαια είναι να πάρεις τηλέφωνο να μαθεις που υπάρχει στημένος και να έρθεις για 2 μέρες Αθήνα να τον δεις να παίζει....εκεί θα μπορέσεις να συζητήσεις σε αλλη βαση απο κοντά. ...

ΥΓ. Αν έρθεις Αθήνα ίσως να μπορέσει να σε φιλοξενήσει κάποιος φίλος από εδώ που τον έχει ηδη.....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω μια τηλεφωνική έρευνα να δώ τι αντιμετώπιση θα έχω και θα αποφασίσω.

Reaction score
205
μπηκαν και οι πριζες των ηχειων στους τοιχους , τους αγορασα απο http://www.loumen.gr/p.Priza-Icheion-Lillium-Makel.715584.html

ελπιζω να ειναι καλοι και να μην εχω προβλημα.
Aργοτερα σκεφτομαι μηπως τους βαψω σε μαυρο χρωμα. Αλλα σκευτομαι οτι θα μπουν τα ηχεια απο μπροστα και δεν θα φαινοντε!

IMG_0635.jpg
IMG_0636.jpg
IMG_0638.jpg

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
αν και ασχετο με το θεμα,ας συγχωρεθω,μου λεει η λογιστρια μου σημερα.... "κατεβασα και ειδα μια ταινια στο λαπτοπ μου χθες κυριακη...φοβερη"....αυτο ειναι νορμαλ για τις γυναικες!!!! ημαρτον!!!!! ασχολιαστο ετσι! δεν ειπα τιποτα! :)
ντροπη σου να κοροιδευεις τα κοριτσια........:D:D:D:D:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Ναι αυτος ειναι ο σκοπος. Εχω περασει ιδη τα καλωδια απο τα 3 μπροςτα ηχεια τα οποια καταληγουν στην πισω γωνια του δωματιου , πιςω απο την θεςη του θεατη, οπου εκει θα ειναι το rack με ενυσχιτη , bluray player κλπ... Ο λογος που το εκανα αυτο και δεν τα εβαλα παραδωσιακα μπροστα οπως κανουν οι περισσοτεροι ,ειναι γιατι με ενοχλουν και μου αποσπουν την προσοχη τα διαφωρα φωτακια που εχουν πολλες συσκευες και αναβοσβηνουν την ωρα της ταινιας.
βαλλε μαυρη μονωτικη ταινια επανω στα φωτακια οπως εχει βαλλει και ο πειραγμενος ...ο Ζιζικ.....:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.544
Ωραίος Πάνο! Χώρος με τεράστιες προοπτικές! Νομίζω με ένα μεγάλο ρόλερ για masking και σωστή επιλογή μοκέτας οι θεάσεις θα είναι ιδανικές!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.644
Members
38.474
Νεότερο μέλος
x x x BLOODBATH x x x