Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

nima

Banned
Reaction score
618
Αν δεν κάνω λάθος φίλε geomiat χρησιμοποιείς ένα mkII,

Technics SL-1200 is a series of turntables manufactured from October 1972
Since its release in 1978, SL-1200MK2

http://en.wikipedia.org/wiki/Technics_SL-1200

άρα καλά αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι εντός της χρονομηχανής.

Επίσης η αγορά παλιότερων συσκευών έχει να κάνει και με το κόστος, δεν μπορούν να αγοράζουν όλοι καινούργιες συσκευές και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε και να μην το κοροιδεύουμε, αν τα λεφτά είναι για κάποιους υπόθεση της πλάκας δεν σημαίνει ότι είναι και για τους περισσότερους υποψήφιους αγοραστές.

Reaction score
3.910
Μπερδεύεις την κτήση με την γνώση φίλε μου.

Αλλοίμονο αν μου έπεφε λόγος για τις αγορές άλλων, ή για την τσέπη τους.

Μου κάνει εντύπωση το ποστ σου.

nima

Banned
Reaction score
618
Διάβασε τι έγραψες και πως το έγραψες, πρόσβαλες πολλούς.

Y

Yiannis_B

Guest
......ΥΓ> νάσαι καλά που με τις γνώσεις σου προσδιορίζεις εννοιολογικά το έτος που διανύουμε, γιατί ώρες-ώρες αισθάνομαι (μετ΄επιτάσεως) ότι βρίσκομαι στη μηχανή του χρόνου, κει πίσω 60', 70'.
....Επίσης η αγορά παλιότερων συσκευών έχει να κάνει και με το κόστος, δεν μπορούν να αγοράζουν όλοι καινούργιες συσκευές και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε και να μην το κοροιδεύουμε, αν τα λεφτά είναι για κάποιους υπόθεση της πλάκας δεν σημαίνει ότι είναι και για τους περισσότερους υποψήφιους αγοραστές.
Μπερδεύεις την κτήση με την γνώση φίλε μου.

Αλλοίμονο αν μου έπεφε λόγος για τις αγορές άλλων, ή για την τσέπη τους.
:rolleyes:

Είναι θεωρητικά και πειραματικά διακριβωμένο, ότι ένα βενζινοκίνητο καρμπυρατεράτο LADA, για την ίδια παραγόμενη ισχύ, καταναλώνει πολύ περισσότερο καύσιμο από έναν σύγχρονο diesel. Αυτό δεν έχει καμιά υποτιμητική χροιά για κανέναν οδηγό LADA. Που είδες την κοροϊδία?

Reaction score
30.455
Οταν αυτοδιοριζεσαι εκπροσωπος των πολλων προσβεβλημενων (αληθεια ποιοι εναι αυτοι?) ειναι λογικο καποιος μη προσβεβλημενος να σου απαντησει...

nima

Banned
Reaction score
618
Υπάρχουν 25 σελίδες σε αυτό το θέμα, το μήνυμα νομίζω έχει περάσει ;), αφήστε να ειπωθεί και κάτι άλλο :sneaky:, τόσα λεφτά κάνει, να γίνουμε χάπατα χωρίς αντίλογο;

Y

Yiannis_B

Guest
Όσο ωριμάζουν τα πράγματα, θα δούμε παρόμοιες εξελίξεις σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Σχεδόν όλα είναι πυρίτιο και κώδικας. Δεν βλέπω τον λόγο να μην εφαρμόσεις τις ίδιες αρχές σε φθηνές μονάδες μεγαφώνων.

Αντί να είσαι συνέχεια πειραχτήρι, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να κατανοήσεις το link που έβαλε ο Bhutia.

Τα μηχανήματα είναι απλά η αφορμή.

Last edited by a moderator:

nima

Banned
Reaction score
618
Γιατί; οι συγκεκριμένες μονάδες είναι ακριβές; δεν νομίζω..
ο τρόπος προσέγγισης με αφήνει αδιάφορο, έχει πολλά κουσούρια και εξαρτάται από τις ρυθμίσεις (ο συντομότερος δρόμος είναι η ευθεία),
κάτι νέο εξάλλου έχει μία υπεραξία για να γίνει απόσβεση της ιδέας (λέμε τώρα).

Y

Yiannis_B

Guest
...ο συντομότερος δρόμος είναι η ευθεία...
Σκέφτηκες ποτέ από πόσους DSPs και FPGAs περνά το σήμα της τηλεόρασης? Ή γιατί ακόμα δεν έχουμε μουλάρια αλλά αυτοκίνητα?

Αυτό που αναφέρεις, είναι από τους ισχυρότερους μύθους του audio..

nima

Banned
Reaction score
618
Σε άλλο post (ενεργά ηχεία) γράφω ότι η εικόνα εξαιρείται των εξελίξεων,
γιατί ντε και καλά να ακούω μέσω Λαμίας; πάλι άσχετο έγραψες. :D

Y

Yiannis_B

Guest
Εντάξει, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Να ακούς όμως μόνο direct cut, γιατί και οι μηχανικοί ήχου, τις ίδιες παπαρδέλες χρησιμοποιούν...:rolleyes:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.290
Νεότερο μέλος