Project ''Projectορας''

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Κοιτάτε ποιός μιλάει ρε..........που έχει κάνει το δωμάτιο σαν εσωτερικό από φέρετρο :p
"Άκρα του τάφου σιωπή.......":lazy:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.577
για πείτε βρε παίδες όταν λέμε ότι πρέπει να μπουν ήχοαπορροφητικά στοιχεία στο χώρο, τι εννοούμε, τι είδους, που μπαίνουν κλπ κλπ

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Στέγνα και Βασίλης δεν υπάρχει .
"Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη "
Άσε που έχει και καλύτερα καλώδια από σένα :fuckyou:

Reaction score
15.543
για πείτε βρε παίδες όταν λέμε ότι πρέπει να μπουν ήχοαπορροφητικά στοιχεία στο χώρο, τι εννοούμε, τι είδους, που μπαίνουν κλπ κλπ
χρειαζεσαι καποιον επαγγελματια....:)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.577
Τώρα ρε melina, αλήθεια, δεν αναπολείς τις μέρες με το σύστημά σου πριν μας γνωρίσεις; :whistling:

:laugh:
να σου πω, με την κούραση που έχω αυτή τη στιγμή από το βάψιμο του υπνοδωματίου των μικρών αναπολώ τις πολύ παλιές μέρες, πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου :laugh::laugh::laugh:, που ήμουν και χωρίς σύστημα

Reaction score
3.912
Ωραία, κανα 2 επισκέψεις του στέρνου ακόμη και θα σβηστούν όλες οι μνήμες σου, όχι μόνο τα προ οικογένειας αλλά μη σου πώ μέχρι Δημοτικό!!!:o

Θάχεις όμως και νανώ τα συστήματα και θα βλεεεεέπεις τα μικυ - μαο μαζί με οοοοοόλη την οικογένεια!!!

Έ που θα πάει, θα σούρχονται σιγά - σιγά κάποιες μισοσβησμένες εικόνες πρότερης ζωής (γίνεται συνέχεια στον κινηματόγραφο) όταν θα αναρωτιέσαι: "ποιοί είναι αυτοί που βλέπουν μαζί μου ταινίες?"

Καλώς να τα δεχτείς βρέ, περιμένουμε εικόνες!!:drinks:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.476
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14