Eσυ δεν αποχωρησες πριν 2-3 σελιδες???????????????????Δεν έβγαλε πολύ γέλιο .
Δοκίμασε πάλι
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Eσυ δεν αποχωρησες πριν 2-3 σελιδες???????????????????Δεν έβγαλε πολύ γέλιο .
Δοκίμασε πάλι
κλείσε το κουτάκι.....Φήμες λένε ότι στα μουσικά όργανα θα ενσωματωθούν ncore για να φύγει επιτέλους αυτό το αναλογικό πέπλο και να γίνει ευκολότερη η δουλειά των ηχοληπτών.
Εννοούσα οτι δεν θα αναφερθώ ξανά στα περί moderation .Eσυ δεν αποχωρησες πριν 2-3 σελιδες???????????????????
το φανταζεσαι η το βλεπεις ?355 ?
τρανζιστοράτες εννοείς!αραγε ποσες high end εταιρειες εχουν κλεισει απο τοτε που βγηκαν τα ncore στην πιατσα? ξερει κανενας ...
γενικα..τρανζιστοράτες εννοείς!
για εταιρίες δεν ξέρω... για πολλά στόματα όμως...αραγε ποσες high end εταιρειες εχουν κλεισει απο τοτε που βγηκαν τα ncore στην πιατσα? ξερει κανενας ...
Αν ήμουν η naim δεν θα κοιμόμουν καλά είναι η αλήθεια..γενικα..
θα σταματήσει να γεμίζει τα συρτάρια με 12ax7,θα ακούσει και άλλες μουσικές εκτός από κραλ,θα πληρώσει λιγότερο δεη,θα πέσει σε σε κατάθλιψη σκεπτόμενος ποσα χρήματα έχει σπαταλήσει σε λαμπατα μηχανάκια....ασχετο τα ncore τα εχει ακουσει κανεις, δηλαδη αν ειναι καποιος λαμπακιας παει και αγορασει αυτο το πραμα του διαολου τι διαφορες θα ακουσει.
θελω να πω τα χαρακτηριστικα.....πως μετραφραζονται ακουστικα
Αισίως φτάσαμε τα 400 ποστ........ View attachment 38829
Τα ουσιώδη ζήτημα είναι αν φτάνουν τα 100
Τα υπόλοιπα είναι η γνωστή ιστορία περί κολοκυθόπιττας ,ξεκατινιάσματα και θεαματικότητα . Και φυσικά κωλαράκια για chill out
Έπεσε και το απαραίτητο μπαν όπως γίνεται κάθε φορά που αναφέρονται τα ncore,metric και οι λοιποί συνήθεις ύποπτοι .
Η γνώμη μου είναι οτι τα τεχνικά θέματα οφείλουν να προστατεύονται από άσχετα και τρολλάρισμα .
Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη μου .Η επιλογή του moderation & admin γίνεται από άλλους .
Αυτοσυγκρατούμενος σταματάω εδώ .Και δεν προτίθεμαι να το συνεχίσω ακόμα και επί προσωπικού .
Nα μιλήσω και μια φορά σοβαρά...Εννοούσα οτι δεν θα αναφερθώ ξανά στα περί moderation .
Αλλά και αλλιώς να το πάρεις έχεις δίκιο .Τσάμπα ασχολούμαστε .
Σε ευχαριστώ για την υπόμνηση
Σοβαρά τώρα νομίζω ότι ο λαμπακιας θα εκτίμηση περισσότερο τα ncore απο τον τρανζιστορακια,εαν και εφόσον άκουγε νέου τύπου λαμπατες υλοποίησης και όχι παλαιού τύπου μηχανάκιαθα σταματήσει να γεμίζει τα συρτάρια με 12ax7,θα ακούσει και άλλες μουσικές εκτός από κραλ,θα πληρώσει λιγότερο δεη,θα πέσει σε σε κατάθλιψη σκεπτόμενος ποσα χρήματα έχει σπαταλήσει σε λαμπατα μηχανάκια....