Από τη στιγμή που αυτά είναι για σένα ευκολάκι όπως λες (και δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω) θα περίμενε κανείς ,δεδομένου ότι το πρώτο μήνυμα του νήματος είναι η παρακάτω απορίαΕιλικρινα δεν το ειδα και μην αμφιβαλεις οτι ανετα μπορω και κανω τετοιους υπολογισμους δεν ειναι τιποτα το δυσκολο αυτο για μενα , μαλιστα δες κιολας τι εχω σχεδιασει και φτιαξει http://www.avsite.gr/forum/threads/the-rohh-amp-hybrid.136635/ ( αν θελεις εχω και αλλα , αλλα δεν θελω να περιαυτολογω ) και δες τις μετρησεις που εχω κανει στο τελευταιο ποστ , οποτε καταλαβαινεις γιατι ειναι ευκολακι για μενα τετοιοι υπολογισμοι , αλλωστε δεν ειναι τιποτα δυσκολο κοινη λογικη ειναι , αλλα δεν φταιω εγω που δεν βλεπετε τις κατασκευες , διοτι δεν ειναι καποιου φιλου σας η καποιου που τον θεωρειτε "καταξιομενο" μεσα στο site , Ευχαριστω και λυπαμαι για τον τροπο που αντιμετωπιζετε καποια μελη εδω στο φορουμ ειδικα οταν αυτο γινεται απο τους ιδιους τους διαχειριστες !! .
το πρώτο δικό σου μήνυμα στο νήμα να είναι αυτότελικά ποσα volt πρέπει να βγάζει ένας προενισχυτης για να οδηγήσει τα ncore και να τα διεγείρει ώστε να ακούγονται "γεμάτα" και σε χαμηλές εντασεις??η μήπως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτο??
Αντίθετα εσύ επέλεξες το πρώτο σου μήνυμα να είναι αυτό...και εκεί άντε καταλαβαίνω οτι προκλήθηκες...Κοιτωντας τα Data του ncore βλεπουμε οτι ο ενισχυτης αυτος εχει ενισχυση 25,8dB που σημαινει οτι εαν παρει ενα σημα π.χ 1 Vrms στην εισοδο του το ενισχυει κατα 19,49 φορες , αρα για να παρουμε τα 200W που λεει ο κατασκευαστης στα 8Ω χρειαζομαστε 2Vrms ( για την ακριβεια 2,05Vrms ) , αρα με δυο βολτ οδειγειται αυτος ο ενισχυτης , και μια επαληθευση 2,05 * 19,49 = περιπου 40Vrms συνεπαγεται η ισχυς στα 8Ω ειναι
40Vrms ^2 / 8Ω = 200W αυτα !! .
αλλα και το δεύτερο αυτό...Are you Talking to me ? . Καταρχας δεν μιλησα για GHz οπως ειρωνικα λες , αλλα αυτο που λεω και δεν το εχεις καταλαβει ακομα μαστορα , ειναι οτι στα αναλογικα κυκλωματα ειτε ειναι προενισχυτες ειτε ειναι τελικοι ( στους τελικους ειναι πιο πολυπλοκο το θεμα ) το ευρως συχνοτητων ειναι πολυ καλο πραγμα και δηλωνει πολλα πραγματα για την καθε συσκευη , τα δε προτερηματα του επιβεβαιωνουν το τροπο η τους τροπους με το οποιο επιτυγχανεται ( αυτο το ευρως ) αλλα και τις μετρησεις και τα ηχητικα αποτελεσματα της συσκευης .
Μετά ποιος σου φταίει?Σωστα ! , συνηθως αυτοι που κατακρινουν τις λυχνιες ειναι τελειως ασχετοι η εχουν πολυ ελαχιστες γνωσεις γυρω απο αυτες και απο το τι μπορουν να κανουν μεσα απο ενα καλο σχεδιο και μια καλη υλοποιηση αυτου , θα ελεγα δε οτι αυτοι που κατακρινουν ανεξαιρετως ολα τα λαμπατα μηχανηματα οτι δεν φτανουν οχι το δαχτυλο αλλα τις τριχες του δαχτυλου ενος σχεδιαστη π.χ της Audio Research της Jadis της Einstein η της Sonic Frontiers .