Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ευχαριστώ Βλάση μου!! Είδες απο τα ncoria βελτιώθηκα!!!εμ....μπηκε ο ενισχυτης ο τρανζιστορατος ο καλος και ξυπνησε το συστημα.........λογικο εδω και χρονια !!!!!!
χαιρομαι παλλικαρι που το σεταπιον πηγαινει.....ακομα ποιο περα!!!!!!!
Η τηλεόραση είναι παράωρη σαν τον ιδιοκτήτη.....Την τηλεόραση μένει να κεντράρεις σωστά και πράγματι θα έχει έρθει εκεί που πάντα ήθελες...
Δεν μας είπες όμως εντυπώσεις (διαφορές) πριν και μετά Dirac..... πέρασε ο Γιάννος από εκεί?Και για να μην δυσαρεστήσω τον Βασίλη, η φροντίδα μέσω Dirac!!!
Βρε εσύ χτες τα συνέδεσα, πότε να προλάβω? Περιμένω να έρθουν και τα χαλιά το Σάββατο για να είναι πιό φροντισμένος ο χώρος.Δεν μας είπες όμως εντυπώσεις (διαφορές) πριν και μετά Dirac..... πέρασε ο Γιάννος από εκεί?
Στέργιε ο Plinius μετά την ρύθμιση που του έκανα, δεν ζεσταίνεται πλέον. Φαντάσου, απ'ότι μου έλεγε ο τεχνικός, η τάξη Α-Β δουλεύει στο 30 και η Α στο 850! Είναι παράλογο αυτό και δεν ξέρω γιατί η Plinius έχει κάνει αυτή την ρύθμιση που καταστρέφει το μηχάνημα. Τώρα είναι ρυθμισμένη στο 100 και παίζει μια χαρά χωρίς να ζεσταίνεται.Ο Plinius θα πάρει φωτιά εκει μέσαααααα
(το τιούνερ φανταστικό, το είχα ένα φεγγάρι)