- Reaction score
- 1.013
Την καλησπερα μου και απο εμενα...ηρθε η ωρα να πω δυο λογια και εγω για το δικο μου συστημα.
Δεν αποτελειτε απο πολλες συσκευες αλλα οσες χρειαζεται για να μου χαρισει το ''ταξιδι''.
Μετα απο καποιες αλλαγες στην πορεια της αναζητησης εχω φτασει σε καλο σημειο, παντα για το δικο μου γουστο
βεβαια.Βασισμενο στο αναλογικο λοιπον εχουμε και λεμε
Ηχεια - Diy με altec + eminence ( ob )
Πηγη - kuzma stabi
Κεφαλι - Benz wood L2
Phono - asr mini basis exclusive
AMP - red wine audio 30.2
Προσφατα εγινε η αλλαγη του phono και μου εκανε εντυπωση η μεγαλη διαφορα που ειδα σε δυναμικες καθως και στα χαμηλα.Στην κατοχη μου ειχα το phono της project tube που ειχα ποιο παλια με το expression.
Τωρα επομενη κινηση σιγουρα ενας καλος λαμπατος στην θεση του red wine (αναθεμα τα φραγκα!!)Βεβαια δεν βιαζομαι τοσο καιρο φαγαμε να φτασουμε εδω!!Επισης ο χωρος ειναι πολυ δυσκολος, λογο οτι ειναι μικρος και περιεργα διαμωρφομενος και χανουν αρκετα τα ηχεια αλλα πιστευω μεσα στο ετος να αλλαξω χωρο.
Και φωτο για εμας τους ματακιδες!!!
Δεν αποτελειτε απο πολλες συσκευες αλλα οσες χρειαζεται για να μου χαρισει το ''ταξιδι''.
Μετα απο καποιες αλλαγες στην πορεια της αναζητησης εχω φτασει σε καλο σημειο, παντα για το δικο μου γουστο
βεβαια.Βασισμενο στο αναλογικο λοιπον εχουμε και λεμε
Ηχεια - Diy με altec + eminence ( ob )
Πηγη - kuzma stabi
Κεφαλι - Benz wood L2
Phono - asr mini basis exclusive
AMP - red wine audio 30.2
Προσφατα εγινε η αλλαγη του phono και μου εκανε εντυπωση η μεγαλη διαφορα που ειδα σε δυναμικες καθως και στα χαμηλα.Στην κατοχη μου ειχα το phono της project tube που ειχα ποιο παλια με το expression.
Τωρα επομενη κινηση σιγουρα ενας καλος λαμπατος στην θεση του red wine (αναθεμα τα φραγκα!!)Βεβαια δεν βιαζομαι τοσο καιρο φαγαμε να φτασουμε εδω!!Επισης ο χωρος ειναι πολυ δυσκολος, λογο οτι ειναι μικρος και περιεργα διαμωρφομενος και χανουν αρκετα τα ηχεια αλλα πιστευω μεσα στο ετος να αλλαξω χωρο.
Και φωτο για εμας τους ματακιδες!!!
Attachments
-
117,7 KB Προβολές: 236
-
130,2 KB Προβολές: 233
-
127,2 KB Προβολές: 225
-
145,8 KB Προβολές: 233
-
133 KB Προβολές: 227