- Reaction score
- 98.516
Ξερω γιατι σου άρεσε η ταινία.
Για πείτε...Κοιμήθηκε γλυκά;
Ξερω γιατι σου άρεσε η ταινία.
Για πείτε...Κοιμήθηκε γλυκά;
Συμφωνώ απόλυτα! Σίγουρα 7+/10... Ωραίο θέμα....επίκαιρο....Μα πως,μα πως θα μπορούσε αυτή η πανέμορφη κοπέλα και εξαιρετική ηθοποιός να μην κάνει καλή ταινία!
8/10
Deux jours, une nuit
Υπόθεση:Η Σάντρα έχει ένα δύσκολο δρόμο μπροστά της και μία πολύ στενή διορία. Έχει μόλις ένα σαββατοκύριακο για να συναντήσει τους συνάδελφους της και να τους ζητήσει να απαρνηθούν τον μπόνους μισθό τους, ώστε αυτή να μείνει στη δουλειά. Μόνη βοήθεια, ο σύζυγος της.
Καλά το πιο πιθανό άμα έμενε θα ήταν να φύγει κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Αλλά σε αυτές τις χώρες έχουν κανονικά συνδικάτα, που όσο σκληρό και αν είναι αποφασίζουν μόνα τους. Εδώ τα συνδικάτα είναι για άλλες δουλειές...4 χρόνια βαριά κρίση και συνδικαλιστικά ζητήματα δεν έχουν τεθεί εδώ....Εμένα μου φάνηκε σαχλαμάρα, ποιός λογικός εργοδότης θα βάλει σ' αυτό το δίλημμα τους υπαλλήλους του;
Άσε που συνέχεια ήθελε να αυτοκτονήσει οπότε πάλι δεν κάνει.
Είπαμε είναι για 10 η ταινίαΣυμφωνώ απόλυτα! Σίγουρα 7+/10... Ωραίο θέμα....επίκαιρο....
Κι έπρεπε να τη δεις; Ταινία με θυμάρια που ασχολείται με εργοδοσία... τρέχα γύρευε.Εμένα μου φάνηκε σαχλαμάρα, ποιός λογικός εργοδότης θα βάλει σ' αυτό το δίλημμα τους υπαλλήλους του;
Άσε που συνέχεια ήθελε να αυτοκτονήσει οπότε πάλι δεν κάνει.
Ωραία ταινία, με πολύ καλή όντως την Scarlett Johansson. Στο τέλος όμως μου άφησε την αίσθηση του βιαστικού(?)/ ανολοκλήρωτου(?)... Σαν να έλειπε ένα κλικ που θα έκανε το φιλμ να ξεχωρίσει.Lucy (2014)
Με υπόθεση βασισμένη σε ένα μύθο η γαλλική αυτή παραγωγή δίνει μία pop ατμόσφαιρα με μία πολύ καλή Scarlett Johansson.
O Luc Besson εφάρμοσε αρκετές υπερβάσεις και πρωτοτυπίες για το στυλ του, με ένα αποτέλεσμα ολίγον τι αχταρμά. Όχι ότι δεν μου άρεσε η ταινία. Απλά κινείται σε τομείς που τα στάνταρ έχουν μπει από τους Αμερικανούς και αναγκαστικά κάνεις τη σύγκριση. Πάντως πέρασα ωραία κι αυτό μετράει.
6.5/10
Κάτι πρέπει να μου συμβαίνει... Φαίνεται πως με έχει μπολιάσει ο xfader.Κάθαρση: Αναρχία (2014)
"The Purge: Anarchy" (original title)
καλη ταινια με πρωτοτυπο σεναριο 7/10
http://www.imdb.com/title/tt2975578/
Στις κωμωδίες γουστάρω γκάφες και ατάκες. Στο "The Interview", στο πρώτο τέταρτο και μέχρι να μπω στη λογική του, ήμουν διστακτικός. Μετά όμως το συμπάθησα και τελικά μου άρεσε.
ποια ταινια ειναι, ο ακριβης τιτλος?Έμεινες εμβρόντητος με την amazing Amy ( δεν χαρακτηρίζω τίποτα για να μην χαλάσω την έκπληξη σ εκείνους που δεν την εχουν δει ) και πριν κοιμηθείς κοιτάξες κατω απ το προσκέφαλο .....τς τς τς...
Ο ρόλος του δικηγόρου και οι συμβουλές του μετα(λαμπα)διαζουν ενα ελπιδοφόρο μήνυμα : stay cool!