- Reaction score
- 76.311
Μη γ@μείς πολύ, ξέρεις τι γίνεται.39 εκατοστα σκληρου μεταλου (μαλιστα κατω απο το ονομα μου θελω να βαλω +1,5 ιντζα )
Περνάει κλιμακτήριο η καημένη.Η melina πολυ αυστηρη με το gone girl....
Μη γ@μείς πολύ, ξέρεις τι γίνεται.39 εκατοστα σκληρου μεταλου (μαλιστα κατω απο το ονομα μου θελω να βαλω +1,5 ιντζα )
Περνάει κλιμακτήριο η καημένη.Η melina πολυ αυστηρη με το gone girl....
Μη γ@μείς πολύ, ξέρεις τι γίνεται.
Περνάει κλιμακτήριο η καημένη.
Τhe Terminal (2004) Για μενα 8/10.
Μια υπεροχη τραγωδια που βγαζει γελιο με δακρυα. Μου πηρε δεκα χρονια ν ανακαλυψω την ταινια. Δειτε την.
....το φιλμ βασίζεται σε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα του Άντριου Νίκολ («Gattaca»), να εγκλωβίσει ένα ανθρωπάκι στα τέρμιναλ ενός αεροδρομίου, ζητώντας να βρει από το νόημα της ζωής, μέχρι την αγάπη και το ξεπλήρωμα κάποιου χρέους από το παρελθόν (εδώ κρύβεται ουσιαστικά και το feel good μεγάλο χαρτί της ταινίας).http://cinemad.blogspot.de/2006/07/terminal-35.html
Για ένα και μονο λογο αξιζει η θεαση....
Δεν την προσπερασα, αλλα δεν της εδωσα και τη δεουσα ισως προσοχη - καθως την εβλεπα σχεδον ορθιος .Μου θυμησε το 'περι τυφλοτητας' ως προς το θεμα.Γενικα αυτό το υφος Ντοκυμανταιρ σε ταινια δεν μου αρεσει.Η αφηγητρια μας προκαταλαμβανει ως προς τι πρεπει να νοιωσουμε και γιατι με την ψιλοαναλυση της...Perfect Sense (2011), 8+/10
Ταινία μόνο για ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές σαν και του λόγου μου. Αν είναι να τη δείτε και να μου την κακολογίσετε και μετά να πληγωθώ και να βάλω τα κλάμματα αφήστε καλύτερα, ειδικά οι mucho προσπεράστε ελεύθερα
...καθως την εβλεπα σχεδον ορθιος
Πολύ καλύτερο απ' αυτό που περίμενα, 6/10.Στις κωμωδίες γουστάρω γκάφες και ατάκες. Στο "The Interview", στο πρώτο τέταρτο και μέχρι να μπω στη λογική του, ήμουν διστακτικός. Μετά όμως το συμπάθησα και τελικά μου άρεσε.
6/10
Δε σου χει τυχει η δεν μπορω,νομιζεις;
Η πρόταση αυτή είναι απόλυτα ακριβής κατά τη γνώμη μου.
Αυτος είναι ο δευτερος από τους ( πεντε ) 5 βασικους νομους της ανθρώπινης ηλιθιότητας κατά τον Ιταλο ιστορικο της οικονομιας Καρλο Μ. Τσιπολα (1922-2000) όπως τους αναλυει στο βιβλιο του "Οι βασικοι νομοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας" / The Basic Laws of Human Stupidity".Deux jours, une nuit (2014), 10/10
....
... Οπως έγραψε και ένας φίλος προχθές για να μου το θυμίσει ξανά..."η βλακεία δεν έχει ούτε ιδεολογικό πρόσημο, ούτε ταξικά χαρακτηριστικά". Είναι διάχυτη παντού και από αυτή την άποψη ίσως η πιο δίκαια κατανεμημένη ιδιότητα....
...Η βλακεία όμως όπως είπαμε είναι διάχυτη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα με οποιαδήποτε κατηγοριοποίηση και αν επιλέξουμε. ...
Μπορώ να βοηθήσω αν θες!Υ.Γ. Υπαρχουν ταινιες, όπως αυτή, που δεν μπορω να τις κολλησω ένα νουμερο σαν βαθμολογια.
Ο Neeson θα έκανε καλά να έμενε σ' αυτό που ξέρει καλύτερα: να κάνει τον "bad-ass-όλους-τους-δέρνω-όλους-τους-σκοτώνω" τύπο. Εδώ αντιθέτως κάνει τον πρώην μπάτσο, πρώην αλκοολικό, που συνήθως τις τρώει. Ε, δεν...A Walk Among the Tombstones (2014)
View attachment 42983
Κάθε χρόνο, ο Liam Neeson μας δίνει τουλάχιστον ένα θρίλερ, συνήθως αστυνομικού τύπου, με το γνωστό του πλέον σοβαρό στιλ. Αυτός ο ηθοποιός δείχνει σοβαρός ακόμα κι όταν γελάει... Το "A Walk Among the Tombstones" είναι πιο σκοτεινό, με μία υπερφορτωμένη υπόθεση και τον κλασικό "μάγκα" πρωταγωνιστή που τον κυνηγάνε φαντάσματα από το παρελθόν. Ο σκηνοθέτης προσπαθεί, χωρίς να υπάρχει λόγος, να δείξει ότι η ταινία αξίζει περισσότερο από αυτό που πραγματικά είναι. Και τελικά η προσπάθεια αυτή δουλεύει αρνητικά για τον θεατή. Τελικά, έχουμε μία ταινία για όλα τα γούστα, με επιφανειακά ηθικοπλαστικά περάσματα, ελάχιστο μαύρο χιούμορ και αρκετές βίαιες σκηνές. Θα μπορούσε και καλύτερα.
6/10