- Reaction score
- 751
Τα σωστά συστήματα οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους .
Τα καλά οφείλουν να αρέσουν .
Μάνο, μέτρα τα Joule εδώ:
Μου αρέσει το σωστό βρε παιδί μου.
Τα σωστά συστήματα οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους .
Τα καλά οφείλουν να αρέσουν .
Οχι, ειναι ο καινούργιος classD που έβγαλε η Hypex.θεοδοση, αυτος ειναι ο viva απο κατω;;;
Ζήτα συγνώμη τώρα ρε χαμένεΓιαννακη αν το γλυψιμο το εννοεις, μπορεις να πας να γ@μηθεις.
Αν το καταλαβα λαθος, ζητω συγγνωμη.
Καλά , αφού δεν ζητάς εσύ , το κάνω εγώ ρε χαμένε για πάρτη σου.Ζήτα συγνώμη τώρα ρε χαμένε
Εξαιρετικο συστημα, απο μια χωρα με δικη της παραδοση στο hifi. Ακομα και δεδομενου ενος σωστου χωρου, τα συστηματα ειναι πολλες συνιστωσες συνοδων με διαφορετικο κουρδισμα και ηχητικο χαρακτηρα, που καταληγουν στη συνισταμενη που ακουμε. Ακομα κ οταν ο χωρος δεν "συμμετεχει", ειναι δυσκολο η συνισταμενη ολων αυτων των συνοδων να καταληγει στην ιδια συνιστωσα και ολα τα καλα συστηματα να μοιαζουν μεταξυ τους. Αυτο δε σημαινει οτι καποια συστηματα ειναι πιο καλα απο καποια αλλα. Α απλα μεταξυ καλων συστηματων ο καθενας προτιμαει αυτο με την καλυτερη "γευση" ατον "ουρανισκο" του.Σωστά, τα καλά συστήματα, όμως, οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους.
πολύ καλωδίωση βρε παιδί μου [ξέρουμε ποιας εταιρίας είναι ? ]... το "σήμα" θα μπερδεύεται...Μάνο, μέτρα τα Joule εδώ.....
επισης να πω οτι το μηχανημα υποστηριζεται απο soft start υποχρεωτικα 2 τοροινταλ 630 va δεν ξεκιναν με τιποτα ταυτοχρονα, οπως και ομαλη φορτηση στο κυριως τροφοδοτικο που μετα απο 60 δευτερολεπτα οπλιζει αυτοματα τα ρελε της υψηλης τασης. Εννοειται οτι παιζει απο zero f.b εως και 12 db nfb που ρυθμιζεται απο την προσοψη, οπως και οργανο ελεγχου bias με επιλογη και παλι απο την προσοψη για λογους ευκολιας. Δεν κανω αναφορα για την σχεδιαση που τα πρωτα σταδια υποστηριζονται απο πηγες ρευματος ............κ.λ.π.............κ.λ.π........Και εδω μια απο τις τελευταιες υλοποιησεις με κτ150 doual mono 630va ανα καναλι 2χ1500mf και φουλ πλαστικους απο εκει και υστερα!!! Βαρος 40κ και ισχυ 2χ70βαττ rms
Τάκη, θα ήθελα πολύ να τον ακούσω όταν τον τελειώσεις.Και εδω μια απο τις τελευταιες υλοποιησεις με κτ150 doual mono 630va ανα καναλι 2χ1500mf και φουλ πλαστικους απο εκει και υστερα!!! Βαρος 40κ και ισχυ 2χ70βαττ rms
να εισαι σιγουρος γι αυτο, οπως επισης να τον ακουγαμε στα sonus!Τάκη, θα ήθελα πολύ να τον ακούσω όταν τον τελειώσεις.
Θα του βάλεις και πουλοβεράκια ?να εισαι σιγουρος γι αυτο, οπως επισης να τον ακουγαμε στα sonus!
Του Τάκη επειδή τα έχει πολύ τακτοποιημένα, παίρνουν μόνο σμόκιν.Θα του βάλεις και πουλοβεράκια ?