Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Κώστα,
α. πολύ βαμβάκι έχει στα λούκια.... και όταν ποτίζεται κάθετε ακόμα ποιο κάτω και απλώνετε... κοινώς τα φράζει!
β. πολλές σπείρες και το νίκελ θα "αρπάζει" στο κέντρο κυρίως....

Reaction score
15.543
Κayfun lite plus = Eγγυηση!!
Το χειροτερο στησιμο να κανεις,θα ατμισεις! ;)
Εγω Γιαννη το ειχα 70-80% οτι θα εχω θεματα και οτι θα φαει σουτ .....
...δλδ ειπα θα πεταξω 60e αλλα θελω να δω ...

...και ειλικρινα εχω μεινει μακακας.....απορω γιατι υπαρχουν θεματα σε πολλα παιδια που διαβαζω γυρω-γυρω !!!

Reaction score
15.543
Κώστα,
α. πολύ βαμβάκι έχει στα λούκια.... και όταν ποτίζεται κάθετε ακόμα ποιο κάτω και απλώνετε... κοινώς τα φράζει!
β. πολλές σπείρες και το νίκελ θα "αρπάζει" στο κέντρο κυρίως....
συμφωνω......θελω να δω τι θα κανει οπως εγραψα πιο πανω..

Reaction score
5.827
Εγω Γιαννη το ειχα 70-80% οτι θα εχω θεματα και οτι θα φαει σουτ .....
...δλδ ειπα θα πεταξω 60e αλλα θελω να δω ...

...και ειλικρινα εχω μεινει μακακας.....απορω γιατι υπαρχουν θεματα σε πολλα παιδια που διαβαζω γυρω-γυρω !!!
Δεν ξερω που τα βρισκουν τα θεματα. Εγω με τον 1:1 κλωνο δεν ειχα ποτε προβλημα.:dance2:
Θα παρω και 2ο τωρα για το clouporακι μου.:)

VasilisM. τον πουλας? :roflmao:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
οταν λες δεν θα μετραει σωστα τι εννοεις Γιωργο ?

μιλας για τις 14-16 σπειρες ?
Ναι.
Το TC πρακτικά μετράει μεταβολή αντίστασης και από εκεί υπολογίζει την θερμοκρασία.
Πως υπολογίζει την αλλαγή της αντίστασης;
Στο ni200 η αντίσταση μεταβάλεται (γραμμικά και γρήγορα) με την μεταβολή θερμοκρασίας του σύρματος.Βλέπει ότι ζεσταίνεται καταλαβαίνει ότι αλλάζει η αντίσταση,άρα και η μέση θερμοκρασίας της αντίστασης.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
το dna 40 παίρνει τιμές για την αντίσταση διαρκώς.
κ με βάση αυτές, το διάγραμμα μεταβολής της αντίστασης σε σχέση με την θερμοκρασία του ni200,κ την θερμοκρασία δωματίου...υπολογίζει την μέση θερμοκρασία του coil.
δεν μετράει θερμοκρασία στο coil.

έχει αισθητήρα θερμοκρασίας μόνο πάνω στην πλακέτα,γι'αυτό είναι σημαντικό όταν βιδώνουμε καινούργιο ατμοποιητή με ni200 να είναι κρύος(σε θερμοκρασία δωματίου δηλαδή,ίδια με της πλακέτας) για να πάρει μια σωστή πρώτη γραμμή αναφοράς το chip.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Ναι.
Το TC πρακτικά μετράει μεταβολή αντίστασης και από εκεί υπολογίζει την θερμοκρασία.
Πως υπολογίζει την αλλαγή της αντίστασης;
Στο ni200 η αντίσταση μεταβάλεται (γραμμικά και γρήγορα) με την μεταβολή θερμοκρασίας του σύρματος.Βλέπει ότι ζεσταίνεται καταλαβαίνει ότι αλλάζει η αντίσταση,άρα και η μέση θερμοκρασίας της αντίστασης.
το dna 40 παίρνει τιμές για την αντίσταση διαρκώς.
κ με βάση αυτές, το διάγραμμα μεταβολής της αντίστασης σε σχέση με την θερμοκρασία του ni200,κ την θερμοκρασία δωματίου...υπολογίζει την μέση θερμοκρασία του coil.
δεν μετράει θερμοκρασία στο coil.

έχει αισθητήρα θερμοκρασίας μόνο πάνω στην πλακέτα,γι'αυτό είναι σημαντικό όταν βιδώνουμε καινούργιο ατμοποιητή με ni200 να είναι κρύος(σε θερμοκρασία δωματίου δηλαδή,ίδια με της πλακέτας) για να πάρει μια σωστή πρώτη γραμμή αναφοράς το chip.
Και η συνέχεια γιατί ήμουν στη δουλεία και έκλεινα εκείνη την ώρα.

Έχεις πολύ μεγάλο σε μήκος coil και δεν θα το ψύχει ιδανικά η εισαγωγή του αέρα(από κάτω).
Το DNA λαμβάνει υπόψιν την διαφορά των άκρων (θετικό-αρνητικό) της αντίστασης με αποτέλεσμα η πραγματική θερμοκρασία να είναι σίγουρα χαμηλότερη από την φαινόμενη(κάτι το οποίο δεν είναι κακό) αλλά στη περίπτωση σου χτυπάει περίπου τις μισές σπείρες,με συνέπεια να υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά στην θερμοκρασία στα άκρα και στο μέσο της αντίστασης λόγω της ψύξης από τον εισερχόμενο αέρα.
Οκ,μπορεί να είναι μικροδιαφορές,αλλά με μια μικρότερη σε μήκος αντίσταση σίγουρα δουλεύει σωστότερα.
Αν σε προβληματίζει το ότι μπορεί να βγούν πολύ χαμηλά τα ohm χρησιμοποίησε πίο λεπτό σύρμα(πχ 0,20) για να το ισοσταθμίσεις.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.527
Τα γυαλιά σου τα φοράς Μανωλάκη;

Έγραψε μετά καθέτως θα κάνει 14-16 σπείρες.

Τι, αν είμαι δικηγόρος του; Ναι είμαι! :p:D

Reaction score
8.905
...υπολογίζει την μέση θερμοκρασία του coil. δεν μετράει θερμοκρασία στο coil. έχει αισθητήρα θερμοκρασίας μόνο πάνω στην πλακέτα,
Σωστά...

....με συνέπεια να υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά στην θερμοκρασία στα άκρα και στο μέσο της αντίστασης λόγω της ψύξης από τον εισερχόμενο αέρα....
Παρόλο την ψύξη (σωστό σαν σκέψη) στο κέντρο θα αρπάζει περισσότερο.... δυστυχώς έτσι γίνεται και το έχω δει στην πράξη.
Οι περισσότεροι (και εγώ) κάνουν από 6 έως 8 και παίζεις από 012 έως 014... αλλιώς όπως σου είπε και ο Νίκος... τα καψούλια πάνε σύννεφο!

Reaction score
15.543
Έχεις πολύ μεγάλο σε μήκος coil και δεν θα το ψύχει ιδανικά η εισαγωγή του αέρα(από κάτω).
οσον αφορα το dna 40 ειναι γνωστα ......

οταν λεω περιξ 16 σπειρων μιλαω για κατι τετοιο το οποιο εχει πλατος οσο 8 σπειρες οριζοντια και υψος περιπου οσο σε 3αρη

ετοιμο...τι λετε ? :party:

20150310_212945.jpg

Reaction score
8.905
οταν λεω περιξ 16 σπειρων μιλαω για κατι τετοιο το οποιο εχει πλατος οσο 8 σπειρες οριζοντια και υψος περιπου οσο σε 3αρη..... ετοιμο...τι λετε ? :party:
κοίτα μόνο μην σου καρφωθεί και σένα στο ταβάνι....:rofl:

Reaction score
15.543
Παρόλο την ψύξη (σωστό σαν σκέψη) στο κέντρο θα αρπάζει περισσότερο.... δυστυχώς έτσι γίνεται και το έχω δει στην πράξη.
Οι περισσότεροι (και εγώ) κάνουν από 6 έως 8 και παίζεις από 012 έως 014... αλλιώς όπως σου είπε και ο Νίκος... τα καψούλια πάνε σύννεφο!
11 σπειρες και δεν υπαρχουν καψουλια ......υπαρχει μονο ενα μικρο αν κανεις αρκετη ωρα να παρεις τζουρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj