- Reaction score
- 90.790
Budget:Θα σε αρέσει και σένα, έχει και σφαίρες και άλογα και πτάνες και μόνο τα απαραίτητα λόγια, δε θα κουραστείς!
$7.700.000
Α παπαπαπαπαπα!!!
Budget:Θα σε αρέσει και σένα, έχει και σφαίρες και άλογα και πτάνες και μόνο τα απαραίτητα λόγια, δε θα κουραστείς!
τα έχω κόψει τα βινύλια και το 35 που λες και πολύ είναι...οι πιτσιρικάδες που ασχολούνται ακόμα γιατί έφυγε η τάδε τις διώχνεις και δεν φεύγουν με τίποτα, κατσικώνονται λέμε
Για σάντουιτς και κρασί ωρέ, βρε με τον άθρωπα!,,!Budget:
$7.700.000
Α παπαπαπαπαπα!!!
+1High Fidelity (2000), φαντάζομαι το έχετε δει όλοι...μέτρια ταινία 6/10
Να το κοιτάξεις...Cassandra's dream (2007), νομίζω ότι το έχω ξαναδεί, 6+/10
The good shepherd (2006), νομίζω ότι το έχω ξαναδεί, 7/10
Να μην σε στενοχωρήσω Γιώργο , αλλά συνήθως τα σάντουιτς πάνε με μπύρες.Για σάντουιτς και κρασί ωρέ, βρε με τον άθρωπα!,,!
Όντως καλό, και απίστευτα προσεγμένο ηχητικά. Επειδή έχει αρκετές σκηνές με αεροπλάνα, πολύ θα ήθελα να έχω στημένο σύστημα με Atmos, αφού η ταινία το διαθέτει.Unbroken Ειχα διαβασει το μισο βιβλιο και το βαρεθηκα ,αλλα το εργο καλο 7-8 !
Κι εξηγω:
Εχω δημιουργησει ένα ριτσιουαλ / εθιμο με το γιο μου, οποτε βρισκόμαστε να βλέπουμε μαζι μια η δυο η τρεις ταινιες δικης μου επιλογης.
Ταινιες που δεν γνωριζει / παλαιοτερες εννοω / και από μονος του ισως να μην τις διαλεγε ποτε: ειτε από αγνοια ειτε λογω υπερπληροφορησης / υπερπροσφορας στο διαδικτυο.
Διανυει την τριτη δεκαετια της ζωης του,κανει ονειρα για το μελλον του κι εχει πολλες επιθυμιες.
Θα ηθελα μερικους τιτλους ταινιων με αισιοδξο μηνυμα στο τελος.
Θα επιθυμουσα να δουμε μαζι ταινιες που θα του καρφωθουν στο μυαλο και ισως να θελησει στο μελλον να κανει το ιδιο με τα δικα του παιδια.
Θα ηθελα ταινιες βγαλμένες από τη ζωη που ν απευθύνονται σε ανθρώπους και να κανουν εκκληση και στη λογικη και στο συναισθημα.
Θελω ταινιες με δυνατο αποηχο!
Τι, η ποια ταινια σας ερχεται αυτόματα στο μυαλο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!