Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
4.817
Βασίλη τα αντικραδασμικα τα δοκιμασες η θα τα πάρω πίσω χωρίς να τα ακούσεις ? :D

Reaction score
13.576
Γιώργο πότε θα κατέβεις προς Αθήνα...:drinks:

Μια ενημέρωση.
Οι ακροάσεις θα συνεχιστούν από την άλλη εβδομάδα...
γιατί έχω ξεφραγκιαστεί από τα κεράσματα / δωροδοκίες...:p :laugh:
Kανονικα δασκαλε επρεπε να σε κερνανε...δεν φτανει που ερχονται και ξεβουλωνουν τα αυτια τους:D..επισκεψη σε ωριλα επρεπε να τους χρεωνεις:tongue:

Reaction score
8.905
παιζει καλα ο ΜΗ αλλα ως εκει μην τρελαθουμε κιολας... εχει καποια θεματακια αλλα αφου του αρεσει τι μας νοιαζει.:D
...θέλουν να έχουν άποψη για τον ήχο / χώρο κλπ... τα καλώδια (πίσω από τα ηχεία) είναι στον πόντο... :laugh: :laugh: :laugh:

IMGP0788b.jpg

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.198
Βρε συ,από ποιο θέμα την κατέβασες αυτή τη φωτό; :whistling:

Reaction score
15.543
δεν ντρεπεσαι μ@ρη να κανεις υποκλοπη εικονων απο το photobucket και να τις ανεβαζεις ; :fuckyou: :roflmao:

τοσο πολυ σε πειραξε η αποψη μου ; :laugh:

και συνεχιζουμε....:p
...το sub ειναι διπλα στο καρεκλακι (σε λαθος σημειο οπως και τα αλλα :D) ακολουθει ενα τραπεζακι και μετα ο καναπες που ειναι στον τοιχο ....δεξια αριστερα του τα περιφερειακα
.....η οθονη οταν κατεβαινει ειναι οριακη με τα ηχεια...

σετακι 5.1 σπεσιαλ...:dance2:

Last edited:

Reaction score
8.905
Καταρχήν δεν ξέρω εάν είναι δικό σου... (και δεν το έχεις στο photobucket :rolleyes:) την φώτο την έχω, από όταν απλά σε ρώτησα, ποιο είναι το σύστημα που θεωρείς κορυφαίο και κρίνεις των άλλων, μου έδειξες αυτό...:laugh:

Εγώ ομως για να δεις τι φίλος είμαι, θα κανονίσω να περάσει από εκεί ο Καστρουνής για τα του σινεμά
και ο Χάρης για το δικάναλο...:laugh:

Reaction score
1.390
Παρακολουθώντας με προσοχή το βίντεο, παρατήρησα ότι όλα τα τηλεκοντρόλ στο τραπεζάκι είναι στοιχισμένα και ζυγισμένα.....................Επιτέλους είχε καταντήσει αηδία.:D
Εκείνο το κιούπι του καφε χαλαει την ολη εικόνα όμως..

Reaction score
1.390
πάντως τα μπασα δεν ακούγονται καθολου...με τι ειναι τραβηγμένα τα βιντεκια?

εδω ενα δικο μου με motorola δικαρτο...
....και σε περιμένω...με βουτήματα...

Reaction score
1.390
Δημήτρη έχεις έρθει από εδώ...;) και μεγιά για το νέο σύστημα...:)
μπα μονο το motorola ειναι καινουριο...:)

μα επειδη το ακουσα live , γιαυτο λεω που ειναι το ωραία εκτεταμένο και ελεγχόμενο μπάσο...

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Ας γράψω και εγώ κάτι επί του θέματος.

Καταρχήν όπως καταλαβαίνεται ο προ ήταν απλά η αφορμή να ξανά βρεθούμε και να μιλήσουμε αυτήν την φορά για κάτι διαφορετικό από το e-cig.
Στα θετικά επίσης η παρουσία του Πάνου, ο οποίος αν και λίγο έξω από τα νερά του, έδειξε κατανόηση για την μακ..κία που μας δέρνει. :D

Πριν προχωρήσω στο δια ταύτα, θέλω να πω πως, εγώ Δεν έφαγα σουβλάκι, μόνο ένα καφέ ήπια και αυτός χωρίς βουτήματα. :(

Ο προενισχυτής λοιπόν είναι ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο μηχάνημα, μια πολύ στιβαρή και σοβαρή υλοποίηση που οπτικά θυμίζει περισσότερο ολοκληρωμένο ενισχυτή μεγάλης ισχύος παρά προ -ενισχυτή.

Στο ηχητικό κομμάτι είναι σαφές ότι βάζει την υπογραφή του, παρουσιάζοντας τα μουσικά δρώμενα με ένα πλούσιο, γεμάτο, ζεστό και εύπεπτο ήχο. Έναν ήχο που πιστεύω πως είναι οικείος και επιθυμητός από την πλειοψηφία των ακροατών και πρόκειται για μια σίγουρη και επιτυχημένη συνταγή.

Η δική μου άποψη είναι πως το σύστημα του ΜΗ είναι ούτως ή άλλος ένα Πολύ καλό σύστημα από κάθε άποψη. Η προσθήκη του προ- ενισχυτή στα δικά μου αυτιά ναι μεν έδωσε έναν άλλο χαρακτήρα, αλλά δεν το έκανε καλύτερο από ότι ήταν, το έκανε ποιο συνηθισμένο μάλλον. Θα προτιμούσα το Benchmark σκέτο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσα να ζήσω με τον προ.

ΥΓ. Κεφάλα είσαι ΘΕΟΣ.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
επιτέλους, γράφτηκε κάτι σοβαρό...

ΜΗ και Κεφάλας να σταματήσουν να παίζουν με το πουλάκι τσίου :fuckyou:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος