Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.491
Gojakla likes this!
Tattoo lover!
Gojakla likes this!
ΜΤΜ με ribbon στην μεση...Με 5000 ντόλαρς...
και ενεργό στα χαμηλά με ενισχυτή 1600 watt και στάθμες να γεμίσεις μεγάλο χώρο και αρκετή ευαισθησία 92 ντιπιά ώστε να μην θες πανάκριβα συνοδά.
Βάλε άλλα τόσα για ενισχυτικά, μετατροπείς, τηλεόραση και PC, φτάνεις τα 10000 ευρώπουλα και είσαι άρχοντας.
Με τα ρέστα (30000 είπαμε εεε) παίρνεις ένα αμάξι και ένα διαμέρισμα να τα βάλεις μέσα, αντί να ψάχνεις το 5% παραπάνω σε έναν ή δύο τομείς ενώ ταυτόχρονα υπολείπεσαι σε άλλα θέματα.
http://www.goldenear.com/products/triton-series
δες και δοκιμή με μετρήσεις...
http://www.stereophile.com/content/goldenear-technology-triton-one-loudspeaker
Συμφωνώ ότι δεν έχει σχέση με τα grimm. Αυτό κοστίζει 5000 δολάρια ενώ το Grimm 25000 ευρώ.ΜΤΜ με ribbon στην μεση...
στις μετρησεις γραφει καθαρα για τα προβληματα της υλοποιησης...
τι σχεση εχει αυτο το πραγμα με τα Grimm?
αλλος....
τι σχεση εχει αυτο το πραγμα με τα Grimm?
αλλος....
Αργείς γιατρέ μου...
.............................γιατί μην τρελαθούμε κι όλας, διαβάζοντας το παρόν θέμα μπορεί κάποιος και να πιστέψει πως .....τα "πορτατίφ" είναι και τα καλλίτερα ηχεία στον κόσμο... μην τρελαθούμε κι όλας δηλαδή !!!
...."ο Μπόμπ ο Σφουγγαράκης με το γκιογκιό από κάτω του" και οι υπόλοιποι χαζεύουν το τέλειο υπερσύστημα!!
Επιπλέον δεν ντρέπεσαι να το έχεις στο σαλόνι σου, επειδή μοιάζει με τη σκαλωσιά του Μαστρο-Μήτσου του σοβατζή.
Aλλος????αλλος....
ειδες τι κανει η καριολιτσα η παραμορφωση????εχει την γλυκα της τελικα ...βαζεις και και ενα πορτ παγκαζ λαμπες και γινεται ο ηχος σιροπιαρης θανατηφορος και κλαινε απο συγκινηση και ριγη εσωτερικης ανανηψης οι τριγυρω Χαιενταδες ...που καθονται απεναντι ντε.........Ελεος Νικο,ελεος....θα πυροβοληθω.
Αν ποτε βρεθουμε , θα σου βαλω ενα δισκο στο πικαπ,με το λαμπατο phono και τον λαμπατο ενισχυτη και τα ηχεια μου,ηχογραφημενο το 1959 , που απο τεχνικης πλευρας αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο,και σου υποσχομαι , θα μεινεις ..... πακης και θα ξεχασεις μετρα και.....σταθμα.
φχαριστω μωρη σουμπρετα......τρεχω μην προλαβει ο ...Πακης.......σου έβαλα εγώ... τράβα στα πιπίνια τώρα... πάρε και καπελάκι μαζί σου... όχι για τον ήλιο...
δεν διαβασες στους κανονισμους οτι οσοι διαβαζουν Gearslutz δεν μπορουν να συμμετεχουν?
θα σου απαντησει ο κογιας...
Πιστευεις πραγματικα οτι ετσι ακουω στο συστημα μου?ειδες τι κανει η καριολιτσα η παραμορφωση????εχει την γλυκα της τελικα ...βαζεις και και ενα πορτ παγκαζ λαμπες και γινεται ο ηχος σιροπιαρης θανατηφορος και κλαινε απο συγκινηση και ριγη εσωτερικης ανανηψης οι τριγυρω Χαιενταδες ...που καθονται απεναντι ντε.........
Εσυ δεν ξερεις να απαντησεις η χρειαζεσαι αδεια και συμβουλες?θα σου απαντησει ο κογιας...