Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
...
Το δικαιωμα της γνωμης το εχουμε ολοι. Βλεπω ομως οτι υπαρχουν και ανθρωποι που για να γινουν αρεστοι αλλα λενε καποια στιγμη , και αλλα καποια αλλη στιγμη. Βεβαια αυτη η σταση δεν εχει να κανει μονο για το εν λογω ηχειο που σε ακροαση εκτος Ελληνικης επικρατειας δηλωσαν οτι παιζει εντερικες φυσαλιδες , ενω εντος δηλωνουν αλλα, αλλα γενικοτερα ειναι ο τροπος ζωης τους.
Για να μην αιωρούνται ασαφείς κι εκτός κυρίου θέματος υπόνοιες ,κρίνονται απολύτως αναγκαίες σαφείς αναφορές και τεκμηρίωση τέτοιων σχολίων.
Ερώτηση εμβόλιμη στη συζήτηση για να καταλάβω και γω απο ποιο στασίδι μιλάει ο καθένας..
1) σε θέματα γούστου δεν είναι σαφές οτι πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία λόγου και προτιμήσεων;
2) σε θέματα τεχνικά / επιστημονικά θεωρείτε οτι έχουν δικαίωμα γνώμης όλοι ανεξάρτητα απο το γνωστικό τους αντικείμενο και την κατάρτισή τους;
3) υπάρχει λόγος να μπερδεύονται μονίμως αυτά τα δύο για να μην τεθεί ζήτημα ανεπάρκειας κάποιου στο 2ο (τεχνικό) σκέλος;
Αμφότερα σκέλη αποτελούν κεκτημένο δικαίωμα στο πλαίσιο ενός ελεύθερου ιστοτόπου αφιερωμένου στο διάλογο.

3)Εφόσον το καθεστώς αυτό δεν μεταβάλλεται,είναι επόμενο να μειώνεται η ευκρίνεια των ορίων.

2)Έστω και αν ισχύει ένα τέτοιο δικαίωμα στο πλαίσιο της ελευθερίας γνώμης,δεν συνεπάγεται αυτό και....υποχρέωση να το εξασκήσουν.:sneaky:
Δηλαδη αν τρεις μηχανικοι ηχου γραφουν ταυτοχρονα ενα μουσικο γεγονος ο καθενας με διαφορετικα ηχεια,το ηχογραφημενο αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο?
Δεχόμενοι βεβαίως ότι θα είχαν την ίδια υψηλή κατάρτιση κι εξοπλισμό με ισοδύναμες προδιαγραφές,η όποια διαφοροποιηση θα έγκειται πρωτίστως στην ακριβή σύσταση που θα επέλεγαν οι ίδιοι να προσδώσουν ως προς το τελικό αποτέλεσμα της μίξης-premastering,σε συνάρτηση πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών (καλλιτεχνών-εταιρειών).

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Προσπάθησε να κατανοήσεις το βασικό: Το μαγείρεμα (πρέπει να) σταματά στην έξοδο του στούντιο. Αυτό σημαίνει hi-fi.
I'm trying my best :)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
και πως θα πουλάμε καλώδια τότενες ρε μάστορα .......:acute:

Υγ ΔΕΝ είναι μπηχτή Puretone
Τα πλειστα καλωδια που χρησιμοποιω στα συστηματα μου ειναι DIY.
Μην αγχωνεσαι για τις μπηκτες.Απλα επειδη προσωπικα τις αποφευγω (οχι πως δεν μπορω να ριξω μερικες :D ) ,ειμαι και καπως "ευαισθητος" στο θεμα .... χαχαχα.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Είναι κάτι παραπάνω από αυτό....πολύ παραπάνω...
Μιλω γενικα για τα pdf ,και η αποψη μου ειναι οτι απλα λενε οτι κατι αξιζει της προσοχης μου η οχι.Σεβαστη η γνωμη σας βεβαια.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δεχόμενοι βεβαίως ότι θα είχαν την ίδια υψηλή κατάρτιση κι εξοπλισμό με ισοδύναμες προδιαγραφές,η όποια διαφοροποιηση θα έγκειται πρωτίστως στην ακριβή σύσταση που θα επέλεγαν οι ίδιοι να προσδώσουν ως προς το τελικό αποτέλεσμα της μίξης-premastering,σε συνάρτηση πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών (καλλιτεχνών-εταιρειών).
Aυτο μαλλον σημαινει οχι στο ερωτημα μου.
Αλλα πες οτι ενας ειναι ο μηχανικος ηχου και εχει 3 διαφορετικα ηχεια μονιτορ,και ηχογραφει το ιδιο μουσικο κοματι 3 φορες χρησιμοποιωντας τα ηχεια ως "εργαλειο".Το ακουστικο αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο?Ολα τα υπολοιπα στην αλυσιδα ειναι τα ιδια.
Εγω λεω δεν θα ειναι.

Reaction score
8.905
Aυτο μαλλον σημαινει οχι στο ερωτημα μου.
Αλλα πες οτι ενας ειναι ο μηχανικος ηχου και εχει 3 διαφορετικα ηχεια μονιτορ,και ηχογραφει το ιδιο μουσικο κοματι 3 φορες χρησιμοποιωντας τα ηχεια ως "εργαλειο".Το ακουστικο αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο?Ολα τα υπολοιπα στην αλυσιδα ειναι τα ιδια.
Εγω λεω δεν θα ειναι.
Ναι αλλά εσύ θα ακούς πιστά το εκάστοτε που φτιάχθηκε.....:rofl:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ναι αλλά εσύ θα ακούς πιστά το εκάστοτε που φτιάχθηκε.....:rofl:
Μονο που πρεπει να εχω ενα συστημα και ενα χωρο για καθε δισκο :D για να ακουω "σωστα".....σορρυ "πιστα" εννοουσα.

Reaction score
8.905
Για να μην το τραβάμε (λάστιχο έγινε) το θέμα... τα πιντί-έφ και οι όποιες μετρήσεις των διάφορων συσκευών... πρέπει να παίρνονται στα σοβαρά υπόψιν για τις όποιες αξιολογήσεις - αγορές...;)

Φυσικά μετά εισέρχονται και πολλοί άλλοι παράγοντες (πχ. χώρος κλπ) ώστε να "χαλάσουν" αυτές...:(

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Για να μην το τραβάμε (λάστιχο έγινε) το θέμα... τα πιντί-έφ και οι όποιες μετρήσεις των διάφορων συσκευών... πρέπει να παίρνονται στα σοβαρά υπόψιν για τις όποιες αξιολογήσεις - αγορές...;)

Φυσικά μετά εισέρχονται και πολλοί άλλοι παράγοντες (πχ. χώρος κλπ) ώστε να "χαλάσουν" αυτές...:(
Ειπε κανεις το αντιθετο?

Reaction score
8.905
Πάντως θα γούσταρα να ανοιχτεί ένα νέο θέμα με τίτλο (κάπως έτσι) Οικιακά συστήματα με στόχο την πιστή αναπαραγωγή... και να χαζέψουμε τίποτις επαέ βρε αδελφέ...:prankster:

Reaction score
777
Έναν κάραβελ θέλετε να στρώσετε...:lolsign:

Reaction score
8.905
Υπάρχουν "φτηνές" και "έξυπνες" αγορές... άρα δεν μπαίνει χρηματικό όριο...

Last edited:

Reaction score
1.815
Τώρα δηλαδή θέλετε να με πείσετε ότι συζητάμε για τεχνολογία στα Grimm?:gotcha:
Εδώ υπάρχει άνθρωπος που αισθάνεται από το σύστημά του, τον ιδρώτα του ντράμμερ και ακόμα ψάχνεστε?

Request:
Θέλω ένα σύστημα, που να μπορεί να δώσει την αίσθηση του "αρώματος" της μασχάλης της Dolly Parton.
(Μπορώ να γίνω ποιό χυδαίος στις "παραμέτρους", αλλά σέβομαι τον Bhutia):)
Όταν το βγάλουν ξαναμιλάμε!:fuckyou:

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.082
Τώρα δηλαδή θέλετε να με πείσετε ότι συζητάμε για τεχνολογία στα Grimm?:gotcha:
Εδώ υπάρχει άνθρωπος που αισθάνεται από το σύστημά του, τον ιδρώτα του ντράμμερ και ακόμα ψάχνεστε?
!
Αν μένει στον ιδρώτα καλά είναι. Επειδή οι ντράμερς ζορίζονται άσχημα...
Μην αποδώσει με πιστή αναπαραγωγή καμιά κλανιά του να φοβάσαι!
:p

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic