- Reaction score
- 138.461
Το όλο σκεπτικό σου είναι εντελώς μα εντελώς λάθος. Ξανασκέψου το και αν δε το καταλάβεις, σου λέω.Επειδή όλα είναι αλληλένδετα, εγώ δέχομαι όλα τα θετικά που αναφέρθηκαν απο εκείνους που έχουν ακούσει τα Grimm (και για να πω την αλήθεια θα επιδιώξω να τα ακούσω το συντομότερο δυνατό για να έχω ιδία άποψη).
Είναι λοιπόν, τα κορυφαία ήχεία που υπάρχουν με εντελώς flat απόκριση, μεγάλη δυναμική περιοχή και σε συνδυασμό με έναν φροντισμένο χώρο αποδίδουν τα μουσικά δρώμενα ακριβώς όπως τα αντιλήφθει ο μαστεράς.
Φαντάζομαι όμως οτι γνωρίζετε πως ο καθένας μας ΔΕΝ ακούει flat...
Δεν ξέρω πόσοι το πήραν χαμπάρι και πόσοι το δοκίμασαν το τεστάκι σε αυτό το νήμα http://www.avsite.gr/forum/threads/Καλά-παιδάκι-μου-κουφάλογο-είσαι.145040/
ή πόσοι απο εμάς έχουν κάνει κανονικό ακουόγραμμα, αλλά όσοι έχουν κάνει θα έχουν διαπιστώσει οτι η ακοή μας (καθενός ξεχωριστά) έχει βυθίσεις ή/και ανυψώσεις σε διαφορετικές συχνοτικές περιοχές.
Εχουμε λοιπόν τα οποιαδήποτε Grimm και μετά απο επίπονες διαδικασίες έχουμε μετρήσει το χώρο, έχουμε τοποθετήσει ιδανικά τα ηχεία μέσα σε αυτόν και έχουμε πετύχει μια flat φασματική απόκριση.
Εγώ όμως ή ο Χ ή ο Ψ που θα τα άκουσουμε ΔΕΝ θα παρουμε flat απόκριση, γιατι πολύ απλά δεν δύναμεθα εκ κατασκευής να ακούσουμε flat.
Άρα έχει δίκιο ο VasilisM που ρώτάει τί άκουσε ο Ear, γιατί σίγουρα ΔΕΝ άκουσε flat.