- Reaction score
- 15.543
που θα παει....θα μαθεις...τοτε θα εκτιμησεις το πρηξιμοΒρε Κεφάλα, επειδή δηλαδής έβγαλε πρώτη η evolv TC, θα μας τα πρήζεις με τους κινέζους μέχρι το 2046? Μα τι αμερικανάκι είσαι μωρέ αδερφάκι μου.
που θα παει....θα μαθεις...τοτε θα εκτιμησεις το πρηξιμοΒρε Κεφάλα, επειδή δηλαδής έβγαλε πρώτη η evolv TC, θα μας τα πρήζεις με τους κινέζους μέχρι το 2046? Μα τι αμερικανάκι είσαι μωρέ αδερφάκι μου.
εργάρα...Βρε Κεφάλα, επειδή δηλαδής έβγαλε πρώτη η evolv TC, θα μας τα πρήζεις με τους κινέζους μέχρι το 2046?
Ακριβώς σαν το δκό μου με 10 (αδιάφορον πλήρως ) βατάκια παραπάνωΜανωλάκη... πάρε και ένα TC 50βατο στα 45 γιούρια... θα αρχίσουν οι κηδείες όπως πάνε τα πράγματα...
ριβιού από αυτόν που τα διαλύει...
περιμένω ενα καινούργιο Lemo 2 ( original ) και εκεί θα παίξω
όπα ρε Μάνο, φόρα πήρες... κάτσε να τον δει ο ειδικός πρώτα...κατσε να δω ποιος ειναι ο lemo 2
πολλα τα 28 ντολαρς ....απο ft επαιρνες 2 αλλους τουλαχιστον και περισευαν για oring για τον v4Σε ντριπεράκι για λίγο χθες.Δεν το καίει
Θα στήσω στον Kanger mini αύριο .Στον V4 (monkey ) den πρόκειται να δοκιμάσω καν .
περιμένω ενα καινούργιο Lemo 2 ( original ) και εκεί θα παίξω
Μου 'ρχονται και 3 νέα μοντάκια ..........
Κώστα ,δεν έχεις δίκιο .πολλα τα 28 ντολαρς ....απο ft επαιρνες 2 αλλους τουλαχιστον και περισευαν για oring για τον v4
Για να μην το κουράσω με πολλά λόγια ........
ΟΧΙ
Για να μην το κουράσω με πολλά λόγια ........
ΝΑΙ