- Reaction score
- 15.543
που θα παει....θα μαθεις...τοτε θα εκτιμησεις το πρηξιμοΒρε Κεφάλα, επειδή δηλαδής έβγαλε πρώτη η evolv TC, θα μας τα πρήζεις με τους κινέζους μέχρι το 2046?Μα τι αμερικανάκι είσαι μωρέ αδερφάκι μου.
![]()
που θα παει....θα μαθεις...τοτε θα εκτιμησεις το πρηξιμοΒρε Κεφάλα, επειδή δηλαδής έβγαλε πρώτη η evolv TC, θα μας τα πρήζεις με τους κινέζους μέχρι το 2046?Μα τι αμερικανάκι είσαι μωρέ αδερφάκι μου.
![]()
εργάρα...Βρε Κεφάλα, επειδή δηλαδής έβγαλε πρώτη η evolv TC, θα μας τα πρήζεις με τους κινέζους μέχρι το 2046?![]()
Ακριβώς σαν το δκό μου με 10 (αδιάφορον πλήρως ) βατάκια παραπάνωΜανωλάκη... πάρε και ένα TC 50βατο στα 45 γιούρια...θα αρχίσουν οι κηδείες όπως πάνε τα πράγματα...
ριβιού από αυτόν που τα διαλύει...
περιμένω ενα καινούργιο Lemo 2 ( original) και εκεί θα παίξω
![]()
όπα ρε Μάνο, φόρα πήρες... κάτσε να τον δει ο ειδικός πρώτα...κατσε να δω ποιος ειναι ο lemo 2
πολλα τα 28 ντολαρς ....απο ft επαιρνες 2 αλλους τουλαχιστον και περισευαν για oring για τον v4Σε ντριπεράκι για λίγο χθες.Δεν το καίει
Θα στήσω στον Kanger mini αύριο .Στον V4 (monkey) den πρόκειται να δοκιμάσω καν .
περιμένω ενα καινούργιο Lemo 2 ( original) και εκεί θα παίξω
Μου 'ρχονται και 3 νέα μοντάκια ..........![]()
Κώστα ,δεν έχεις δίκιο .πολλα τα 28 ντολαρς ....απο ft επαιρνες 2 αλλους τουλαχιστον και περισευαν για oring για τον v4![]()
Για να μην το κουράσω με πολλά λόγια ........
ΟΧΙ
Για να μην το κουράσω με πολλά λόγια ........
ΝΑΙ