- Reaction score
- 5.834
την αντίσταση την κλειδώνεις? με ποιον ατμοποιητή στα κάνει? δεν πιστεύω να έχεις Kayfun v4...Έχω εδώ και 3 μέρες το eleaf 40w tc το πήρα για την δουλεια πολύ ελαφρύ και μικρούλι αλλά έχω το εξής θέμα χάνει την ρύθμιση της αντίστασης εκεί που την βλέπει 0,17 μετά από λίγο την βλέπει 0,14 με αποτέλεσμα να αναβει συνέχεια το tc control και να μην ατμιζεις εκτιε αν το πας 280 βαθμους το ξεβιδωνεις το ξαναβιδωνεις κανα 10 άρια φορές το ξαναβλέπει 0,17 και οκα οκ μέχρι να την ρίξει πάλι.κανεις καμια συμβουλή γιατί συμβαίνει τούτο;η απλά φτηνιάρικα κινεζικα παιχνίδια το πετάω και πάω γιαλλο
δεν είναι φυσιολογικό... οι st kanger είναι κορυφαίοι... κάτι άλλο συμβαίνει!
Εμένα όταν το έκανε αυτό ήταν θέμα ατμοποιητή,έφταιγε η αντίσταση στα πρώτα burn που έκανα για την σφίξω την πίεζα πολύ και παραμόρφωνε σε ορισμένα σημεία(αλλού είχε γίνει σώμα...αλλού είχε κενά...την έβαλα σε μικροσκόπιο και τα'δα όλαΈχω εδώ και 3 μέρες το eleaf 40w tc το πήρα για την δουλεια πολύ ελαφρύ και μικρούλι αλλά έχω το εξής θέμα χάνει την ρύθμιση της αντίστασης εκεί που την βλέπει 0,17 μετά από λίγο την βλέπει 0,14 με αποτέλεσμα να αναβει συνέχεια το tc control και να μην ατμιζεις εκτιε αν το πας 280 βαθμους το ξεβιδωνεις το ξαναβιδωνεις κανα 10 άρια φορές το ξαναβλέπει 0,17 και οκα οκ μέχρι να την ρίξει πάλι.κανεις καμια συμβουλή γιατί συμβαίνει τούτο;η απλά φτηνιάρικα κινεζικα παιχνίδια το πετάω και πάω γιαλλο
want ... velocity ή marquis κατά προτίμηση.....η αν καποιος θελει καποιον εδω ειμαστε(dark horse -velosity - marquis)
κανκερ και π@π@ρι#ςΑυτο ειναι kanger, τι μάρκα πρέπει να πάρει για να μην έχει τέτοια θέματα;
και οι 2 ειναι απο τους ιδιους....λιγοτερες διαρροες(δλδ καθολου...εκτος και αν τον εχεις αναποδα) και ντουμανι(αν θες)με πολυ παιχνιδι velositywant ... velocity ή marquis κατά προτίμηση.
τον v4 η αγάπη μου σε τανκατο τον έχω παντρέψει με τον νεμεσης τον full chopper και δεν αλλάζει ποτεεεεεετην αντίσταση την κλειδώνεις? με ποιον ατμοποιητή στα κάνει? δεν πιστεύω να έχεις Kayfun v4...
οχι παιζουμε....παραδοση κατοικον..............,προτιμώ γεύση.
marquis λοιπόν.
want want want![]()
αυτό ήταν το μπάνιο?έπεσες σε κίνηση , άδειασε ο Kayfun κ γύρισες?οχι παιζουμε....παραδοση κατοικον
....καλοατμιστος μουσακια
προτεινω οριζοντια με 3-4mm βαμβακι αναλογα το μηκος αντιστασης βεβαια και αν παιζεις με pads να βγαζεις τα εξωτερικα που ειναι πιο σκληρα...
.....με νικελ συρμα θες 20αρη mm και 6-7 σπειρες για διπλες αντιστασεις.....και δεν βγαζεις τον οδηγο για να βαλεις το βαμβακι
γενικα εγω δεν εβγαζα τον οδηγο σε κανενα σεταρισμα οταν εβαζα βαμβακι και ειχα σπειρες οπως τις εφτιαχνα..
τελείως περί ορέξεως συμφωνώ.το περι γευσης ειναι οπως το περι ορεξεως![]()