Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.543
το υγρο δε ..τουρμπο (3mg)

ειναι του στυλ halo-vaponaute-five pawns και μου βγηκε εντονο για ολη την μερα...αν ειχε και λιγο λιγοτερο καρυδα θαταν καλυτερο..

Reaction score
3.331
το υγρο δε ..τουρμπο (3mg)

ειναι του στυλ halo-vaponaute-five pawns και μου βγηκε εντονο για ολη την μερα...αν ειχε και λιγο λιγοτερο καρυδα θαταν καλυτερο..
Έχω κολλήσει με chopin kai french kiss !

μου φαίνονται πολύ καλά υγρά

Reaction score
15.543
απο καταλοιπα τι λεει ρε Νικ ;

χθες ειδα και το ipv d2

δειχνει και ειναι μικροτερο απο το vaporshark ...κουκλακι !
...καλη τιμη γιαυτα που προσφερει

Reaction score
3.331
Σε νορμάλ επίπεδα, δεν είναι το χάλι της halo που είναι τίγκα στην μάκα ...
γκουρμέ αρώματα που δεν δεν κουράζουν την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να τα αραιωσω!

Reaction score
5.834
Σημερα εφτασε στα χερια μου το απλο πακετο, istick 100 watt.
Η τιμη του απο ελληνικο μαγαζι στα 52 ευρω με την εκπtτωση.

Το μοντακι ειναι μεγαλο σε μεγεθος, αλλα πολυ βολικο στο χερι, και ελαφρυ.

Καλη κατασκευη, και ωραιο φινιρισμα. Το μονο μειον ειναι οτι τα πληκτρα εκτος το κουμπι fire,κουδουνιζουν αρκετα.

Για καποιον που θελει ενα μοντακι με μπαταριες 18650 οπου αφαιρουνται, και δεν ψαχνει πολλα, ειναι αριστο.Δουλευει και με μια 18650, αλλα θελει προσοχη μην ανεβουν τα βατ κατα λαθος.

Απο το πρωι με μια μπαταρια samsung 25r τωρα επεσε στην.μεση, με αντισταση 0.9 ohm και 15 watt

uploadfromtaptalk1441669971478.jpg

uploadfromtaptalk1441669996641.jpg
uploadfromtaptalk1441670026457.jpg

Reaction score
27
Eleaf iStick 40w Temp Control. http://www.atmosfaira.com/istick-40w-eleaf-tc-temp-control.html

Ωραίο μέγεθος και καλή τιμή.

Έχετε ακούσει για προβλήματα;

Το έχω καμια 20 άρια μέρες το πήρα για την δουλειά και του πίνω το αίμα κάθε μέρα μια χαρά είναι έχει λίγο άγρια ρεύματα λογικό στα λεφτά του αλλά δουλεύει άψογα το μόνο που παρατήρησα η μπαταρία του δεν είναι με τπτ τα μιλιαμπερ που λέει σίγουρα λιγότερο το tc παίζει μια χαρά αλλά δεν μπορείς να ρυθμίσεις τα watt δουλεύει max μέχρι να μπει το tc αυτό λίγο με χαλάει αλλά οκ το κόβει το tc αμέσως. Ωραία σπειρώματα spring loaded τα κουμπάκια του οκ η θήκη τα σπάει το βάρος και ρι μέγεθος επισης τα σπάει.προτιμήστε ατμοποιητες που έχουν κοντά τους πόλους πχ kayfun light plus γιατί όσο πιο μακρύ το σύρμα τόσο ποιο δύσκολο να κλειδώσει αντίσταση σωστά και να δουλεύει σωστά.καλημέρα

Reaction score
15.543
ζουμακια παρα πολλα απο 10e τα 30ml και φυσικα τα πιο οικονομικα ειναι αυτα που μπορεις να φτιαξεις μονος σου....

αλλα σαν νεος ατμιστης δοκιμασε ετοιμα κανα μηνα + να δεις πως τα πας και τι σου αρεσει .....μετα μπορεις να φτιαξεις και να πεταξεις αρκετα ml μεχρι να παρεις αυτο που θελεις..

βασικα ο ατμιστης πρεπει να βρει καποιο ζουμακι που να μπορει να το ατμιζει ολη μερα ανετα.....

επειδη προκειται περι ορεξεως και τσεπης σχετικα με τις γευσεις νομιζω οτι πρεπει να δοκιμασης διαφορα ζουμακια απο εταιριες ωστε να εχεις αποψη του στυλ καθε εταιριας ....εσι θα βρεις σιγα σιγα αυτο που γουσταρεις..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.624
Members
38.351
Νεότερο μέλος
andreas_kam