- Reaction score
- 76.682
Pratt & Whitney TF30Για πες παιδί μου Ζίζικ, τι κινητήρα φορούσαν τα Α-7Η ?
EDIT: Μόνο στην αρχή, μετά Allison TF41. Γρηγόρηηηηη!
Last edited:
Pratt & Whitney TF30Για πες παιδί μου Ζίζικ, τι κινητήρα φορούσαν τα Α-7Η ?
Δυστυχώς Γρηγόρη απο την πρώτη Νοεμβρίου αρχίζουν να πυροβολούν αδιάκριτα κάθε απόγευμα πολύ κοντά στο σπίτι και όταν ουρλιάζω με γράφουν. Πήρα πολλές φορές την αστυνομία τα πρώτα χρόνια αφού μετακόμισα το 2008, αλλά ήρθαν μόνο μια φορά με τη σειρήνα και έφυγαν οι κυνηγοί. Συνήθως "δεν έχουμε περιπολικό".ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΝΤΖΑ.....
ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ....Δυστυχώς Γρηγόρη απο την πρώτη Νοεμβρίου αρχίζουν να πυροβολούν αδιάκριτα κάθε απόγευμα πολύ κοντά στο σπίτι και όταν ουρλιάζω με γράφουν. Πήρα πολλές φορές την αστυνομία τα πρώτα χρόνια αφού μετακόμισα το 2008, αλλά ήρθαν μόνο μια φορά με τη σειρήνα και έφυγαν οι κυνηγοί. Συνήθως "δεν έχουμε περιπολικό".
Μια φορά βρήκα έναν κολλητά στη μάντρα μου και τον ρώτησα αν γνωρίζει οτι το κυνήγι απαγορεύεται στην Πάρνηθα και κοντά στα σπίτια και τι μου απάντησε; "Είστε παράλογος, αφού πυροβολώ προς την άλλη πλευρά..."
Τα σκάγια στα κεραμίδια και τ' αυτοκίνητα είναι κανόνας, όπως και οι τουφεκιές μέχρι να νυχτώσει, ιδίως τα σαββατοκύριακα... Αλήτες.
Ο zizik δεν πρόκειται να το διαπιστώσει αυτό...Αληθεύει ότι οι ασβοί εκκρίνουν μια σιχαμερή μυρωδιά όταν...φοβηθούν μάλλον;
Οι Αμερικάνοι λένε weasel τη νυφίτσα. Βέβαια, όλα αυτά τα συγγενή ζωάκια και με τις ανά περιοχή διαφορές τους, τα μπερδεύουν ακόμα και οι χωρικοί.