- Reaction score
- 655
Ο έρωτας (κι ο ήχος) χρόνια δεν κοιτά! 
Χρήστες με λιγότερα από 100 μυνήματα δεν δικαιούνται συμμετοχή στην κλήρωση.Συγχαρητήρια και πολλα μπραβο
Θα ηθελα να συμμετεχω.
Εγώ απο την πλευρά μου εύχομαι το dacάκι αυτό να καταλήξει σε νέο ανθρωπο...(κατα προτίμηση ΜΗ έχοντα).
Χρήστες με λιγότερα από 100 μυνήματα δεν δικαιούνται συμμετοχή στην κλήρωση.
Τον Άρη τον ρωτήσατε αν θέλει να ισχύει αυτό;50 μηνύματα ήταν, άλλαξε;
Εγώ έγραψα για 50 μηνύματα. Φυσικά αν η επιθυμία του Άρη είναι διαφορετική, θα γίνει απόλυτα σεβαστή.Τον Άρη τον ρωτήσατε αν θέλει να ισχύει αυτό;![]()
Οι γυναίκεs λένε κάποιον οτι είναι " πουρό " , απο την στιγμή που περνά το 50του ." Οι περισσότεροι είμαστε πουρέισον εδώ μέσα "
![]()
50 μηνύματα ήταν, άλλαξε;
Αποφασίστε για ν' αρχίσω τη διαδικασία αφού προφανώς η επιθυμία του Άρη δεν είναι σεβαστή.![]()
Τον Άρη τον ρωτήσατε αν θέλει να ισχύει αυτό;![]()
Έχετε δίκιο, κάτι άλλο θα θυμόμουν - αν και στην περίπτωση του @trigosgiannis ισχύουν κι οι δύο περιορισμοί. Ας περιμένουμε την απάντηση του @AriPetro.Εγώ έγραψα για 50 μηνύματα. Φυσικά αν η επιθυμία του Άρη είναι διαφορετική, θα γίνει απόλυτα σεβαστή.
Φίλοι μου δεν έχω πρόβλημα βάλτε εσεις ένα όριο με τα μηνυματα, εμένα η μόνη μου επιθυμία είναι αυτός που θα το πάρει να μην έχει...Τον Άρη τον ρωτήσατε αν θέλει να ισχύει αυτό;![]()
Και 30 ηττημένοι!Έγινε η κλήρωση, υπάρχει νικητής!![]()
άσε χαζομάρες λέω.καλύτερα παραδοσιακά με πρόγραμμα που είναι πιο δίκαιοΈγινε ντίτζιταλυ, τι μπαλάκια και μουν@ρες μου τσαμπουνάς;![]()