- Reaction score
- 15.543
τα surround δεν μπορούν να κατέβουν άλλο.υπάρχει κρυσταλιέρα στην μία πλευρά(θέλεις να σου οπεριγράψω καιτο κοίταγμα της γυναίκας μόλις διάβασε το μήνυμά σου)Οι 35 μοίρες είναι για 4 ηχεία οροφής. Αν κατεβάσεις λίγο τα surrounds θα είσαι μιά χαρά με την κίτρινη.
στην τοποθέτηση rear είμαστε άκυροι εντελώς,στο σχεδιάγραμμα RTM/LTM θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε σωστά που πιστεύω ότι είναι η κίττρινη γραμμή.αρκεί να μη γίνεται ηχητικός αχταρμάς με τα ψηλά surround
Ευτυχώς κατάλαβε ότι κάνεις χιούμορ.Μπορώ να αντιληφθώ πως δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε αφού δε ζούμε μόνοι μας, αλλά αυτό είναι αμφίπλευρο. Γιατί να κάνουν αυτές ό,τι θέλουν; Δε ζεις κι εσύ εκεί; Δε βλέπει κι αυτή ταινίες; Πηγαίνετε τη γ@μωκρυσταλλιέρα λίγο πιό πέρα.
Και η γυναίκα σου με χιούμορ θα αρπάξει το 28αρι το τηγάνι το τεφαλ μόλις αγγίξεις την κρυσταλλιερα..Ευτυχώς κατάλαβε ότι κάνεις χιούμορ.
Νομίζεις!Ευτυχώς κατάλαβε ότι κάνεις χιούμορ.
μόλις με πληροφόρησε για 30άρι τέρμα η συζήτηση για κρυσταλιέρα!!Και η γυναίκα σου με χιούμορ θα αρπάξει το 28αρι το τηγάνι το τεφαλ μόλις αγγίξεις την κρυσταλλιερα..
Κι όταν χωρίσεις, να ξέρεις ότι πάντα φταίνε και οι δύο!
Κι αυτή και... η κρυσταλλιέρα της!
μία σφαλιάρα για κάθε ηχείο?του Atmos το κάγκελο θα γίνει!!Όπως μου έλεγε σοφό μέλος, "μόλις φέρει αντίρρηση άστραψέ της μία". "Και μετά άλλη μία, ξέρει αυτή γιατί."
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά...προς το παρόν είμαστε στην προπόνηση(ο αντίπαλος μας έχει μια μπάτσα κακά τα ψέματα)
από τις 01:00+ μμ που συνειδητοποίησε τι θέλω να κάνω, το βλέμμα κάθε φορά που κοιτάω ταβάνι(ακόμα και στα δύο ξένα σπίτια που πήγαμε επίσκεψη) το νιώθω να με καρφώνει.
έως και αυτή την ώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να το πλασάρω όμορφα.
μέχρι που σκέφτομαι να τα βάλω και να συνδέω τα καλώδια μόνο όταν πέφτουν τα φώτα για να δούμε ταινία. Δύσκολα τα πράγματα αλλά το δουλεύω σκληρά
Σαν να υπάρχουν ρουφιάνοι ανάμεσά μας.................................................................................................................................................. να σου πω την αληθεια δεν εχει και αδικο η γυναικα ..