- Reaction score
- 99.352
Σε ευνούχισαν και στο avsite?ειδες τι μου εκαναν stathi μου
Σε ευνούχισαν και στο avsite?ειδες τι μου εκαναν stathi μου
Ποιές μπογιές; ταπετσαρία ρολλό μαύρο βελούδι λέμε, ο άρχων του σκότους.Super !!
Ζηλεύω τις μπογιές που θα τρως ...
ζηλεύουμε ??άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα του dedicated λέμε, enjoy!
σώπα καλέ που θα ζηλέψουμε το παλιοdedicated, τη παλιόbatcave, τo καταθλιπτικό αυτό κατασκεύασμα, το δυσώδη τάφο ε, μα πια! τι να το κάνεις, να μπαίνεις μέσα και να χάνεσαι μέσα στην ταινία και να αποκόπτεσαι από το περιβάλλον σου; τι; θα γίνουμε σαν τα τζάνκια που είναι στον κόσμο τους ή τα χαζά που κολλάνε τη μούρη τους στο κινητό και χάνουν επαφή με τον κόσμο;ζηλεύουμε ??
mouahahahaha πολύ γέλιο ,δεν θα μεγαλώσει άλλο και απο μικρό φαινόταν προκομένο,keep walking έχω λιώσει με τα πόστ σου.Πωπωωωω χώρος να φέρω τον μικρό Γιωργάκι να παίξει goooooooal !!!!!Κοίτα!! Έχει και μεγάλο τέρμα!!
Εμ γι'αυτό είσαι όλη την ώρα και μοιράζεις like απ'εδώ και απ'εκεί το έλυσες το πρόβλημά σου
Εντάξει,τι να λέμε τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις..μπράβο Στάθη,σου εύχομαι να είναι γερό και να το δεις να μεγαλώνει και να προκόβει όπως θέλεις!!
Τι να συμβαίνει,τίποτα δεν συμβαίνει εκεί χάμω.ζηλεύουμε ??
Σταθηηηηηη σου ρχομαι!!!!!! τι αλητης θεε μου κ αυτος. ετσι απ το πουθενα ανεβαζει το σοκ και αντε να ηρεμησουμε ΠΑΛΙ!!
Λεγατε για μενα που ειχα βαλει τo μεγαλo curve οθονακι μου και δεν ανοιγε το πορτακι να περναει το φαγακι αλλα ο Σταθης με το δεξι ηχειο σαν να βλεπω να χει ενα θεματακι η οχι? λεγε βρε! τι συμβαινει εκει χαμου?
Τσίρκο medrano Mitsy. Που το ξετρύπωσες..