Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Στάθη, εύγε παίχταρα μου!!! και πάλι μεγειά και καλές μας ακρόασεις:p:p:lolsign: περιμένω......ακόμα.... να δούμε την τριλογία άρχοντα, χομπιτ, και 1-4 πειρατές!!:roflmao: να δω πότε....!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Στάθη, εύγε παίχταρα μου!!! και πάλι μεγειά και καλές μας ακρόασεις:p:p:lolsign: περιμένω......ακόμα.... να δούμε την τριλογία άρχοντα, χομπιτ, και 1-4 πειρατές!!:roflmao: να δω πότε....!!!
Eύγε και σε σένα Στέφανε γι'αυτό που είδα τις προάλλες ,όσο για τα LOTR που λές κτλ αντε να δώ πότε θα έχεις χρόνο να τα δούμε!:beach:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Kαλό Μufasa,θένξ κρυφό ταλέντο είσαι με αυτά τα γραφιστικά.

Να ευχαριστήσω την Μitsy που μου έδωσε την ιδέα να βάλω αυτή την μετακινούμενη βάση για lcd στο ενα surround αντί για την σταθερή jbl λόγω πόρτας!

Αυτός ο Mitsy όλα τα λεφτά!!!:party: βρε παιδί μου!

Reaction score
2.330
Μου εχετε εξαψει την περιεργεια λεμε! Τι λεει αυτο το atmos? Πως ακουγονται τα jbl του Σταθη? Ερωτηματα που βασανιζουν την ανθρωποτητα απο το ξεκινημα της!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μου εχετε εξαψει την περιεργεια λεμε! Τι λεει αυτο το atmos? Πως ακουγονται τα jbl του Σταθη? Ερωτηματα που βασανιζουν την ανθρωποτητα απο το ξεκινημα της!
:lolsign::lol: Για atmos ποιός ξέρει ; o rose (tompoustitoRose)
:roflmao:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
New update.. L C R.. JBL 3677 και surround / surround back JBL 8340A

Μετά το τράβηγμα της οθόνης δεξιά / αριστερά ,δεν χωράει ούτε γραμματόσημο πλέον ,ήρθε η ώρα του ήχου.
Το svs pb13 μετακόμισε απο μπροστά και κάτω απ΄την οθόνη και νέα θέση είναι όπως φαίνεται πιο μπροστά και πλάι κάνει και τραπεζάκι πλέον.:p
Αφού επιστρατεύτηκε ο Μ.Κ το αλφάδι και το τρυπάνι σηκώσαμε την οθόνη 10cm (μικρό το κακό) απο την προηγούμενη θέση 60cm κατά svs ύψους.

View attachment 57370

Σε δεύτερη φάση έφυγαν περιφερειακά ηχεία κολώνες και βάσεις δαπέδου κολώνες επίσης (η μία κολώνα πάνω στην άλλη κολώνα) :lolsign: της κολώνας το κάγκελο!:lol:
που συμπτωματικά είχαν το ύψος για προδιαγραφές atmos:focus:Aυτές οι προδιαγραφές τηρήθηκαν για την επόμενη αυτή αναβάθμιση. :smg::smg: View attachment 57372

View attachment 57371
Αχχχχχχχ τι Κουκλιά που είναι έρωτας. .......εκεί να τρως ξύλο ανελέητα. ....:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
New update.. L C R.. JBL 3677 και surround / surround back JBL 8340A

Μετά το τράβηγμα της οθόνης δεξιά / αριστερά ,δεν χωράει ούτε γραμματόσημο πλέον ,ήρθε η ώρα του ήχου.
Το svs pb13 μετακόμισε απο μπροστά και κάτω απ΄την οθόνη και νέα θέση είναι όπως φαίνεται πιο μπροστά και πλάι κάνει και τραπεζάκι πλέον.:p
Αφού επιστρατεύτηκε ο Μ.Κ το αλφάδι και το τρυπάνι σηκώσαμε την οθόνη 10cm (μικρό το κακό) απο την προηγούμενη θέση 60cm κατά svs ύψους.

Σε δεύτερη φάση έφυγαν περιφερειακά ηχεία κολώνες και βάσεις δαπέδου κολώνες επίσης (η μία κολώνα πάνω στην άλλη κολώνα) :lolsign: της κολώνας το κάγκελο!:lol:
που συμπτωματικά είχαν το ύψος για προδιαγραφές atmos:focus:Aυτές οι προδιαγραφές τηρήθηκαν για την επόμενη αυτή αναβάθμιση. :smg::smg:

Φρεσκαδούρα.:p

2 channel with Yamaha cx-a5000 ,sherbourn 7/200, Oppo105
JBL3677

Το yt δεν έχει σχέση με πως ακούγεται real απλά μία ιδέα,είναι καταιγιιστικά γρήγορο σε ταινίες και μουσική
η εναλλαγή δε απο την απολύτη ηρεμία σε καταιγιστιική φάση και αντίστροφα καθώς αληθοφάνεια πληροφορία εστιασμός είναι εξαιρετικός συνολικά με τα περιφερειακά.
Στο λαρύγγι του Optimus Prime απέκτησε άλλες γεμάτες διαστάσεις και όπου υπάρχουν πετούμενα Terminator,Oblivion κτλ μηχανοκίνητα νομίζω άλλαξα τα μαμίσια εξατμισόνια με Akrapovic!:lolsign:
Πλέον είσαι μέσα στην ταινία χωρίς αμφιβολία.
Ευχαριστώ τον Μ.Κ για το αποτέλεσμα.:thumbsup:

Reaction score
4.327
Παραγγελιές δέχεσαι για κομμάτια να τραβήξεις κανα video? :p

Πόσο χαμηλά κατεβαίνουν περίπου σε direct φάση; Κάνατε καμιά μέτρηση; Ή μήπως ακούς μουσική έχοντάς τα cross-αρισμένα μαζί με το sub?

Reaction score
2.330
Μπραβο Σταθη τρομερο! Πολυ ζηλευω το χωρο σου :cry:. Τον εχεις καλυψει ολο με ηχοαποροφητικα, εχουν θεμα γενικα με μπουμαρισμα σε τοσο μικρο χωρο αυτα τα ηχεια? Σορυ αν τo εχεις απαντησει ηδη αυτo, μου εχει διαφυγει.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Το edit δεν το πρόλαβες όμως...
Μουσική ακούς με pure direct ή 2channel with sub ματσαρισμένα ή απλά με το oppo ,direct χαμηλό οτι λένε specs.
[DOUBLEPOST=1458581764][/DOUBLEPOST]
Μπραβο Σταθη τρομερο! Πολυ ζηλευω το χωρο σου :cry:. Τον εχεις καλυψει ολο με ηχοαποροφητικα, εχουν θεμα γενικα με μπουμαρισμα σε τοσο μικρο χωρο αυτα τα ηχεια? Σορυ αν τα εχεις απαντησει ηδη αυτα, μου εχει διαφυγει.
Oχι δεν έχουν θέμα , δεν κατεβαίνουν πολύ χαμηλά απλά τρώς ξύλο που λέει και o ppz.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.080
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK