- Reaction score
- 97
αδερφε ΤΕΛΕΙΟ!!
καλες ακροασεις!!!
καλες ακροασεις!!!
σταθη και οχι μονο!! εμενα μου ακουγεται για ολοσωμη yoshimura τριοβαλ τιτανιου με carbon τελικο ελευθερας για πολλα db
Φρεσκαδούρα.
2 channel with Yamaha cx-a5000 ,sherbourn 7/200, Oppo105
νομίζω άλλαξα τα μαμίσια εξατμισόνια με Akrapovic!
Πως φαίνεται ο μηχανόβιοςσταθη και οχι μονο!! εμενα μου ακουγεται για ολοσωμη yoshimura τριοβαλ τιτανιου με carbon τελικο ελευθερας για πολλα db
Όταν έψαξα για τα Vicoustic Τίμο και μετά ήταν εύκολο, για κατάσταση h.c πάντα .Στάθη,μπράβο ρε φίλε.Είναι τέλεια η κατάσταση.Αγνώριστο το δωμάτιο.
Το είχες έτσι στο μυαλό σου όταν είχα έρθει ή προέκυψε με τον καιρό?
και πάλι μπράβο φίλε!
Το παίρνεις έτοιμο λέμεΤι batcave, ο Sihtats ειναι αιώνες μπροστα (ως βρυκολαξ) , ετοιμάζει project hc σε κάσα λεμε! Αιώνιος!!!!
Τάσο όσο ανεβαίνεις σε χώρο (μεγάλος) τόσο πιο πολλά πρέπει να βάλεις σε πράγματα μέσα.Μετα σε βλεπω καπως ετσι! Ηχοπερατη μεγαλυτερη οθονη και ακομα μεγαλυτερη σειρα σε ηχεια!
και ατμος λεμε!!
και μετα τριημερη κατασκήνωση στο σπιτι του Σταθη,πουλμανακι του avsite θα μεταφερει δωρεαν τους παθοντες στο φιλοξενο batcave χώρο.
Ρε μ@λ@κ@ έχω λιώσει λεμε, by pause hifi4ever δεν υπαρχει τι βγάζουν τα άτομαΤο παίρνεις έτοιμο λέμε
CataCombo Sound System
by pause hifi4everΡε μ@λ@κ@ έχω λιώσει λεμε, by pause hifi4ever δεν υπαρχει τι βγάζουν τα άτομα
Ρε μ@λ@κ@ μου έβαλες ιδέες για την δουλειά το playlist το είδες? Knockin on Heaven's door pause HiFi forever!!!!!!!by pause hifi4ever
Είδα είδα, Guns N' Roses - Knockin on Heaven's door ή προτιμάς Dylan (cover);Ρε μ@λ@κ@ μου έβαλες ιδέες για την δουλειά το playlist το είδες? Knockin on Heaven's door pause HiFi forever!!!!!!!
Ότι να'ναι, φτανει να ακουω εκει μεσα. Το θελω! θα ρωτησω την pause hifi4ever ποσο κανει κι αν είναι θα το προσθεσω στον τιμοκαταλογο να δω πως θα παει η ζητησηΕίδα είδα, Guns N' Roses - Knockin on Heaven's door ή προτιμάς Dylan (cover);
'Οχι πολλά ..Ότι να'ναι, φτανει να ακουω εκει μεσα. Το θελω! θα ρωτησω την pause hifi4ever ποσο κανει κι αν είναι θα το προσθεσω στον τιμοκαταλογο να δω πως θα παει η ζητηση
Τοςο πολυ βιάζεσαι? το έψαξες κι ολας?'Οχι πολλά ..μόνο 30.000$ αλλά είπαμε by pause HiFi forever!
Τοςο πολυ βιάζεσαι? το έψαξες κι ολας?
When there is no more room in cinemas, the dead will walk in Stathi's home cinema
Είχε παίξει θέμα εδώ μέσα με δαύτο παλιά αλλά βαριέμαι να ψάξω ,εκτός αν βιάζεσαι.