- Reaction score
- 97
αδερφε ΤΕΛΕΙΟ!!
καλες ακροασεις!!!

καλες ακροασεις!!!
σταθη και οχι μονο!!
Φρεσκαδούρα.
2 channel with Yamaha cx-a5000 ,sherbourn 7/200, Oppo105
νομίζω άλλαξα τα μαμίσια εξατμισόνια με Akrapovic!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως φαίνεται ο μηχανόβιοςσταθη και οχι μονο!!εμενα μου ακουγεται για ολοσωμη yoshimura τριοβαλ τιτανιου με carbon τελικο ελευθερας για πολλα db
![]()
Όταν έψαξα για τα Vicoustic Τίμο και μετά ήταν εύκολο, για κατάσταση h.c πάντα .Στάθη,μπράβο ρε φίλε.Είναι τέλεια η κατάσταση.Αγνώριστο το δωμάτιο.
Το είχες έτσι στο μυαλό σου όταν είχα έρθει ή προέκυψε με τον καιρό?
και πάλι μπράβο φίλε!
Το παίρνεις έτοιμο λέμεΤι batcave, ο Sihtats ειναι αιώνες μπροστα (ως βρυκολαξ), ετοιμάζει project hc σε κάσα λεμε! Αιώνιος!!!!
![]()
Τάσο όσο ανεβαίνεις σε χώρο (μεγάλος) τόσο πιο πολλά πρέπει να βάλεις σε πράγματα μέσα.Μετα σε βλεπω καπως ετσι! Ηχοπερατη μεγαλυτερη οθονη και ακομα μεγαλυτερη σειρα σε ηχεια!
![]()
και ατμος λεμε!!
![]()
και μετα τριημερη κατασκήνωση στο σπιτι του Σταθη,πουλμανακι του avsite θα μεταφερει δωρεαν τους παθοντες στο φιλοξενο batcave χώρο.![]()
Ρε μ@λ@κ@ έχω λιώσει λεμε, by pause hifi4everΤο παίρνεις έτοιμο λέμε
CataCombo Sound System
by pause hifi4everΡε μ@λ@κ@ έχω λιώσει λεμε, by pause hifi4everδεν υπαρχει
τι βγάζουν τα άτομα
![]()
Ρε μ@λ@κ@ μου έβαλες ιδέες για την δουλειάby pause hifi4ever![]()
![]()
Είδα είδα, Guns N' Roses - Knockin on Heaven's door ή προτιμάς Dylan (cover);Ρε μ@λ@κ@ μου έβαλες ιδέες για την δουλειάτο playlist το είδες? Knockin on Heaven's door
pause HiFi forever!!!!!!!
![]()
Ότι να'ναι, φτανει να ακουω εκει μεσα. Το θελω!Είδα είδα, Guns N' Roses - Knockin on Heaven's door ή προτιμάς Dylan (cover);![]()
'Οχι πολλά ..Ότι να'ναι, φτανει να ακουω εκει μεσα. Το θελω!θα ρωτησω την pause hifi4ever
ποσο κανει κι αν είναι θα το προσθεσω στον τιμοκαταλογο να δω πως θα παει η ζητηση
![]()
Τοςο πολυ βιάζεσαι? το έψαξες κι ολας?'Οχι πολλά ..μόνο 30.000$αλλά είπαμε by pause HiFi forever!
Τοςο πολυ βιάζεσαι? το έψαξες κι ολας?
![]()
When there is no more room in cinemas, the dead will walk in Stathi's home cinema![]()
Είχε παίξει θέμα εδώ μέσα με δαύτο παλιά αλλά βαριέμαι να ψάξω ,εκτός αν βιάζεσαι.![]()