susano lx90
Professional Home Cinema
- Reaction score
- 5.122
Στάθη, εύγε παίχταρα μου!!! και πάλι μεγειά και καλές μας ακρόασεις περιμένω......ακόμα.... να δούμε την τριλογία άρχοντα, χομπιτ, και 1-4 πειρατές!! να δω πότε....!!!
Eύγε και σε σένα Στέφανε γι'αυτό που είδα τις προάλλες ,όσο για τα LOTR που λές κτλ αντε να δώ πότε θα έχεις χρόνο να τα δούμε!Στάθη, εύγε παίχταρα μου!!! και πάλι μεγειά και καλές μας ακρόασεις περιμένω......ακόμα.... να δούμε την τριλογία άρχοντα, χομπιτ, και 1-4 πειρατές!! να δω πότε....!!!
Eύγε και σε σένα Στέφανε γι'αυτό που είδα τις προάλλες ,όσο για τα LOTR που λές κτλ αντε να δώ πότε θα έχεις χρόνο να τα δούμε!
Αυτός ο Mitsy όλα τα λεφτά!!! βρε παιδί μου!Kαλό Μufasa,θένξ κρυφό ταλέντο είσαι με αυτά τα γραφιστικά.
Να ευχαριστήσω την Μitsy που μου έδωσε την ιδέα να βάλω αυτή την μετακινούμενη βάση για lcd στο ενα surround αντί για την σταθερή jbl λόγω πόρτας!
Για atmos ποιός ξέρει ; o rose (tompoustitoRose)Μου εχετε εξαψει την περιεργεια λεμε! Τι λεει αυτο το atmos? Πως ακουγονται τα jbl του Σταθη? Ερωτηματα που βασανιζουν την ανθρωποτητα απο το ξεκινημα της!
Αχχχχχχχ τι Κουκλιά που είναι έρωτας. .......εκεί να τρως ξύλο ανελέητα. ....New update.. L C R.. JBL 3677 και surround / surround back JBL 8340A
Μετά το τράβηγμα της οθόνης δεξιά / αριστερά ,δεν χωράει ούτε γραμματόσημο πλέον ,ήρθε η ώρα του ήχου.
Το svs pb13 μετακόμισε απο μπροστά και κάτω απ΄την οθόνη και νέα θέση είναι όπως φαίνεται πιο μπροστά και πλάι κάνει και τραπεζάκι πλέον.
Αφού επιστρατεύτηκε ο Μ.Κ το αλφάδι και το τρυπάνι σηκώσαμε την οθόνη 10cm (μικρό το κακό) απο την προηγούμενη θέση 60cm κατά svs ύψους.
View attachment 57370
Σε δεύτερη φάση έφυγαν περιφερειακά ηχεία κολώνες και βάσεις δαπέδου κολώνες επίσης (η μία κολώνα πάνω στην άλλη κολώνα) της κολώνας το κάγκελο!
που συμπτωματικά είχαν το ύψος για προδιαγραφές atmosAυτές οι προδιαγραφές τηρήθηκαν για την επόμενη αυτή αναβάθμιση. View attachment 57372
View attachment 57371
New update.. L C R.. JBL 3677 και surround / surround back JBL 8340A
Μετά το τράβηγμα της οθόνης δεξιά / αριστερά ,δεν χωράει ούτε γραμματόσημο πλέον ,ήρθε η ώρα του ήχου.
Το svs pb13 μετακόμισε απο μπροστά και κάτω απ΄την οθόνη και νέα θέση είναι όπως φαίνεται πιο μπροστά και πλάι κάνει και τραπεζάκι πλέον.
Αφού επιστρατεύτηκε ο Μ.Κ το αλφάδι και το τρυπάνι σηκώσαμε την οθόνη 10cm (μικρό το κακό) απο την προηγούμενη θέση 60cm κατά svs ύψους.
Σε δεύτερη φάση έφυγαν περιφερειακά ηχεία κολώνες και βάσεις δαπέδου κολώνες επίσης (η μία κολώνα πάνω στην άλλη κολώνα) της κολώνας το κάγκελο!
που συμπτωματικά είχαν το ύψος για προδιαγραφές atmosAυτές οι προδιαγραφές τηρήθηκαν για την επόμενη αυτή αναβάθμιση.
Σε έχω προλάβει φίλε Georgesod , ανέβασα Death και το΄βγαλαν με τη μία.Παραγγελιές δέχεσαι για κομμάτια να τραβήξεις κανα video?
Το edit δεν το πρόλαβες όμως...Σε έχω προλάβει φίλε Georgesod , ανέβασα Death και το΄βγαλαν με τη μία.
Μουσική ακούς με pure direct ή 2channel with sub ματσαρισμένα ή απλά με το oppo ,direct χαμηλό οτι λένε specs.Το edit δεν το πρόλαβες όμως...
Oχι δεν έχουν θέμα , δεν κατεβαίνουν πολύ χαμηλά απλά τρώς ξύλο που λέει και o ppz.Μπραβο Σταθη τρομερο! Πολυ ζηλευω το χωρο σου . Τον εχεις καλυψει ολο με ηχοαποροφητικα, εχουν θεμα γενικα με μπουμαρισμα σε τοσο μικρο χωρο αυτα τα ηχεια? Σορυ αν τα εχεις απαντησει ηδη αυτα, μου εχει διαφυγει.