Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 8.991
Δεν φαντάζομαι, αλλά δεν χάνουμε τίποτα!
Πάντως καλοβλέπω και τον 7009.
Αν είναι τόσο μικρή η διαφορά δεν αξίζει γιατί μπορεί τελικά να επικρατήσει το dts:x.Δεν φαντάζομαι, αλλά δεν χάνουμε τίποτα!
Όχι.Στην κατηγορία των 600-700€ ισχύει αυτό?
Και βέβαια δεν είναι έτσι. Κάτσε εσύ στο Pro Logic.Κανένα δεν θα επικρατήσει. Θα βγαίνουν καθε χρονο καινούργια, θα γεμίζουμε τοίχους και ταβάνια ηχεία, μεχρι που στο τέλος θα μας βάζουν και να καταπίνουμε μερικά.
Για να μην πω τίποτα αλλο
Το ξεχειλωσα εγω, του δωσες και καταλαβε και συΚάτσε εσύ στο Pro Logic.
Downmix το λέν', καρασυμπιεσμένο. PL, καλά λέω.αναλογικα φυσικα, με επεξεργασια απο τον player
Downmix το λέν', καρασυμπιεσμένο. PL, καλά λέω.
Τι να το κανω;Α, νόμιζα οτι έχεις media player.
Λόγω capital control δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά σε τράπεζα του εξωτερικού πάνω από 500€ ανα μήναI\'d rather pay you to deposit in a bank account.
Thank you very much
το DTS ανεκαθεν επαιζε καλυτερα απο το DD... εγω δε θελω να μην το εχω ...Ναι υπάρχει πιστωτική.
Εγώ μάλλον αποφάσισα για τον 7009, διότι δεν με ενδιαφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις.
Το σύστημά μου αυτήν την στιγμή είναι 5 καναλιών και με ικανοποιεί από πλευράς πολυκάναλης χρήσης.
Απλώς ζητώ κάτι καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που έχω τώρα, το οποίο σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα, - προσωπικά πάντα, είναι χαμηλότερων προδιαγραφών.
Λόγω του ότι έχω ένα σετ mission volare στην αποθήκη, άντε να βάλω 2 κανάλια ύψους ή να το κάνω επτακάναλο. Τίποτα παραπάνω...
Όποτε νομίζετε, έρχομαι σε επαφή μαζί τους.
Εχω την εντύπωση πώς είναι 1000€ πλέον.Λόγω capital control δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά σε τράπεζα του εξωτερικού πάνω από 500€ ανα μήνα