Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.990
Δεν φαντάζομαι, αλλά δεν χάνουμε τίποτα!
Πάντως καλοβλέπω και τον 7009.

Reaction score
228
Δεν φαντάζομαι, αλλά δεν χάνουμε τίποτα!
Πάντως καλοβλέπω και τον 7009.
Αν είναι τόσο μικρή η διαφορά δεν αξίζει γιατί μπορεί τελικά να επικρατήσει το dts:x.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.510
Κανένα δεν θα επικρατήσει. Θα βγαίνουν καθε χρονο καινούργια, θα γεμίζουμε τοίχους και ταβάνια ηχεία, μεχρι που στο τέλος θα μας βάζουν και να καταπίνουμε μερικά.

Για να μην πω τίποτα αλλο

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
Στην κατηγορία των 600-700€ ισχύει αυτό?
Όχι.

Κανένα δεν θα επικρατήσει. Θα βγαίνουν καθε χρονο καινούργια, θα γεμίζουμε τοίχους και ταβάνια ηχεία, μεχρι που στο τέλος θα μας βάζουν και να καταπίνουμε μερικά.

Για να μην πω τίποτα αλλο
Και βέβαια δεν είναι έτσι. Κάτσε εσύ στο Pro Logic.

Last edited:

Reaction score
865
To οτι με διαρυθμιση ατμος εχεις και το dts-x θετικο ειναι.
Θα βγαινουν ταινιες dolby atmos και dts-x οπως τωρα εχουμε master audio hd και dolby true hd ! Αλλα στουντιο υιοθετουν το ενα και αλλα το αλλο! Εμεις παιζουμε και τα δυο : )

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.510
Κάτσε εσύ στο Pro Logic.
Το ξεχειλωσα εγω, του δωσες και καταλαβε και συ :)

Ποιος μιλησε για Prologic?

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
Αφού χρησιμοποιείς τις αντίκες ηχεία, υπέθεσα πως είσαι ακόμη στην αναλογική εποχή των AV. :D

L+R=C , L-R=SR.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.510
Οχι ρε συ 7.1 κανονικα

Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS and DTS-HD Master Audio (αναλογικα φυσικα, με επεξεργασια απο τον player, οποτε εχεις δικιο για το αναλογικο av).

Βεβαια ταινιες δεν βλεπω:p

Και ξερεις τι σου λενε τα "αντίκες" ηχεια μου απαισιο στρουμφακι;;;;;;;;;;;;;>:(>:(>:(>:(

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.510
Downmix το λέν', καρασυμπιεσμένο. ;) PL, καλά λέω.
:roflmao::roflmao::roflmao:
Δεν νομιζω...

Ακριβως οτι κανεις εσυ απο τον Yamaha κανω και εγω (χωρις presence etc)

azur752bd-back-techspec.jpg

Για δες καλα εκει που λεει 7.1 Channel Audio out...

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.510
Α, νόμιζα οτι έχεις media player.
Τι να το κανω;

To Cambridge τα παιζει ολα και συμφερει...

Με φαγατε ρε ολοι, θα μου δωσει και κανενα γερο χτυπημα ο stathis και δεν θα ξερω απο που μου ηρθε

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.990
Μήπως κάνουμε τμηματικές καταθέσεις από 3 διαφορετικούς λογ. πχ παιδιά γυναίκες γονείς κλπ

(ε ρε που φτάσαμε, ξεφτίλα...θα γελάνε οι άνθρωποι..)

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
865
Vaki πιστωτικη εχεις; απο εκει ξεκιναμε! Κανεις την συμφωνια και ο καθενας βαζει το ποσο με παραλαβη την ιδια δνση ενος υποκαταστηματος ελτα κουριερ που θαχουμε συμφωνησει

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.990
Ναι υπάρχει πιστωτική.

Εγώ μάλλον αποφάσισα για τον 7009, διότι δεν με ενδιαφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις.
Το σύστημά μου αυτήν την στιγμή είναι 5 καναλιών και με ικανοποιεί από πλευράς πολυκάναλης χρήσης.
Απλώς ζητώ κάτι καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που έχω τώρα, το οποίο σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα, - προσωπικά πάντα, είναι χαμηλότερων προδιαγραφών.
Λόγω του ότι έχω ένα σετ mission volare στην αποθήκη, άντε να βάλω 2 κανάλια ύψους ή να το κάνω επτακάναλο. Τίποτα παραπάνω...

Όποτε νομίζετε, έρχομαι σε επαφή μαζί τους.

Reaction score
1.390
Ναι υπάρχει πιστωτική.

Εγώ μάλλον αποφάσισα για τον 7009, διότι δεν με ενδιαφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις.
Το σύστημά μου αυτήν την στιγμή είναι 5 καναλιών και με ικανοποιεί από πλευράς πολυκάναλης χρήσης.
Απλώς ζητώ κάτι καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που έχω τώρα, το οποίο σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα, - προσωπικά πάντα, είναι χαμηλότερων προδιαγραφών.
Λόγω του ότι έχω ένα σετ mission volare στην αποθήκη, άντε να βάλω 2 κανάλια ύψους ή να το κάνω επτακάναλο. Τίποτα παραπάνω...

Όποτε νομίζετε, έρχομαι σε επαφή μαζί τους.
το DTS ανεκαθεν επαιζε καλυτερα απο το DD... εγω δε θελω να μην το εχω ... :p

Reaction score
207
500 ή 1000 πάλι δεν συμφέρει γιατί πρέπει να πάει σαν εμβασμα από την τράπεζα και τα έξοδα ξεκινούν από 30-50€ και μπορεί να φτάσουν και 100,ανάλογα με την τράπεζα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15