- Reaction score
- 2.195
Πριν κάνα μήνα που ρώτησα την τράπεζα μου είπαν 500. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει απο τότε.Εχω την εντύπωση πώς είναι 1000€ πλέον.
Πριν κάνα μήνα που ρώτησα την τράπεζα μου είπαν 500. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει απο τότε.Εχω την εντύπωση πώς είναι 1000€ πλέον.
Φυσικά και είναι καλύτερο το dts και εγώ αυτό προτιμώ κατά την θέαση.το DTS ανεκαθεν επαιζε καλυτερα απο το DD... εγω δε θελω να μην το εχω ...
Επιμένω. Αν έχεις και ακούς μόνο DD & DTS, γιατί ν' αλλάξεις ενισχυτή;το DTS ανεκαθεν επαιζε καλυτερα απο το DD... εγω δε θελω να μην το εχω ...
Φυσικά και είναι καλύτερο το dts και εγώ αυτό προτιμώ κατά την θέαση.
Όμως όλο το αρχείο μου σχεδόν (3 tera) είναι στο σύνολό του mkv dd & dts, το οποίο όπως προανέφερα με καλύπτει ήδη με τον 767, πόσο μάλλον με τον 7009.
Αυτά ίσχυαν εν μέρει πριν το 2005-6, μετά είναι ίδια (εκτός των levels).το DTS ανεκαθεν επαιζε καλυτερα απο το DD... εγω δε θελω να μην το εχω ...
Το dts hd έχει υψηλότερα levels από το Dolby true hd?Αυτά ίσχυαν εν μέρει πριν το 2005-6, μετά είναι ίδια (εκτός των levels).
Για Atmos και DTS:X, συμφωνώ για πρακτικούς λόγους.
Oχι μονο...Το dts hd έχει υψηλότερα levels από το Dolby true hd?
Στειλε εσυ το μεηλ κουτσο στραβο γιατι αλλοιως θα καθυστερισουμε !!Θα την βρούμε την καλύτερη περίπτωση, δεν υπάρχει θέμα.
Αν γνωρίζετε πως γίνεται με πιστωτική, ακόμη καλύτερα.
Κάτι άλλο, μήπως πρέπει να αναλάβει την επαφή με τον πωλητή, κάποιος που γνωρίζει καλύτερα από μένα την γλώσσα?
Ότι θέλετε.
Πώς το σύγκρινες; Υπάρχει η ίδια ταινία απο ίδιο master και στα δύο formats;Oχι μονο...
έπαιζε ποιο δυναμικά (σε ίδια στάθμη db) με καλύτερα ξεκάθαρη κίνηση στα εφέ κ διαλόγους