Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Reaction score
2.482
κι εγω μεσα για τον 7010..προσφορα με καλη τιμη απο Ελλαδα εχει αποκλειστει σαν πιθανοτητα?ρωταω επειδη ενδιαφερομαι και για εκδοση τιμολογιου.
Θεωρώ πώς έχεις ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγες. Απο εκει και πέρα, θεωρώ σπάνιο να μην το έχει και αυτος. Θα το αγοράσεις χωρις VAT, δλδ -19%.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.987
Παιδιά, σημειωτέον ότι από την Παρασκευή είμαι χωρίς av. Κρίμα είναι να ξανα κατεβάζω τον 1600!
Άντε να ετοιμαζόμαστε....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.987
Αγαπητοί φίλοι, έχει γίνει ακρόαση από κάποιον ενδιαφερόμενο ή βαδίζουμε στα τυφλά μόνο από φωτογραφίες ή τα βιντεάκια του You...
Μου μπήκαν ψήλοι στα αυτιά που λένε.
Κάποτε πέρασε από τα χέρια μου αυτός: http://www.marantz.co.uk/uk/product...vreceiver&productid=sr5200&status=discontinue.
Πιο μάπα μηχάνημα δεν υπάρχει.
Το έχω αναφέρει και σε άλλο κομμάτι του forum, ήχος μουντός, αδύναμος. Εξεργασίες αστείες (dsp κλπ), προχειρότητα κατασκευής.
Την πάτησα τότε από την εξωτερική του εμφάνιση. Λέτε να την ξαναπάθω ?

Περάσαν από τότε τόσα χρόνια, Επώνυμη εταιρεία είναι, στον δικάναλο χώρο είναι αστέρι, υπάρχει ανταγωνισμός!
Κάποια παιδιά εκφράζουν παράπονα... παρόμοια με αυτά του αρχαίου 5200. Αυτός είναι ο λόγος που πανικοβάλλομαι...http://www.avsite.gr/forum/threads/ypao-rsc-vs-audyssey-multeq-xt-32-part-2.150898/#post-2060882

Έτσι τις ημέρες αυτές θα κοιτάξω για ακρόαση! Υπάρχει κάποιο στούντιο για αυτήν την κίνηση?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.006
:rolleyes::rolleyes:από έγκυρες πηγές έμαθα όντως υπάρχουν κάποια studio που έχουν φέρει όλη τη νέα σειρά Marantz

και λόγω μεγάλης προσέλευσης είναι ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ για ακρόαση..
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

λες το φάει η σύζυγος?:D:p

Reaction score
9
Δεν γνωριζω εάν χρειάζεσαι 7.1.4 αλλά έχε υπόψιν σου ότι :

The Marantz SR7010 will be about the same price as the RXA2050, but unlike the Yamaha will have the ability to add external amplification and has the processing power to facilitate 7.1.4. The RXA2050 is going to have to sound pretty special to compete with the SR7010.

Πηγή :

https://www.avforums.com/threads/yamaha-2015-aventage-av-receiver-line-up-detailed.1964165/
[DOUBLEPOST=1460327939][/DOUBLEPOST]Ξέχασα το πάνω μέρος :

The RXA3050 can add an external two channel amp to give it 7.1.4 capabilities, but the 2050 cannot and is limited to 7.1.2 or 5.1.4 max. You can find this out be reading the specs in relation to Surround Sound Processing where it gives the exact possibilities in relation to Dolby Atmos

Reaction score
1.390
Ή μαρατζ τώρα δεν έχει καμία σχέση με τα μοντέλα αποτυχίας που αναφέρονται...
Επίσης μιλάμε για το κορυφαίο μοντέλο της που μαζί με τον επεξεργαστή προ, είναι από τις καλύτερες επιλογές..
Έχει λίγο ποιο μαλακό κινηματογραφικό όμως ήχο ακόμη κ από γιαμαχα ,που είναι ήδη μαλακός σε σχέση με Πιονιρ...
Σε όλα τα ριβιους είναι δίπλα σε γιαμαχα 3050 + καλύτερος από LX 59
Δε ξέρω αν έχει βάλει χέρι ή ντενον αλλά πιστεύω ότι αν δεν ήταν η κινεζική κατασκευή θα ήταν γύρω στα 2000 κ θα το θεωρούσαμε κ ευκαιρία

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.987
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες g_kourk, Δημήτρη, Γιάννη!

Θα παρακαλούσαμε επίσης, όποιος έχει γνώμη ή γνωρίζει το αντικείμενο (marantz vs yamaha) να βοηθήσει την κατάσταση, τώρα που είμαστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο (ούτε παραγγελία δεν έχει πραγματοποιηθεί δηλαδή).

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.987
Οκ Δημήτρη, Απλώς πληροφορίες μαζεύω.
Επίσης προσπαθώ να δω και τις τιμές της Ντόπιας Αγοράς.

Είμαι πελάτης 1, 2 πολύ καλών Εταιρειών του χώρου (έχω αναφέρει γνώμη & παλαιότερα). Κάτι θα κάνουν αν δουν ότι είμαστε τουλάχιστον τρεις!

Reaction score
245
Μα το 7010 ντενον είναι κ μάλιστα 7200 κοντά...
σαν κατοχος του 7200wa αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ολα τα μοντελα μεχρι και τον 4200 ειναι ''made in china'' ενω ο 6200w και ο 7200wa ειναι ''made in japan''

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.987
Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έρχεται φθηνότερα ο marantz από τον 7200.
Εδώ που τα λέμε όμως, αφού υπάρχει έλεγχος από την εταιρεία, παίζει ρόλο ο τόπος κατασκευής?
[DOUBLEPOST=1460364387][/DOUBLEPOST]Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έρχεται φθηνότερα ο marantz από τον 7200.
Εδώ που τα λέμε όμως, αφού υπάρχει έλεγχος από την εταιρεία, παίζει ρόλο ο τόπος κατασκευής?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.285
Νεότερο μέλος
blackdragon