- Reaction score
- 1.390
Δεν είναι το ποσό αλλά η λογική που με εκνευρίζει. Μου έβαλε τις προάλλες ένας φίλος λεφτά και στον λογαριασμό μου εμφανίστηκαν μετά από 5 ημέρες! Την εποχή του web banking.Με ετήσιο επιτόκιο στις προθεσμιακές καταθέσεις κάτω από 0,5%, πόσος τόκος αντιστοιχεί σε 2 ημέρες;
Για να μην κουράζεστε, 27€ στο 1 εκατομμύριο €.
τιιιιι?? για λεγε για λεγε !!Κι εγώ επειδή yamaha δεν ήταν γραφτό να αποκτήσω τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι....... υπεκυψα προψες σε ένα κύκλωπα 7010 από την τοπική αγορά
Καλορίζικος.Κι εγώ επειδή yamaha δεν ήταν γραφτό να αποκτήσω τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι....... υπεκυψα προψες σε ένα κύκλωπα 7010 από την τοπική αγορά
Free to FreeFree είναι η αναβάθμιση?
Κάνε λίγη υπομονή, μήπως δώσουν νεότερο update (αν και, απ' ό,τι διαβάζω, λίγο δύσκολο...) για το dts:x, γιατί στους Denon-Marantz έχει κάποια θεματάκια.Μου έβγαλε και το update για το dts:X αλλά δεν το κάνω ακόμα αφού θέλω να δω μερικές ταινίες για να σχηματίσω μια γνώμη,να έχω τελειώσει και με τα ηχεία.
Το ayro3d θελει τοσα ηχεια στο ταβανι οσα και στο πατωμα και ακριβως απο πανω τους! οποτε και το software να παρεις θελεις τα αναλογα ηχεια και τον χωροΕυχαριστώ, βλέπω κοντά στα 200 ευρώ κόστος, τι πουλάνε τέλος πάντων? Το έχει αγοράσει μέχρι τώρα κάποιος να μας πληροφορήσει αν τελικά αξίζει το κόστος του?
Πληροφορίες μαζεύουμε...