- Reaction score
- 76.630
1-2 εκατοστά είναι πολύ λίγα. Ιδιαίτερα λίγα. Επικίνδυνα λίγα.
Αν τον χρησιμοποιείς μόνο σαν προ δεν πιστεύω να ζεσταίνεται ιδιαίτερα. Πεντακάναλο τελικό έχεις;Από εμπειρία σας, ζεσταίνεται το μηχάνημα? (Μάλλον περισσεύει 1-2 cm αέρα, από το επάνω ράφι και δεν είναι ρυθμιζόμενο, που να πάρει),
Δηλαδη ενα marantz πουλοβερ θα ηταν ασχημο?Αν τρυπήσει το έπιπλο δε χρειάζονται ανεμιστήρες, που γεμίζουν τα μηχανήματα σκόνη και χνούδια.
Καλοριζικος Ιακωβε...Τελικά δούλεψε πριόνι και τώρα έχει 5,5 cm απόσταση. Έγιναν κάποιες ζημιές στο rac αλλά ευτυχώς έχω τα μέσα και το τακτοποίησα μια χαρά.
------------------
Χθες παρέλαβα και τον Marantz. Εξωτερικώς η ποιότητα καλή, αλλά όχι σαν την yamaha, γνώμη μου βέβαια.
Επίσης ενώ έθεσε τα front σαν large, έκανε αποκοπή των χαμηλών κάτω από τα 80 hz, άλλο κουλό!
.
Με τον Yamaha μου έχει τύχει να μετρήσει αλλα ντ'άλλων,το ξανάτρεξα και μέτρησε σωστά!Εκεί που τα έκανε θάλασσα ήταν στις εντάσεις. Έτσι έγραψε front left -11,5, Front right -11,0, center -5,5, surr. left -5,0, surr r -5,0, sub -5,0 ????
Aκόμα τον 663 έχεις Τίμο; μου άρεσε ο ήχος του.Με τον Yamaha μου έχει τύχει να μετρήσει αλλα ντ'άλλων,το ξανάτρεξα και μέτρησε σωστά!
Καλορίζικος κιόλας.Καλοάκουστος.