Marantz SR7010 - SR7011

Reaction score
865
Παντως ο 7010 σε σχεση με τον onkyo 876 ειναι ψυγειο! Δεν περιμενα τοση διαφορα! Ο onkyo μονο στο on χωρις να παιζει εβγαζε ζεστη!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Ο λόγος που παρόπλισα τον 1600 ήταν μια από τα ίδια, το καπάκι δεν μπορούσες ούτε να το ακουμπήσεις! Μια χαρά για μαγείρεμα! Ο 767 όμως, ακριβώς το αντίθετο! Από ότι βλέπω και ο δικός μου, δροσερός προς το παρόν.

Timaras

Reaction score
2.144
Είμαι πολύ χαρούμενος!!!
Αυτό δεν είναι και το ζουμί της ιστορίας?
Μπράβο και καλορίζικος και πάλι!
Ατάκα και βαθύ μπάσο...
Αυτό θυμάμαι είχα προσέξει και γω σε ένα συγκριτικό πολύ παλαιότερα ανάμεσα σε pioneer και yamaha.(δεν θυμάμαι μοντέλα αλλά ήταν όλοι στην ίδια κατηγορία)

Reaction score
1.390
Παιδιά, μου φαίνεται θα πουλήσω τους advance! Ήχος αποκάλυψη σε συνδυασμό με τα klipch σε pure! Με λίγα λόγια βρήκαν το ταίρι τους: Ατάκα και βαθύ μπάσο, κρυστάλλινα πρίμα, μέχρι και η γυναίκα μου πρόσεξε την διαφορά.
Είμαι πολύ χαρούμενος!!! Και ακόμη δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση, μόνο τα χθεσινά (σε συνδυασμό δηλαδή με τον τελικό)!

Με λίγα λόγια, μάλλον δεν χρειάζεται τελικό ο 7009-10...
δε θελω να γινω ... κακουλης ... αλλα τα τελικα του σταδια , περιμενα οτι θα ηταν καλυτερα απο το...πως με τοπες ??

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Πάντως με τον 767 συγκρινόμενος δεν έχει καμία σχέση. Χωρίς τον τελικό ήταν εμφανώς αδύναμος ο ήχος του. Ήταν ένας ήχος με λίγα λόγια av. Εδώ από την μικρή δεν λέω επαφή μες τν 7009 βλέπω μεγάλη πρόοδο των av και σε αυτό το κομμάτι. Φαντάζομαι και τα καινούργια μοντέλα των υπολοίπων ανταγωνιστών θα είναι σε παρόμοιο επίπεδο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Καλημέρα,

Σχετικά με τις βασικές ρυθμίσεις, υπάρχουν κάποιες παράμετροι που πρέπει να έχομε θέσει σαν βάση?

-----------------------------------------

Ακόμη δεν έχω καταφέρει να τον ακούσω σε πολυκάναλη απόδοση!

Το Σαββατοκύριακο ασχολήθηκα μόνο με την τακτοποίηση του ρακ, καθώς και με τις βασικές ρυθμίσεις σε μουσικό επίπεδο και ακρόαση κατά βάση σε pure, με μια εντελώς πρόχειρη αυτόματη ρύθμιση μίας θέσεως.

Πάντως επαναλαμβάνω ότι σε χαμηλές εντάσεις (ο βασικός τρόπος που χρησιμοποιείται το σύστημα) τουλάχιστον με τα rf 62 (ως γνωστόν παρ ότι θεωρούνται ευκολοδήγητα θέλουν τα βατάκια τους), συμπεριφέρεται άψογα: Μουσικότητα, γεμάτο χαμηλό, άπλωμα σκηνής, χωρίς προς το παρόν την βοήθεια του τελικού μου! Ευτυχώς η αναβάθμιση από τον 767 φαίνεται να είναι αρκετή !

Reaction score
1.390
οχι...μιλησα για τον φιλο που τα συγκρινε με κατι τελικους της advance :)

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Δεν δείχνει!
[DOUBLEPOST=1462802257][/DOUBLEPOST]Ψάχνω usb δάκι με μπλε ένδειξη, ξέρετε μάρκα (ασορτί με το μπλε φιλιστρίνι) ?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Ήρθε και ο τελικός.

Ξανά ρυθμίσεις από την αρχή.

Ο τελικός ταιριάζει γάντι με τον marantz. Φυσικά παραπάνω πάνω στον ενθουσιασμό μου ίσως έθεσα τον πήχη κάπως παραπάνω. Και εξηγούμαι:

Κατ' αρχάς σε σχετική ερώτηση του "ειδικού" (Κος Σάκης για όσους γνωρίζουν) μεταξύ των 2 σε επίπεδο τελικών σταδίων μόνο που δεν έβαλε τα γέλια ο άνθρωπος. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μ να συγκριθεί με έναν αμιγώς stereo τελικό, όπως ο x a-160!

Όπως ανέφερα παραπάνω έγινε ξανά αυτόματη ρύθμιση του μηχανήματος.

Σε ακρόαση μουσικής,ο ποιο φυσικός - ποιοτικός ήχος είναι αυτός με την απενεργοποίηση όλων των παραμέτρων, ακόμη και του MultEQ x 32. Μόνο τότε έρχεται κοντά στον pro μου! Ναι, ήχος πραγματικά καθαρός και αρκετά πιο κοντά στον peamp σε σχέση με τον 767.

Σε ακρόαση πολυκάναλου όμως προγράμματος, δείχνει την διαφορά από την προηγούμενή μου εγκατάσταση (αυτή με τον 767 δηλαδή), μετά την ενεργοποίηση του multEQ x32 (reference) - Dynamic EQ: On. Έτσι παρ όλο το 5.1 σύστημά μου, το δωμάτιο γεμίζει από τρισδιάστατο ηχόχρωμα, ακόμη και κατά την θέαση τηλεοπτικών καναλιών ( Dts Neo X: Cinema).

Δεν έτυχε να έχω δοκιμάσει κάποιο από τα blueray μου μέχρι στιγμής.

Γράφω τις εμπειρίες μου λοιπόν από την μικρή προς το παρόν επαφή, με το νέο απόκτημα.
Καλό θα ήταν να αναφέρετε και οι υπόλοιποι την γνώμη σας, μόνο έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74