- Reaction score
- 316
Να σαι καλα!οποτε υπομονη-καλες αγορες..!
Να σαι καλα!οποτε υπομονη-καλες αγορες..!
Αν επιτρέπεται, με ποιο κατάστημα επικοινώνησες και σου είπε για 2 εβδομάδες αναμονή?Δυστυχως ομως σημερα, κατοπιν τηλ. επικοινωνιας με καταστημα που τον εχει και προσφορα, δεν υπαρχει και θα πρεπει να περιμενω 2 εβδομαδες και βλεπουμε!
Αποθεμα!Αν επιτρέπεται, με ποιο κατάστημα επικοινώνησες και σου είπε για 2 εβδομάδες αναμονή?
Μόλις με πήρανε τλφ από apothema. Σήμερα έκανε την εισαγωγή ο ΝΑΚΑΣ, αύριο παραλαμβάνω (τον 2050 έχω παραγγείλει και εγώ εδώ και 2 εβδομάδες).Αποθεμα!
Με το καλο φιλε μου.Εγω θα τους ξαναπαρω!Μόλις με πήρανε τλφ από apothema. Σήμερα έκανε την εισαγωγή ο ΝΑΚΑΣ, αύριο παραλαμβάνω (τον 2050 έχω παραγγείλει και εγώ εδώ και 2 εβδομάδες).
Γκρινιάζουμε γιατί ως νεοέλληνες πρέπει πάντα να γκρινιάζουμε υπάρχει δεν υπάρχει λόγος...http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/aventage/rx-a2050_black_u/?mode=model
1700$
http://www.skroutz.gr/s/7161830/Yamaha-RX-A2050.html
1575€
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γκρινιάζουμε. Σε σύγκριση με άλλες εταιρίες, οι τιμές της Υamaha είναι μια χαρά στην ελληνική αγορά.
Manually, όχι το αυτόματο του YPAO.αν δεν κανω λαθος η νεα σειρα 60 θα κατεβαινει σε EQ ως τα 15.6hz
και θα εχει μαλλον συν τρεις επιλογες δλδ 15.6 hz - 19.7 hz - 24.8 hz
αν αλλαξαν και το μικροφωνο οι παλιοι θα παρουν τα .........
ο φωτισμος ηταν και θα ειναι για μενα βασικο κριτήριο αγορας. οπως τα λες ειναι μιας κ γω το κοιταξα πολλές φορες πριν παρω τον 5100. βεβαια στην αρχη την πατησα γιατι δεν ειχα δει οτι ειναι στο πλαι το μικρο κουμπακι αλλα ηρεμησα.Πάντως μεγάλο φάουλ να υποβαθμίσουν το τηλεχειριστήριο από την σειρά ΧΧ40 και μετά στα μεγάλα μοντέλα.
Παράγγειλα τον 3050 για να αντικαταστήσω τον 3030 και ανακαλύπτω ότι το τηλεχειριστήριο του εκτός του ότι ελέγχει λιγότερες λειτουργίες δεν έχει και φωτισμό! Τι τσίπηδες!
Χαλάστηκα τόσο που μέχρι και να ακυρώσω την παραγγελία λέω.
Το ίδιο χειριστήριο έχει και ο 3030 οπότε καταλαβαίνεις πόσο άσχημα μου κάθεται.κ γω το κοιταξα πολλές φορες πριν παρω τον 5100. βεβαια στην αρχη την πατησα γιατι δεν ειχα δει οτι ειναι στο πλαι το μικρο κουμπακι αλλα ηρεμησα.
και εδω κολλαει το μοτο μου....Το ίδιο χειριστήριο έχει και ο 3030 οπότε καταλαβαίνεις πόσο άσχημα μου κάθεται.
Ωραία και ανακαλύψαμε ολόκληρη την αλήθεια. Τι κάνουμε που θέλω Yamaha με Atmos και χειριστήριο με φωτισμό;και εδω κολλαει το μοτο μου....
Αν το είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα σίγουρα δεν θα τον άλλαζα, τουλάχιστον ακόμη. Αλλά έχει κλειστεί ή συμφωνία για πώληση του 3030, και δεν μου αρέσει να αθετώ τις συμφωνίες.Κράτησε και τον παλιό.