Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
30.455
Για να ανοίξει η όρεξη (όχι πως το χρειαζόμουν) ,γάβρος μαρινάτος ,πράσινες καυτερές πιπερίτσες ,λαδοπαξίμαδα Κυθήρων και ουζάκι...
Για το ντερλίκωμα , κολιοί και θράψαλα στη σχάρα ,πράσινη σαλάτα και το υπόλοιπο ούζο.
Οι κολιοί ήταν μικροί -άλλωστε κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο - δεν τους πρόσεξα με αποτέλεσμα να ψηθούν λίγο παραπάνω και να στεγνώσουν ,ήταν όμως νοστιμότατοι.
Το θράψαλο από την άλλη ψήθηκε ακριβώς όπως έπρεπε και ήταν "θεϊκό".

Reaction score
1.153
Για να ανοίξει η όρεξη (όχι πως το χρειαζόμουν) ,γάβρος μαρινάτος ,πράσινες καυτερές πιπερίτσες ,λαδοπαξίμαδα Κυθήρων και ουζάκι...
Για το ντερλίκωμα , κολιοί και θράψαλα στη σχάρα ,πράσινη σαλάτα και το υπόλοιπο ούζο.
Οι κολιοί ήταν μικροί -άλλωστε κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο - δεν τους πρόσεξα με αποτέλεσμα να ψηθούν λίγο παραπάνω και να στεγνώσουν ,ήταν όμως νοστιμότατοι.
Το θράψαλο από την άλλη ψήθηκε ακριβώς όπως έπρεπε και ήταν "θεϊκό".
Pics or it didn't happen.

Κότσι και ρυζάκι σήμερα...λιτά.

S

sk4t4

Guest
Ξέρεις γιατί;
Eιχε βάλει στην κουζίνα καλώδιο Cardas.:lolsign::lol:
Αλλαξε την εταιρια.Ειναι γνωστον τοις πασι οτι με Cardas,το κοτοπουλο,οχι μονο δεν θα πετουσε,αλλα θα ειχε κρυφθει κατω απο το ταψι:roflmao:Να η αποδειξη προς τους αμφισβητιες των καλωδιων...

Reaction score
4.173
Αλλαξε την εταιρια.Ειναι γνωστον τοις πασι οτι με Cardas,το κοτοπουλο,οχι μονο δεν θα πετουσε,αλλα θα ειχε κρυφθει κατω απο το ταψι:roflmao:Να η αποδειξη προς τους αμφισβητιες των καλωδιων...
Με Cardas θα ''μαλάκωνε'' πολύ!Δεν θα έκανε κρούστα! (crisp):p:D:laugh:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Έχουν μολυνθεί όλα τα νήματα , το Κτήνος πρέπει να καθαρίσει.:lolsign:
Βελουδινε, ιός πρεπει να'ναι, εχω ζαλιστεί λεμε, δεν ξερω σε ποιο νημα διαβάζω και σε ποιο γράφω, αλήθεια λεω, εχω λαλήσει. :lol:Το Κτήνος εισχώρησε παντού και με πολλες μορφές, Τεγοπουλος, Σταθοπουλος, κυρ-Στεφανος, puretone, sk@t@, και δεν ξερω γω ποιοι άλλοι. :lolsign::roflmao::laugh::lol::rofl:

S

sk4t4

Guest
Βελουδινε, ιός πρεπει να'ναι, εχω ζαλιστεί λεμε, δεν ξερω σε ποιο νημα διαβάζω και σε ποιο γράφω, αλήθεια λεω, εχω λαλήσει. :lol:Το Κτήνος εισχώρησε παντού και με πολλες μορφές, Τεγοπουλος, Σταθοπουλος, κυρ-Στεφανος, puretone, sk@t@, και δεν ξερω γω ποιοι άλλοι. :lolsign::roflmao::laugh::lol::rofl:
Ε,οχι!Σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν ΤΟ κεφαλι;:p

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
''C'' πάμε!
Τι να πουν οι μπύρες;:laugh:

:drinks:
Dark οποτε πινω vodka (ευτυχώς όχι πολυ συχνά :whistling:) πινω αυτη και μου πάει ο σβέρκος στο γόνατο :laugh: 56% λεμε :geek:

https://www.masterofmalt.com/vodka/krepkaya/krepkaya-vodka-1970s-vodka/

Αν κερνάς όμως την πινω κι αυτη την Stoli Hot, δεν με χαλάει το τσάμπα τωρα που θα έχουμε και έξοδα με τον sk@t@ και τ'ασημια/ροδιά του :lol:
[DOUBLEPOST=1468257544][/DOUBLEPOST]
Ε,οχι!Σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν ΤΟ κεφαλι;:p
Τα'χεις δει τα πόδια μου? Σαν κεφάλια ειναι :lol::roflmao::laugh::lolsign:

S

sk4t4

Guest
Dark οποτε πινω vodka (ευτυχώς όχι πολυ συχνά :whistling:) πινω αυτη και μου πάει ο σβέρκος στο γόνατο :laugh: 56% λεμε :geek:

https://www.masterofmalt.com/vodka/krepkaya/krepkaya-vodka-1970s-vodka/

Αν κερνάς όμως την πινω κι αυτη την Stoli Hot, δεν με χαλάει το τσάμπα τωρα που θα έχουμε και έξοδα με τον sk@t@ και τ'ασημια/ροδιά του :lol:
Ετσι μπραβο,εχεις αρχισει να συνειδητοποιεις σε ποιον θα καταληξουν...:tongue:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS