- Reaction score
- 751
Έναν που ξέρω είναι ο first one.Εννοείται πως θέλω. Δείξε. Και μετρήσεις παρακαλώ.
Οι μετρήσεις του είναι δημοσιευμενες στο diyAudio.com
Φυσικά θα υπάρχουν κι άλλοι.
Έναν που ξέρω είναι ο first one.Εννοείται πως θέλω. Δείξε. Και μετρήσεις παρακαλώ.
Απο εμενα παντως ελευθερα, οπου θες.Μπούτια αυτόν που να τον καταταξω στους φανμποις η στους τετιμποις?
Iron Maiden - Blood Brothers ;.....When you think that we've used all our chances
and the chance to make everything right
keep on making the same old mistakes...
Λοιπόν θα μπω στην ουσιαΑπο εμενα παντως ελευθερα, οπου θες.
Εφοσον δεν θελεις να μπεις στην ουσια της επιχειρηματολογιας no problem.
Ας μεινουμε στο "φαινεστε": ειναι κιτ, αρα diy.
Happy?
Κατα την γνώμη μου ειναι έτοιμο ολοκληρωμένο προϊόν, απο εταιρία με R&D αξιώσεων, σε μορφή (δήθεν) κιτ, for marketing reasons, για να χαίρονται οι diy-ηδες.Λοιπόν θα μπω στην ουσια
Όχι δεν είναι diy είναι κιτ. Έχεις δίκιο.
Ξέρεις κανένα κιτ που να κάνει πολλαπλάσια από τον 400 και να παίζει το ίδιο?
Φαινεται πως ειναι αδύνατη η αντιπαράθεση επιχειρημάτων χωρίς παρεξηγήσεις επι του προσωπικού. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτο πρωτα, και μετα στους ενισχυτές μας.
Ειχα πει οτι δεν θα ξαναεγραφα στο φορουμ σας , αλλα επειδη συνεχιζεις να αναφερεσε σε εμενα , θα το κανω ! και μαλιστα βγαζοντας τοσο αυθαιρετα συμπερασματα ! , εγω οτι εχω να πω παντα το λεω υποστηριζοντας το με επιχειρηματα και τεχνικους ορους ! , ουτε τρεφω κανενα μισoς απεναντι στους Class D , μαλιστα κατα καιρους εχω πει καποια απο τα προτερηματα των Class D , ομως εαν δεν καταλαβαινεις τα τεχνικα θεματα μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα , καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις εναν πιο γνωστη απο εσενα και μετα να σχολιασεις ! .Αν οι ncore κόστιζαν 10.000€ δεν θα είχαμε παρεξηγήσεις.
Αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια.δεν ειδα και καμια εταιρια να κλεινει ..απο τοτε που βγηκαν τα ncore..
Και οι δυο προτάσεις μου που έκανες quote σε καμμια περίπτωση δεν περιέχουν τεχνικές γνωσεις, και δεν ειναι απαραίτητη η κατοχή τεχνικών γνώσεων για να εκφράσω την άποψη μου που quot-αρειςΕιχα πει οτι δεν θα ξαναεγραφα στο φορουμ σας , αλλα επειδη συνεχιζεις να αναφερεσε σε εμενα , θα το κανω ! και μαλιστα βγαζοντας τοσο αυθαιρετα συμπερασματα ! , εγω οτι εχω να πω παντα το λεω υποστηριζοντας το με επιχειρηματα και τεχνικους ορους ! , ουτε τρεφω κανενα μισoς απεναντι στους Class D , μαλιστα κατα καιρους εχω πει καποια απο τα προτερηματα των Class D , ομως εαν δεν καταλαβαινεις τα τεχνικα θεματα μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα , καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις εναν πιο γνωστη απο εσενα και μετα να σχολιασεις ! .
ΟΚ ! , κατανοητος ! αφου το εννοεις ετσι συμφωνω ! , με το " το φορουμ σας " δεν υπονοω τιποτα βεβαια , απλα αντι να γραψω AVsite , γραφω αυτο για συντομια .Και οι δυο προτάσεις μου που έκανες quote σε καμμια περίπτωση δεν περιέχουν τεχνικές γνωσεις, και δεν ειναι απαραίτητη η κατοχή τεχνικών γνώσεων για να εκφράσω την άποψη μου που quot-αρεις
Ειναι αλλη συζητηση: Κατα ποσο τσατιζόμαστε για τεχνικά ή μη θέματα ενισχυτών/ηχείων /οτιδήποτε και παρεξηγούμαστε επι του προσωπικού, αντί να γίνεται εποικοδομητική συζητηση που θα βοηθήσει ανθρώπους που ψάχνονται. Και αναφέρομαι όχι μονο σε σένα, αλλα και σε αγαπητούς μου φίλους (τους πιο γνώστες που λες) που τσατίζονται εξίσου. Δεν υπαρχει λόγος, χαλαρώστε.
Και κατι ακόμα: αυτο που λες "το φόρουμ σας" που (και σε ποιον) κολλάει;
Στους...cowboys.Μάλιστα λοιπόν. Ο nc400 δεν είναι diy προϊόν!
Το ακούσαμε κι αυτό.
Μπούτια αυτόν που να τον καταταξω στους φανμποις η στους τετιμποις?
Αυτό φέρνει στο νου ένα παρεμφερούς τύπου ανεκδοτολογικό αίνιγμα,κατάλληλο για θερινές κλιματολογικές συνθήκες και...γκάουμποϊς:...
Αυτά δηλαδή τα ερωτήματα, μας βασανίζουν χρόνια. Δεν είναι καινούριες απορίες, ούτε άστοχες.
...
Διότι τα ice είναι άριστα ενισχυτικά και μπορούν να οδηγήσουν εξαιρετικά την συντριπτική πλειοψηφία των διαθέσιμων ηχείων από δω μέχρι το άλφα του κενταύρου και πιο πέρα, παρά τα καμώματα της γνωστής πεταλούδας.
Όσον αφορά το σχόλιο των μπαφερ, το προσπερνώ ως αστείο. Κρύο μεν, σα το κρύο ανέκδοτο της ημέρας στο ράδιο αρβύλα...
Εξαρτάται ποιον ρωτάς.Και ειναι κακό αυτο;
Δηλαδή από το 2012 που γράφτηκες, δεν το θεωρείς και δικό σου;με το " το φορουμ σας " δεν υπονοω τιποτα βεβαια , απλα αντι να γραψω AVsite , γραφω αυτο για συντομια .
Δεν βλέπω καμία προσωπική αναφορά στα 2 quote που έκανες. Το site είναι ανοιχτό για όλους άμα θες γράφε αν δε θες καλά να περνάςΕιχα πει οτι δεν θα ξαναεγραφα στο φορουμ σας , αλλα επειδη συνεχιζεις να αναφερεσε σε εμενα , θα το κανω ! και μαλιστα βγαζοντας τοσο αυθαιρετα συμπερασματα ! , εγω οτι εχω να πω παντα το λεω υποστηριζοντας το με επιχειρηματα και τεχνικους ορους ! , ουτε τρεφω κανενα μισoς απεναντι στους Class D , μαλιστα κατα καιρους εχω πει καποια απο τα προτερηματα των Class D , ομως εαν δεν καταλαβαινεις τα τεχνικα θεματα μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα , καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις εναν πιο γνωστη απο εσενα και μετα να σχολιασεις ! .
Ξηλωσε τα και βαλε ncore!Εγώ με 4 ice ανά ηχείο πρέπει να έχω απαράδεκτο ήχο.... Τι να κάνω να τον βελτιώσω αγαπητό Avsite?
Δεν θα εχεις "ζεστές χροιές" με τους ice, σωστα;Εγώ με 4 ice ανά ηχείο πρέπει να έχω απαράδεκτο ήχο.... Τι να κάνω να τον βελτιώσω αγαπητό Avsite?
Συ είσαι πολύ μεγάλη σουπχιά..Εγώ με 4 ice ανά ηχείο πρέπει να έχω απαράδεκτο ήχο.... Τι να κάνω να τον βελτιώσω αγαπητό Avsite?
Βρες ένα σχεδιάγραμμα αντίστασης εξόδου στο φάσμα και ανέβασέ το να το δούμε!Έναν που ξέρω είναι ο first one.
Οι μετρήσεις του είναι δημοσιευμενες στο diyAudio.com
Φυσικά θα υπάρχουν κι άλλοι.
Ενταξει , και δικο μου ειναι , αλλα να πω και εγω κατι που με πειραξε πολυ , δεν μπορει κανενας να απευθυνεται σε αλλους συμφορουμιτες με τετοιες εκφρασεις οπως στο ποστ 109 και κανενας απο εσας να μην το σχολιαζει ! , ενω η εκφραση το φορουμ σας να τραβηξει την προσοχη και να σχολιαστει ! .Δηλαδή από το 2012 που γράφτηκες, δεν το θεωρείς και δικό σου;