ενισχυτές τάξης ΑΒ και μερικώς Α

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
Ευχαριστως να τα διαβασω οπως λες , αλλα ρε συ δωσε επιτελους το συγκεκριμενο link , για να μην ψαχνω , επισης εαν λες εμενα ημιμαθη η χαλιεντα , σε πληροφορω οτι κανεις μεγαλο λαθος , διοτι εγω οπως φαινεται και απο τα ποσταρισματα μου δινω μεγαλη βαση στις καλες μετρησεις των ενισχυτων , επισης εγω ειμαι που εβαλα το Quiz με το Dead Time για τους Class D ενισχυτες , αλλα απ' οτι φαινεται κανεις δεν εδωσε σημασια , εχω πει και εγω καποια πραγματα για την αναδραση το Damping Factor και αλλα , επομενως επρεπε να τα δεις αυτα πριν χαρακτηρησεις αδικα τον συνομηλητη σου ! , εκτος εαν θελεις να πιστευεις ( η και να εθελοτυφλεις ) οτι μονο καποιοι " διακεκριμενοι " εδω μονο στο site τα ξερουν αυτα και κανενας αλλος .
Και στο κατω κατω κανεις δεν ειναι αλανθαστος , ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανενας αλλος , με το ιδιο σκεπτικο και εγω θα σε πω ημιμαθη , επισης που βλεπεις το εχθρικο περιβαλλον , οταν οι περισσοτεροι απο αυτους που ειστε υπερμαχοι των Class D , στολιζεται τους αλλους με εκφρασεις του τυπου , χαλιεντας , κολλημενους με το Hi End , ημιμαθεις και αλλα τετοια πολλα και μετα μιλατε για εχθρικοτητα κιολας , ασε που οταν σας λενε καποια απο τα ελλατωματα των Class D τοτε αρχιζουν τα " γλεντια " .
Ειναι απλα τα πραγματα η δραση φερνει αντιδραση και πολλα απο ολα αυτα τα σχολια το πιο πιθανο ειναι να λεγονται και για πλακα ! , απλα θα επρεπε να κουβεντιαζουμε τα πραγματα πιο ηπια και χωρις φανατισμους ! , Αυτα ! :) .
Το οτι οι class D ειναι ταξη Α αν μη τι αλλο το βρισκω γελοιο ,
...τοτε θα ειχαμε το τελειο βραχυκυκλωμα :gotcha: .
My point...exactly.Δεν απαντά τελειότερο...βραχυκύκλωμα (μεταφορικώς πάντα και σε συνάρτηση με τους χρήστες ) από την τάξη Α...:D
...
Γνωρίζεις ότι τα νκορια έχουν μπροστά ενα buffer ?
Μην τσιμπατε στα παραμύθια του Bruno.
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και οι μονοτελείς με την ΄΄άφταστη διαφάνεια΄΄ παρεμβάλλουν κάτι μετασχηματιστές σύζευξης στη διαδρομή του σήματος...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038
Φιλτατε, εγώ πρώτος απ'ολους είμαι ο ημιμαθής, κι ο μεγαλύτερος χαλιεντας εδώ μέσα! Και φυσικά δε μιλούσα για σένα συγκεκριμένα, ούτε για κάποιον άλλο συγκεκριμένα..

Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, οπότε πετυχαίνει το ποστ, μπιλιβ ιτ ορ νοτ! ;)

Λινκ δε πρόκειται να δώσω, διότι θα περιορίσω αυτά που θα δείτε! Δείτε τα όλα, ψαξτε, διαβάστε! Δατς δι ποϊντ! ;)

Τέλος, πιστέψτε με, δεν έχω κανένα φανατισμό σε καμία μορφή του χόμπι μας, είτε πρόκειται για ένα μονόδρομο ηχείο με μία λαμπιτσα, είτε για ένα πάνελ, είτε για ένα ενεργό μόνιτορ, είτε για την απόλαυση της παραμόρφωσης της κακιάς λάμπας, είτε για τις μικρές και μεγάλες χοάνες, είτε για τα πικάπ και τους κλας ντε, είτε για την κλασσική μουσική και για το ρεμπέτικο, είτε για τα πολλά πρίμα ή τα πολλά μπάσα. Το μόνο νόημα που βλέπω, είναι η αμφισβήτηση στα δήθεν δεδομένα. Είναι μία καλή αρχή.

Δυστυχώς δεν είμαστε έτοιμοι για ζαπαντη. Έχουμε κενά. Αδυνατούμε να τον παρακολουθήσουμε ως μάζα. Όπως δεν είμασταν ποτέ έτοιμοι για τον Rd. Λαιφ σακς. Παλι καλά που μας καταδεχεται ο μπουτχιας.. απορω με τις ανοχές του ώρες ώρες! ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Reaction score
751
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και οι μονοτελείς με την ΄΄άφταστη διαφάνεια΄΄ παρεμβάλλουν κάτι μετασχηματιστές σύζευξης στη διαδρομή του σήματος...
Δηλαδή συγκρίνουμε τους εξωτικους μετασχηματιστές εξόδου με το επίσης εξωτικό :)LM4562 των 2 ευρώ?

Άσε που δεν είπε κανένας ότι οι SET έχουν μηδενικό ηχο, είναι απαλλαγμενοι παραμορφωσεων και άλλα τέτοια ωραία.

Και ξανα ρωτω: έχουν η δεν έχουν buffer οι ncore που επηρεάζει τον ήχο τους ?

Που είναι ο Κόγιας ρε παιδιά ?

Reaction score
488
Φιλτατε, εγώ πρώτος απ'ολους είμαι ο ημιμαθής, κι ο μεγαλύτερος χαλιεντας εδώ μέσα! Και φυσικά δε μιλούσα για σένα συγκεκριμένα, ούτε για κάποιον άλλο συγκεκριμένα..

Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, οπότε πετυχαίνει το ποστ, μπιλιβ ιτ ορ νοτ! ;)
Μπορει η λεξη " γελοιο " να ηταν ατοπη , σφαλμα δικο μου , ΟΚ ! . Αλλα τελος παντων , εσυ ομως ουτε Link θελεις να βαλεις και συνεχιζεις να εκθειαζεις εναν που με χαρακτιρισε αγραμματο , ενω στην ουσια αυτος ειναι ο αμορφωτος , διοτι εαν εμπαινε στον κοπο και διαβαζε προσεκτικα τα ποσταρισματα μου και εβλεπε τις διαφορες κατασκευες που εχω παρουσιασει εδω και σε αλλα φορουμ δεν θα με χαρακτιριζε ετσι .

Απο την αλλη τα ειπαμε , ποτε κανεις δεν τα ξερει ολα , ουτε προκειται να τα μαθει ολα , υπο αυτην την εννοια ειμαστε ολοι ημιμαθεις , εαν ομως ενοχλουν πολυ αυτα που λεω , τοτε σας χαιρετω και δεν ξαναγραφω εδω στο δικο σας φορουμ , ομως θα παρακαλεσω να μην γινει καμια αναφορα στο ονομα μου , ουτε καμια προσωπικη επιθεση εις βαρους μου , εφοσον θα λειπω και δεν θα εχω την δυνατοτητα να υπερασπιστω τον εαυτο μου ! .

Σας ευχαριστω για την φιλοξενια , καλη συνεχεια σε ολους , με συγχωρειται εαν στεναχωρισα κανεναν ! , Γεια και Χαρα ! .

Reaction score
1.685
Κωστα, ουδεις αντιλεγει με αυτα που λες, απλως αναρωτηθηκα για την αναβιωση του ncore.
Η αρχη του νηματος δεν εδειχνε οτι θα μπορουσε να οδηγησει σ αυτο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038
Τώρα που (σε) γέμισα λινκς δεν έχεις δικαιολογία να φύγεις!

Και βάλε λίγο οτο κορεκτ. Πολλά ορθογραφικά αδερφέ!

Ρε Κόγια; Που πήγε πάλι αυτός; :)

Συνονόματε, η αναβίωση των μεγαλύτερων σημείων τριβής, οφείλει να εμπεριέχει λίγο από μπρουνο, έτσι, λόγω ρισπεκτ!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.985
Φαινεται πως ειναι αδύνατη η αντιπαράθεση επιχειρημάτων χωρίς παρεξηγήσεις επι του προσωπικού. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτο πρωτα, και μετα στους ενισχυτές μας.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Κωστα, ουδεις αντιλεγει με αυτα που λες, απλως αναρωτηθηκα για την αναβιωση του ncore.
Η αρχη του νηματος δεν εδειχνε οτι θα μπορουσε να οδηγησει σ αυτο.
Εχει ονοματεπωνυμο ο ενοχος, ή μαλλον οναματαριθμο!
Κοιτα δω:

Βαλτε και τα πσηφιακά μέσα στην κουβέντα .......:rolleyes:
Και τους προειδοποιησαν...

Μη του δίνεις σημασία, θέλει να κάνει το θέμα "ncore", ξέρει αυτός ;)
Και τωρα βεβαια σφυριζει αδιαφορα...

Αυτοι με τα ncore.......... ατιμη φαρα! :D
Τι καιρο θα κανει αυριο να τους ρωτησεις, οι ncore ειναι οι καλυτεροι ενισχυτες του κοσμου θα σου απαντησουν. :laugh:
Και παρασυρουν τις αθωες και αδολες ψυχες :angel: σε σκοτεινες ατραπους, μακρια απο την ορθοδοξη λεωφορο του Hi End!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
1) Δηλαδή συγκρίνουμε τους εξωτικους μετασχηματιστές εξόδου με το επίσης εξωτικό :)LM4562 των 2 ευρώ?
2) Άσε που δεν είπε κανένας ότι οι SET έχουν μηδενικό ηχο, είναι απαλλαγμενοι παραμορφωσεων και άλλα τέτοια ωραία.
3) Και ξανα ρωτω: έχουν η δεν έχουν buffer οι ncore που επηρεάζει τον ήχο τους ?
4) Που είναι ο Κόγιας ρε παιδιά ?
1) Γιατί όχι;Το αντίτιμο δεν αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για εξωτική απόδοση.Το τελικό αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει και...μετριέται.;)

2) Κανείς δεν το ανέφερε στο παρόν νήμα,γι αυτό και ο υποφαινόμενος δεν απάντησε επί τούτου.Το περιρρέον...μύγιασμα όμως,φανερώνει την υποσυνείδητη εδραίωση τέτοιων αντιλήψεων.

3) Φυσικά και ο ήχος τους επηρεάζεται από τον μεσολαβητή....προς το καλύτερο και πιστότερο σε σχέση με το αναπαραγόμενο master.:D

4) Αυτός που μας χρειάζεται δεν είναι Κόγιας,αλλά...μπόγιας.:lolsign:
Μηπως επεσε σε αναδουλειες ο Bruno ? :D
Ηθικόν δίδαγμα : Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται,όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται και όποιος έχει το...παπαγαλάκι να το φέρει πίσω.:roflmao:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.509
- καλημέρα , συμφωνώ με τα γραφόμενα του Κ. Κόγια , περί σωστών συσκευών , αλλά στα ''φτηνά'' , που τις βρίσκεις αυτές ;

- όσο ποιο φτηνά , τόσο ποιο συμβιβαστικά ( δεν νομίζω να λέω κάτι καινούριο )

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
- καλημέρα , συμφωνώ με τα γραπτά του Κ. Κόγια , περί σωστών συσκευών , αλλά στα ''φτηνά'' , πού τις βρίσκεις αυτές ;
- όσο πιο φτηνά , τόσο πιο συμβιβαστικά ( δεν νομίζω να λέω κάτι καινούριο )
Άλλη μια αντίληψη παγιωμένη στο συλλογικό ασυνείδητο των ακροαματικόφιλων...;)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.509
Φαινεται πως ειναι αδύνατη η αντιπαράθεση επιχειρημάτων χωρίς παρεξηγήσεις επι του προσωπικού. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτο πρωτα, και μετα στους ενισχυτές μας.
- ισχύει αυτό που λες , ίσως τα παίρνουμε προσωπικά γιατί πιστεύουμε ( ο καθείς ) , σ΄ αυτά που λέμε . Καλό όμως είναι αυτό , την συμπεριφορά μας πρέπει να προσέχουμε

Reaction score
751
3) Φυσικά και ο ήχος τους επηρεάζεται από τον μεσολαβητή....προς το καλύτερο και πιστότερο σε σχέση με το αναπαραγόμενο master.:D
Άρα ακούμε τον ηχητικό χαρακτήρα του buffer των 2 ευρώ. Σωστά?

Απαντήστε σε αυτό και αφήστε τις μύγες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29