- Reaction score
- 91.701
Αυτα τα μεγάλα πως τα κουβαλάτε το καλοκαίρι; Εντάξει, το χειμώνα μπαίνουν σε τσέπη μπουφάν.
Όχι και σε τσέπη μπουφάν το αιφον βρε γιατρέ μου!Αυτα τα μεγάλα πως τα κουβαλάτε το καλοκαίρι; Εντάξει, το χειμώνα μπαίνουν σε τσέπη μπουφάν.
Το καλοκαίρι; belt case θα ειναι τεράστιο, στη τσέπη του παντελονιού στραβωνει, για πείτε τι κάνετε εσείς;
Έχω το Plus (5.5") από τότε που βγήκε και ποτέ δεν με δυσκόλεψε περισσότερο από ένα ~5άρι. Το καλοκαίρι το βάζω στην κωλότσεπη ή στις πλαϊνές τσέπες των cargo βερμούδων.Αυτα τα μεγάλα πως τα κουβαλάτε το καλοκαίρι; Εντάξει, το χειμώνα μπαίνουν σε τσέπη μπουφάν.
Το καλοκαίρι; belt case θα ειναι τεράστιο, στη τσέπη του παντελονιού στραβωνει, για πείτε τι κάνετε εσείς;
Δεν στραβωνει αν κατσεις πανω του;Έχω το Plus (5.5") από τότε που βγήκε και ποτέ δεν με δυσκόλεψε περισσότερο από ένα ~5άρι. Το καλοκαίρι το βάζω στην κωλότσεπη ή στις πλαϊνές τσέπες των cargo βερμούδων.
Παίζουν ρόλο και οι καθημερινές συνήθειες. Οι μετακινήσεις μου είναι συγκεκριμένες και δεν έχω σχέση με γραφεία, meeting κλπ. Όταν κάτσω κάπου θα το χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε, άρα βγαίνει από την τσέπη.Δεν στραβωνει αν κατσεις πανω του;
Αν και εσεις οι ποδηλατες ειστε κατηγορια φτερου...
+1τσαντακι μεσης
Παίζουν ρόλο και οι καθημερινές συνήθειες. Οι μετακινήσεις μου είναι συγκεκριμένες και δεν έχω σχέση με γραφεία, meeting κλπ. Όταν κάτσω κάπου θα το χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε, άρα βγαίνει από την τσέπη.
τσαντακι μεσης
Εντάξει με πείσατε. Δεν υπαρχει καμία περίπτωση για το plus
Χθες στην παρουσίαση νομίζω ότι είπε ότι είναι μεγαλύτερος απο πριν.Γνωρίζει κάποιος το εμβαδό αισθητήρα του iphone 7?
Είναι 1/3" όπως στο 6 ?