- Reaction score
- 94.934
Η πρώτη διαρροή τιμών για την Ελλάδα:

Άλλες τιμές στο ποστ 11.
Το πιο ακριβό θέλει ο Έλληνας. Μη μας πούνε και φτωχους
Κι εμένα , αλλά δεν θα το πάρω χαχα.Χαχα, το ίδιο προϊόν που κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 2 μισθούς, το παίρνω στη Γερμανία με 3 εβδομάδες δικής μου εργασίας.
Τότε τι μας λες ;Ούτε εγώ πρόκειται να πλησιάσω ποτέ συσκευές αυτής της εταιρίας.
Cargo παντελόνι .Αυτα τα μεγάλα πως τα κουβαλάτε το καλοκαίρι; Εντάξει, το χειμώνα μπαίνουν σε τσέπη μπουφάν.
Το καλοκαίρι; belt case θα ειναι τεράστιο, στη τσέπη του παντελονιού στραβωνει, για πείτε τι κάνετε εσείς;
Τι νόημα έχει αυτό;Χαχα, το ίδιο προϊόν που κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 2 μισθούς, το παίρνω στη Γερμανία με 3 εβδομάδες δικής μου εργασίας.
Μήπως να καταργήσεις το iPad?Και αντιθετως, οταν κανεις 80% του browsing στο ipad, η μεγαλη οθονη χανει το νοημα της.
Για μενα ειναι μονο τηλεφωνο-καμερα-μουσική- car navigation. Ελαχιστο internet/email
Έχουμε το υψηλότερο άθροισμα άμεσων και έμμεσων φόρων. Κι έτσι όπως πάμε με αυτούς που μπλέξαμε θα μας ψάχνουν τις βαλίτσες μη τυχόν και το φέρουμε από την ΕΕ.![]()
Βγήκαμε ήδη από την Ευρώπη κι έχουμε άλλες τιμές;![]()
Αν έχει υπομονή. Παίρνει κανένα τρίμηνο μέχρι η διαφορά να αξίζει την αναμονή.Από συγκεκριμένα σκρουτζομαγαζα, όποιος έχει cash θα το πάρει φθηνότερα...
Πάντα έτσι δεν γινόταν;
Δυστυχώς το iPad ειναι το μικρότερο μέγεθος που διαβάζω χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας. Και διαβάζω και βιβλία, επιστημονικά άρθρα και ανακοινώσεις συνεδρίων κτλ. Άρα εχει γίνει απαραίτητο.Μήπως να καταργήσεις το iPad?